REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
TV3 siūlo žiūrėti (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo karščiausių aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt“, „Marvel“ sagos filmą „Keršytojai. Begalybės karas“, veiksmo filmų gerbėjams „Nešdintis visu greičiu“ bei prisijuokti iki ašarų komedijoje „Visiškai laimingas“.

3

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo karščiausių aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt“, „Marvel“ sagos filmą „Keršytojai. Begalybės karas“, veiksmo filmų gerbėjams „Nešdintis visu greičiu“ bei prisijuokti iki ašarų komedijoje „Visiškai laimingas“.

REKLAMA

19.30 val. per TV3 ir TV3 Play – laida „Karštai su tv3.lt“.

Kiekvieną pirmadienį TV3 eteryje – išskirtinė, karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“. Tai atvira drąsių pokalbių ir diskusijų laida apie tai, kas mums visiems rūpi, skauda dabar. Kiekvieną pirmadienį – karšta tema, karštos diskusijos argumentų kalba, pagardintos šlakeliu gero humoru. Šios dienos tema – kas lobsta iš Covid’o. Laidos svečiai: Lukas Savickas ir Mykolas Majauskas. https://play.tv3.lt/karstai-su-tv3-lt

21.00 val. per TV8 smagi komedija „Visiškai laimingas“. Betė Hanter – jauna linksma kepėja, dirbanti su užsidegimu. Net turėdama kelis papildomus kilogramus – Betė jaučiasi labai laiminga. Na, nebent trūksta svajonių princo. Kartą ji akis į akį susiduria su juo kelyje. Avarijoje Betė susipažįsta su garsiu lenktynininku Džonu Leksingtonu (John Lexington). Jis neva skuba į svarbų ralį. Linksmoji kepėja nenutuokia, kad, deja, ji susipažino tik su į lenktynininką labai panašiu ir tuo besinaudojančiu apgaviku Marku Kombu (Mark Comb). Mergina taip nori sužavėti garsenybę, kad pasiryžusi bet kokiais būdais dėl jo numesti svorio. Tam ji pasitelkia ananasų dietą, liekninamąjį kostiumą ir keistas treniruotes. Šias pastangas atidžiai stebi Betės vaikystės draugas Simonas ir įtaria, kad kažkas čia ne taip...

REKLAMA
REKLAMA

21.10 val. per TV6 karinė veiksmo drama „Karo kiaulės“. Negarbingą reputaciją turinčiam Antrojo pasaulinio karo armijos kapitonui Džekui Vozikui (akt. Luke’as Goss’as) suteikiamas šansas susigrąžinti gerą vardą. Kapitono užduotis – perimti nacių gaminamą superginklą V3, kuris pastariesiems padėtų įgyti didžiulį pranašumą. Kapitonui padėti siunčiamas nepaklusnių ir niekur nepritampančių kareivių būrys, vadinamas „Karo kiaulėmis“. Kartu su kapitono Pikoltu (akt. Dolph’as Lundgren’as ) ir pulkininku Redingu (akt. Mickey Rourke’as) Džekas Vozikas turi suburti bei paruošti „Karo kiaulių” būrį įnirtingai kovai.

REKLAMA

22.00 val. per TV3 kriminalinis trileris „Nešdintis visu greičiu“. Amerikietis Keisis (akt. Nicholas Houltas) dirba Vokietijoje vienam narkotikų klano bosui Geranui (akt. Benas Kingsley). Kartą bare jis pamato Džiulijet, tačiau ji lengvai neprisileidžia kraštiečio – nenori prasidėti su tokiu, kuris dirba Geranui. Dėl patikusios merginos Keisis meta nešvarų darbą. Jiedu ima susitikėti ir galiausiai apsigyvena kartu. Tačiau netrukus Džiuljetą ištinka staigus priepuolis. Paaiškėja, kad jos gydymui reikia labai daug pinigų. Kad išgelbėtų savo mylimąją, Keisis grįžta į narkotikų verslą, kuriam ji taip prieštaravo. Geranas turi naują baisiai rizikingą užduotį – pavogti didžiulį sunkvežimį, prikimštą kvaišalų ir priklausantį dar didesniam narkotikų tūzui Hagenui Kalui (akt. Anthony´is Hopkinsas). Šis senas vilkas labai nemėgsta tokių akibrokštų ir privers Keisį labai pasigailėti, kad lindo į jo valdas.

Go3 siūlo žiūrėti – veiksmo ir nuotykių filmą „Keršytojai. Begalybės karas“. Fantastinis „Marvel“ kino studijos filmas, uždirbęs daugiau nei 2 milijardus JAV dolerių. Naujausioje filmo dalyje Keršytojai susidurs su nauju ir pačiu galingiausiu priešu – Thanosu. Siekdami užkirsti jam kelią nuo Visatos sunaikinimo, superherojai ir jų sąjungininkai turės būti pasiruošę paaukoti viską.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų