REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Laima Tamulytė-Stončė su vyru (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė Laima Tamulytė-Stončė, geriau žinoma kaip Mama Rock’n’Roll, su vyru Gediminu išgyvena gražiausias akimirkas. Visai neseniai jiedu susilaukė vaikelio, kurio laukė beveik 20 metų.

18

Dainininkė Laima Tamulytė-Stončė, geriau žinoma kaip Mama Rock’n’Roll, su vyru Gediminu išgyvena gražiausias akimirkas. Visai neseniai jiedu susilaukė vaikelio, kurio laukė beveik 20 metų.

REKLAMA

Neseniai mama tapusi moteris parodė atžalą bei papasakojo linksmą nutikimą.

Feisbuke ji su gerbėjais pasidalijo šia istorija: „Sakoma, jei už savo automobilio valytuvo radai lapelį su skelbimu – superkame įvairių markių automobilius, atsiskaitome vietoje – tai akivaizdus ženklas, jog tavo auto pasiekė užtarnauto poilsio statusą, bet kaip jaustis, kada naujai iškepta mamytė, laiminga iki ausų, su pasididžiavimu stumia vežimėlį kaimo keliu, o pro šalį linguojantis „pavargęs nuo darbo“ vyriokas užkalbina:

– „VNUK? DA?“ ( Anūkėlis?)

Sakau : – Dočka ( dukrytė).

Sako: -Nu da vy krasivaja – ( na taip jūs graži), – atsako atgal man akylas vertintojas ir daugiau netaręs nieko nulinguoja toliau.

REKLAMA
REKLAMA

Stumiu vežimuką namų link ir galvoju – nu va, senutė jau. O dar tik 41 .Tai ko čia stebėtis, kad visi žurnalistai klausia dėl tos vėlyvos motinystės. O nesijaučiu dar baba nors tu ką“

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai ji papasakojo ir apie motinystę.

Kalbėdama apie motinystę, Laima pasakojo, kad daug būna neaiškumų, todėl natūralu, kad pagalbos ieško internete ar kreipėsi į gydytojus.

„Viskas labai natūraliai. Viskas labai paprasta, tačiau daug nežinomųjų ir baimių. Jei ko tik aš nežinau, tuomet einu ir klausiu gydytojų. Svarbiausia, kad nebūtų baisu klausti. Man niekas neatrodo kvailai. Visada kreipiuosi į gydytojus, nes tikrai daug dalykų nežinau. Aš auginu dabar savo pirmąjį stebuklėlį, todėl tikrai daug ko nežinau. Informacijos tikrai daug galima susirasti apie vaiko auginimą. 

REKLAMA
REKLAMA

Pirmiausia aš einu ieškoti atsakymų internete. Nors gydytojai patys sako, kad nevertėtų ten visko ieškoti. Kartais būna, kad prisiskaitai ir pradedi baimintis dėl visko. Laimei, su sveikata viskas gerai“, – džiaugėsi pašnekovė.

Laima pasakojo, jog apie nėštumą nė kiek neįtarė, galvojo, kad sušlubavo sveikata, todėl kreipėsi į gydytojus. Ji nesitikėjo, jog gydytojų kabinete išgirs žinią, jog taps mama. 

„Pamiršti neįmanoma tų emocijų, kurios užplūdo, kai gydytojas pranešė, jog aš laukiuosi. Čia tas pats, kas žmogui niekada nepirkti loterijos bilieto, bet jums pardavėja pasako, kad neturi grąžos, ir paduoda bilietą. Ir pasirodo, kad jūs laimėjote aukso puodą. Toks maždaug jausmas buvo. Labai sunku suvokti, kad įvyko tai, ko tu jau nebelaukei. Aš ilgą laiką nieko nejutau, kad manyje auga kažkas. Toks jausmas, kad tu nebėgai maratono, o tau užkabino aukso medalį“, – pasakojo Laima Tamulytė-Stončė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris beveik 20 metų troško tapti mama, tačiau negalėjo pastoti. Todėl natūralu, kad ši žinia jai buvo netikėta. Tai sujaudino ne tik Laimą, bet ir jos vyrą, kuris sužinojęs, kad taps tėčiu – nenustojo verkti.

„Mes su vyru verkėme. Man buvo sudėtinga jam tai pasakyti... Aš išėjau į lauką iš gydytojo kabineto, o jis sėdėjo mašinoje. Pasakiau jam, kad išliptų. Nežinojau, ar šypsotis, ar verkti. Bet ašaros pačios pradėjo kauptis. Nesuvaldysi tų emocijų... Tiesiau jam ranką, kurioje laikiau vaikelio nuotrauką. Jis išsigando, kad man padarė echoskopiją ir rado kažką negero. Šiaip ne taip jam pasakiau, kad laukiuosi. Tai buvo smagiau, nei aš galėjau tikėtis. Mes stovėjome apsikabinę ir verkėme. Emocijos liejosi“, – prisiminimais dalijosi moteris.

REKLAMA

Spalio 13-ąją Laima atšventė 41-ąjį gimtadienį. Anot pašnekovės, ji niekada nesijautė sena, todėl nesibaimino ir vėlyvos motinystės: „Aš niekada nesijaučiau tokia sena. Manęs tai nei gąsdino, nei aš jaučiuosi kažkaip keistai. Aš jaučiuosi dabar labiau subrendusi, pasiruošusi. Nesijaučiu, kad būčiau vėlyvoje motinystėje. Juokiausi, kai Gediminui sakiau, kad tikiuosi, jog dukra nesugalvos gimdyt 40 metų sulaukus, nes močiute būsiu tik 80-ies.“

Dabar šeima yra pasiskirsčiusi darbais, todėl auginti Emiliją jiems nėra sunku: „Pavydžiu, kad turiu tokį fantastinį vyrą. Mano vyras jau moka ne tik kiaušinį išvirti. Tapo šeimos kulinaras, kurjeris. Visada padeda kažką sutvarkyti. Naktį visada būna mano budėjimo rėžimas ir Gediminas ramiai miega, kad dieną galėtų jis mumis pasirūpinti. Esu žiauriai laiminga. Mano nėštumas realiai buvo neilgas. Bet jaučiausi tokia porcelianinė... Jis man neleido nieko sunkiai kelti ir nešioti. Atrodė, kad aš nieko nemoku ir negaliu.“

REKLAMA

Paklausta, kaip įsivaizdavo motinystę, Laima atviravo, kad šios vizijos jos gyvenime nepasiteisino. 

„Niekas mano įsivaizdavime nepasiteisino. Aš norėjau visada būti nėščia, visus tuos 9 mėnesius. Dievulis, turbūt, galvojo, kad man būtų per sunku tiek kankintis. Aš tik bijojau, kad netapčiau įnoringa moterimi. Šis dalykas tikrai, kad neįvyko. Anksčiau galvojau, kad jeigu turėčiau vaiką, kad jam viską pirkčiau su tais mažais gražiais bantukais. Tačiau ir tai neįvyko. Atsirado atvirkštinis variantas. Labai protingai ir pamatuotai vyksta. Supratau, kad esu emociškai ištižusi. Pasižiūriu filmuką ir nepaliauju verkti. Kai vaikui ima kraujuką iš kulniuko, aš pradedu verkti. Tik vaikas nusišypso ir aš jau verkiu“, – apie užplūdusias emocijas kalbėjo Laima.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų