REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Anastasia Zavorotniuk (nuotr. SCANPIX)

Kol aktorė kovoja su sunkia liga, jos artimieji turi problemų dėl pinigų. Anastasijos Zavorotniuk motina Valentina Borisovna nemoka už elitinį nekilnojamąjį turtą Maskvoje.

5

Kol aktorė kovoja su sunkia liga, jos artimieji turi problemų dėl pinigų. Anastasijos Zavorotniuk motina Valentina Borisovna nemoka už elitinį nekilnojamąjį turtą Maskvoje.

REKLAMA

Anastasijos tėvas sprendžia klausimus, susijusius su dukters butu, esančiu Olof Palme gatvėje Maskvoje, rašo starhit.ru.

Būstas yra vaizdingoje vietoje – šalia parko draustinio „Setūno upės slėnis“ ir Mosfilmovskiy tvenkinio. 

Vieningo valstybinio nekilnojamojo turto registro duomenimis, 2006 m. Anastasijai įregistruotas butas ilgą laiką nebuvo mokamas už komunalinį butą. Skola už komunalinius mokesčius siekė apie 45 713 rublių (t.y. apie 508 eurus). Skelbiama, kad nuo gegužės niekas nemokėjo.

Anastasija Zavorotniuk turtą įsigijo statomame name. Aktorė yra įtraukta į HOA įkūrėjų sąrašą. Bendras buto plotas yra 200 kvadratinių metrų. Šio turto  vertė šiuo metu yra daugiau nei 55 milijonai rublių, tačiau tikroji kaina yra keturis kartus didesnė. Butai šiame elitiniame pastate parduodami už 80–350 mln. rublių.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau mokesčių tarnyba pranešė apie kitą 24 tūkstančių rublių skolą Anastasijai. O žvaigždės motina turėjo kitokių problemų – už kelių eismo taisyklių pažeidimus buvo sukauptos 332 baudos. 

REKLAMA

Primename, kad Valentina turėjo daug sunkumų. Prieš penkerius metus jos vyras Jurijus mirė dėl vėžio, 2018 m. dėl peritonito mirė jos sūnus Svjatatoslavas. Ir dabar vienintelė Valentinos Borisovnos dukra aktorė Anastasia Zavorotniuk kovoja su mirtina liga – piktybiniu smegenų augliu.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Anastasia Zavorotniuk jau beveik metus kovoja su smegenų vėžiu ir nors situacija kontroliuojama, jos gyvenimas pasikeitė amžiams.

Apie moterį daug naujienų nėra, o jos artimieji su gerbėjais dalijasi tik esminėmis jos gydymo detalėmis. Vis dėlto visai neseniai paaiškėjo, kad liga stipriai pakeitė ir aktorės išvaizdą.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė žinoma ne tik dėl vaidybinių gebėjimų, bet ir dėl pritrenkiančios išvaizdos. Vis dėlto, kaip kalba artimas jos žmonių ratas, dabar visa tai stipriai pasikeitė. Teigiama, kad 49 metų aktorė – toli gražu nebe ta gražuolė, kurią atsimename iš televizijos ekranų.

„Ji viską supranta, todėl nė kiek nenori rodytis viešumoje. Deja, liga stipriai pakeitė jos išvaizdą“, – teigė Maskvos teatre dirbanti Svetlana Veselova.

Tiesa, visa tai – natūralu, mat jai buvo taikoma chemoterapija. „Viskas pasikeitė – jos išvaizda, būklė, net ir odos spalva“, – teigė teatro spektaklių prodiuseris Valery Sergeev.

Šiuo metu A. Zavorotniuk gydoma namie – ten jai atliekamos ir kai kurios procedūros, ją lanko specialistai. „Taip, ji stipriai pasikeitė. Ar matėte, kaip atrodė pacientė Žana Friske neįgaliojo vėžimėlyje? Anastasia šiuo metu atrodo panašiai“, – užsienio žiniasklaidai sakė vienas iš gydytojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų