REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Danielius Bunkus (Teodoras Biliūnas/Fotobankas)

Verslininkas Danielius Bunkus kartu su sūnumi Kristupu ryžosi kilniam tikslui – „Facebook“ įkūrė specialų dalinimosi puslapį, kuris per mažiau, nei parą, jau pritraukė tūkstančius norinčiųjų dalintis gerumu.

5

Verslininkas Danielius Bunkus kartu su sūnumi Kristupu ryžosi kilniam tikslui – „Facebook“ įkūrė specialų dalinimosi puslapį, kuris per mažiau, nei parą, jau pritraukė tūkstančius norinčiųjų dalintis gerumu.

REKLAMA

Kaip naujienų portalui tv3.lt pasakojo pats verslininkas, abu su sūnumi tikisi, kad tai taps gražia tradicija.

Apie savo ir Kristupo planą D. Bunkus paskelbė dar sekmadienį „Instagram“ asmeninėje paskyroje. „Mes su Kristupu FB paleidome labdaringą dalinimosi platformą „Dalinkimės Kalėdomis“. Ir visus kviečiame prie jos jungtis, kelti „išaugtus“ žaislus, o norintys, bet galbūt ne visuomet galintys savo mažuosius pradžiuginti kalėdinėmis dovanomis, rinktis, susisiekti su dovanotoju, ir atsiimti Kalėdų stebuklą savo mažiesiems. Tapkite kažkam Kalėdų stebuklu! Dalinkimės Kalėdomis“ – linkėjo D. Bunkus, pasidalijęs sūnaus nuotrauką.

Grupė sulaukė žaibiško populiarumo – čia prisijungė jau daugiau nei tūkstantis norinčių pasidalinti.

„Kiekvienais metais vis tiek dalinamės, ieškome, kam būtų galima duoti nereikalingus ar išaugtus daiktus, ypatingai, jei tie daiktai yra geri. Mes su Kristupu pagalvojome, kad prieš šventes būtų gera proga paskatinti ir kitus. Norėjome, kad būtų viena vieta, kur žmonės galėtų vieni į kitus kreiptis. Vieni – norėdami paimti, kiti – norėdami padovanoti. Bendrumo jausmas prieš šventes juk vis tiek stiprėja. Viską padarėme spontaniškai, bet ir patys labai nustebome, kaip aktyviai žmonės jungiasi, dovanoja, bendrauja tarpusavyje ir džiaugiasi šventėmis. Mums dėl to labai džiugu“, – šiandien pasakojo D. Bunkus.

REKLAMA
REKLAMA

Žinomas vyras džiaugėsi, kad nors idėja buvo jo, viską iki smulkmenų jiedu įgyvendino kartu su sūnumi. „Viską dėliojome, atrinkinėjome žaislus. Manau, kad tai vaikams, kaip auklėjimo priemonė, yra labai geras dalykas – ir tiems, kurie duoda, ir tiems, kurie gauna“, – pridėjo D. Bunkus.

REKLAMA

Paklaustas, ar pats lengvai atsisveikina su nebereikalingais daiktais ar žaislais, prabilo ir D. Bunkaus sūnus Kristupas. „Atiduodu gana lengvai. Kartais jų gaila, bet kai kurie tėveliai neturi pinigų nupirkti žaislų savo vaikams, tad reikia daiktais dalintis. Surinkti tuos, kurių tau nereikia ir juos atiduoti. Tai – labai paprasta“, – gražiai kalbėjo berniukas.

Paklaustas, ar tai taps gražia Danieliaus ir Kristupo tradicija, verslininkas atviravo, kad būtent tokį tikslą je ir turi. Taip pat jau gimė idėjų ateičiai. 

REKLAMA
REKLAMA

„Mes tikrai šią tradiciją tęsime ir kitais metais. Kilo minčių padaryti tai tiesiog kaip dalinimosi platformą. Juk yra daug daiktų, kurie tinkami ir seneliams, ir mažiau pasiturintiems. Ir lovos, ir baldai, ir televizoriai – kas tik nori. Neseniai mamai padovanojau naują televizorių, o dėl seno juk turi skambinti, kad atvažiuotų, jį paimtų, išsivežtų… O juk realiai galėtum jį kažkam padovanoti“, – savo idėja dalijosi D. Bunkus.

D. Bunkaus ir jo sūnaus Kristupo grupę galite rasti čia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų