REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Naujas TV šou „Bravo“ – pašėlusios nuotaikos ir humoro užtaisas! (nuotr. Organizatorių)

Juoko, emocijų ir geros nuotaikos – nebus per daug niekada. O ypač šiuo daugeliui nelengvu laikotarpiu. Kad karantiną išgyvent būtų lengviau, o švenčių laukt smagiau – sekmadieniais prie TV3 ekranų kvies naujas aktorinio meistriškumo ir improvizacijų šou „Bravo“.

7

Juoko, emocijų ir geros nuotaikos – nebus per daug niekada. O ypač šiuo daugeliui nelengvu laikotarpiu. Kad karantiną išgyvent būtų lengviau, o švenčių laukt smagiau – sekmadieniais prie TV3 ekranų kvies naujas aktorinio meistriškumo ir improvizacijų šou „Bravo“.

REKLAMA

Trumpai žvilgterėkite čia: 

Improvizacijų šou „Bravo“ patyrę improvizacijos meistrai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas ir Inga Šepetkaitė vaidins situacijas, kurs istorijas čia pat studijoje, be jokio išankstinio pasiruošimo, scenarijaus ir režisieriaus. Aktoriai vaidins, dainuos, deklamuos eiles čia ir dabar. Netikėtumas, azartas, humoras ir spontaniškumas – kertiniai laidos akcentai.

„Gyvename tikrai neįprastu laikmečiu. Daug laiko praleidžiame namuose. Taigi išnaudokime šį laiką turiningai! O mes – TV3 žiniasklaidos grupė – padėsime. Mes – už gerą nuotaiką, energiją ir pozityvą – su tokia nuostata pasitinkame gruodį ir atitinkamas laidas pristatome. Naujas šou „Bravo“ kvies ne tik žiūrėti, bet ir patiems žiūrovams įsitraukti ir virtualiai dalyvauti. Interaktyvumas, galimybė pačiam sudalyvauti įneša papildomų emocijų, azarto, tampi nebe pasyviu žiūrovu, bet dalyviu, tai visai kitoks įspūdis“, – naują projektą pristatė Arvydas Rimas, TV3 kūrybos direktorius.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbiausia – žiūrovas gaus juoko pliūpsnį. Laida „Bravo“ bus paremta improvizacija, tai reiškia, jog kuriamos situacijos bus nenuspėjamos ir nežinomos. Laida – skirta mėgstantiems netikėtumus, taip pat, tiems, kurie jaučia vaiko, norinčio žaisti prigimtį, kuriems įdomu stebėti, kaip kiti žaidžia, o gal ir patiems įsitraukti, žaisti su šeimos nariais, bičiuliais prie televizoriaus ekranų. Niūrioje šiandieninėje kasdienybėje, pilko dangaus fone „Bravo“ laida bus geros nuotaikos, humoro, pozityvo meteoras, nušviesiantis žiūrovo buitį“, – apie naują laidą entuziastingai kalbėjo aktorius Audrius Bružas.

REKLAMA

A.Bružas žiūrovams žada nepamirštamą įspūdžių ir juoko kelionę kiekvienoje „Bravo“ laidoje, kurioje, be visa ko, svarbus ir varžymosi momentas. Aktoriai varžysis tarpusavyje – kieno improvizacija bus geriau įvertinta.

„Aš esu profesionalas aktorius ir man buvimas, kūrimas scenoje, ar tai būtų teatro scena, ar projekto „Bravo“ scena, yra didžiausias džiaugsmas ir malonumas. Galėčiau šią patirtį palygintu su piloto, kurio tikslas yra pakelti žmones skrydžiui ir saugiai juos nuskraidinti nuo taško į tašką, taip ir mano, aktoriaus tikslas yra pakviesti žmones į geros nuotaikos kelionę, pažadinti žiūrovą, suteikti jam malonų laiką. Kiekviena laida – pakilimas su kalneliais, kutenančiais pilvą geromis emocijomis, juoku. Nusileidimas saugus, paliekantis žiūrovą su malonia širdžiai emocija, šypsena veide. Taip pat, mano tikslas yra nugalėti, o improvizacijoje kiekviena pergalė yra ir tavo pergalė, nes pergalė – tai azartas, džiaugsmas, malonumas stebėti, gera energija, malonumas, juokas“, – sako A. Bružas

REKLAMA
REKLAMA

Kitą improvizacijų meistrą – Kirilą Glušajevą – itin žavi tas momentas, kad TV žiūrovai dalyvaus laidoje virtualiai: „To dar nebuvo Lietuvos televizijos istorijoje, kad žiūrovai galėtų daryti įtaką laidai nebūdami studijoje. Tiek žiūrovams, tiek aktoriams kiekvienas susitikimas bus nežinia, nes net aktoriai nežino, kas jų laukia, ar kas ateis į svečius per virtualią programą. Žiūrovui bus įdomi ne tik stebėti, bet ir dalyvauti“.

K. Glušajevas, kaip ir A. Bružas, neabejoja, kad laida suteiks daug pozityvo žiūrovams. „Tokio televizinio formato netikėčiausia dalis bus ta, kad būdami atskirose Lietuvos arba pasaulio taškuose, būdami labai skirtingi, visi kartu sukursim šventinį žaidimą, kuriame kiekvienas prisidėdamas tiek, kiek gali ir gal po nedaug į savo namus tiesiogiai gaus daug teigiamų emocijų, galimybes susipažinti, pabendrauti su aktoriais ir kitais žiūrovais, o taip pat, atrasti artumą ir šilumą, kurie įveikia atstumus“, – sako aktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau minėjo aktoriai, labai svarbus vaidmuo „Bravo“ šou teks virtualiai palaikymo komandai. Žiūrovai prisijungę nuotoliniu būdu iš namų galės palaikyti pasirinktus aktorius, balsuoti už labiausiai patikusius pasirodymus, o gal net ir patys sudalyvauti improvizacijoje.

Dar galite spėti prisijungti prie šauniojo aktorių ketverto ir užsiregistruoti į virtualios palaikymo komandos gretas čia: https://www.tv3.lt/bravo. Geras laikas ir juoko dozė – garantuota! Palaikymo komandos narių skaičius labai ribotas. Taigi, skubėkite užsiregistruoti!

Aktorinio meistriškumo ir improvizacijų šou „Bravo“ – nuo gruodžio 6 d. 17.30 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų