REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Bradas Pittas (nuotr. SCANPIX)

Sunku patikėti, tačiau Bradui Pittui, vienam iš seksualiausių vyrų Holivude, dabar yra 55 metai. Nuo pat pirmojo pasirodymo didžiajame ekrane jis tapo tikru idealu milijonams žmonių, puikiu aktoriumi ir prodiuseriu.

12

Sunku patikėti, tačiau Bradui Pittui, vienam iš seksualiausių vyrų Holivude, dabar yra 55 metai. Nuo pat pirmojo pasirodymo didžiajame ekrane jis tapo tikru idealu milijonams žmonių, puikiu aktoriumi ir prodiuseriu.

REKLAMA

Tačiau kai kurių faktų apie šį aktorių nežinojote. Vyras sunkiai kopė link karjeros aukštumų, o jo asmeninis gyvenimas ypač spalvotas.

Karjeros pradžia

Williamas Bradley'as Pittas gimė mažame Shawnee mieste, Oklahomoje, 1963-aisiais Religingos baptistų šeimoje.

Po mokyklos Williamas studijavo žurnalistiką ir reklamos vadybą koledže, tačiau niekada nedirbo šioje srityje. Į Holivudą jis išvyko su 325 dolerių kišenėje. 

Prieš tapdamas žvaigžde, jaunasis Bradas dirbo krautuvų vairuotoju ir net tapo restorano „El Pollo Loco“ talismanu. Jam reikėjo pinigų sumokėti už aktorystės mokslus ir nuomojamą butą. Netrukus B.Pittas buvo pastebėtas ir gavo vaidmenis skirtinguose filmuose ir serialuose.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau šokti vilkėdamas vištos kostiumą priešais greito maisto restoraną, kad pritraukčiau žmones. Taip supratau apie skelbimų veikimo būdą po ketverių metų kolegijoje“, – juokavo aktorius.

REKLAMA

Pirmasis vaidybinis filmas su Bradu Pittu „Tamsioji saulės pusė“ buvo išleistas praėjus 10 metų po filmavimo, nes filmavimo metu dingo dalis filmo.

Pripažinimas ir šlovė

Aktorius tapo populiarus po vaidmens ikoniškame „Interviu su vampyru“, kuriame vaidino kartu su garsiuoju Antonio Banderasu ir Tomu Cruise'u.

„Iš tibetiečių vienuolių sužinojau 3 blogiausius dalykus, kurie gali nutikti žmogui. Tai yra grožis, šlovė ir turtai“, – kartą yra sakęs B.Pittas.

Tada jis vaidino keliuose legendiniuose filmuose, tokiuose kaip „Rudens legendos“, „Septyni“ ir „Džo Bleko viešnagė“. O po filmo „Septyneri metai Tibete“ aktoriaus pasirodymas buvo uždraustas Kinijoje dėl politinių priežasčių. Tačiau Bradas neseniai lankėsi šalyje ir dalijo autografus Kinijos gerbėjams, taip pat B.Pittas gerai moka japonų kalbą.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ekranuose atrodytų tobulai, aktorius turėjo išlaikyti baltą šypseną. Netrukus jis buvo pakviestas vaidinti filme „Kovos klubas“, kuriame beprotiškas Tyleris Durdenas, negalėjo turėti tobulų dantų, todėl Bradas turėjo paprašyti savo odontologo pagaminti specialų lustą ant jo priekinių dantų.

Norėdamas vaidinti filme „Troja“ aktorius priaugo 9 kg raumenų ir dėl keistų aplinkybių pasitempė Achilo sausgyslę.

Bradas Pittas yra vienintelis vyras pasaulyje, kuris du kartus buvo pripažintas seksualiausiu vyru, skelbia žurnalas „People“.

Keista, kad Bradas iki šiol nėra pelnęs jokių „Oskarų“ už savo vaidybą, nors buvo nominuotas 3 kartus. Pirmoji nominacija buvo 1996-aisiais už antrinį vaidmenį filme „Dvylika beždžionių“. Kitą kartą jis buvo nominuotas 2009-aisiais  už pagrindinį vaidmenį filme „Keista Benjamino Batono istorija“. Po 3 metų aktorius du kartus buvo nominuotas „Oskarui“: kaip prodiuseris geriausio filmo nominacijoje ir kaip aktorius vaidinęs filme „Žmogus, pakeitęs viską“. 2014-aisiais aktorius pagaliau gavo apdovanojimą , tačiau kaip prodiuseris už filmą „12 metų vergovės“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Asmeninis gyvenimas

Jaunystėje Pittas buvo širdžių ėdikas. 80-aisiais jis susitikinėjo su būsima Mike'o Tysono žmona, garsiu modeliu Robinu Givensu.

Vėliau jis užmezgė trumpus santykius su aktore Christina Applegate. Jų meilės istorija baigėsi, kai ji su Bradu viešai išsiskyrė per MTV apdovanojimų ceremoniją.

Kartu vaidindami filme „Septyni“,  Bradas ir Gwyneth Paltrow pradėjo susitikinėti. Jie buvo susižadėję, bet netrukus po to išsiskyrė be jokio paaiškinimo.

Tada populiarus aktorius sutiko su Jennifer Aniston gana neįprastoje situacijoje: jų agentai jiems surengė tam tikrą aklą pasimatymą. 2000-aisiais pora susituokė, tačiau po 5 metų jie išsiskyrė. Beje, 2001-aisiais B.Pittas ir J.Aniston įkūrė sėkmingą prodiuserių kompaniją, pavadintą „Planas B“. Šios kompanijos dėka buvo išleisti tokie garsūs filmai kaip „Troja“, „Infiltruoti“, „Čarlis ir šokolado fabrikas“, „Mėnesiena“, „Pasaulinis karas Z“ ir kiti filmai.

REKLAMA

Bradas Pittas su Angelina Jolie susipažino filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimo aikštelėje, o po metų pora susilaukė vaiko, kurį Jolie pagimdė Namibijoje. Tada aktorius tapo dvynių tėvu ir įsivaikino globojamus Angelinos vaikus. Dabar jie turi 6 vaikus: 3 mergaites ir 3 berniukus, kurie nešioja Jolie-Pitt pavardę.

Pora oficialiai įregistravo savo santuoką po 10 metų kartu. Vestuvinis žiedas buvo pagamintas pagal aktoriaus eskizus, o gaminimas užtruko vienerius metus. Poros vedybinę sutartį sudarė 101 puslapis.

Prieš skyrybas suvaidino filme „Prie jūros“. Filmas pasakoja apie vyrą ir jo žmoną, kurie bando išsaugoti savo santuoką. Deja, ši terapija neveikė: filmas gavo žemus įvertinimus, o Jolie ir Pittas išsiskyrė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų