REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
„Užtemimas“ (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo „Marvelo“ bei „Saulėlydžio“ sagos mylėtojams „Skruzdėliukas ir Vapsva“, „Užtemimas“, vaikų pamėgtą filmą „Vajana“ bei realybės šou: „Nuogi ir įbauginti“ ir „Pajūrio vila: aistringi penktadieniais“. 

4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo „Marvelo“ bei „Saulėlydžio“ sagos mylėtojams „Skruzdėliukas ir Vapsva“, „Užtemimas“, vaikų pamėgtą filmą „Vajana“ bei realybės šou: „Nuogi ir įbauginti“ ir „Pajūrio vila: aistringi penktadieniais“. 

REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti – realybės šou „Pajūrio vila: aistringi penktadieniais“. Realybės šou apie aistringus vakarėlius, kuriame superžvaigždės Ada, Sadie ir Marilyn ieško geriausių vakarėlių ir padeda vienišoms sieloms susirasti partnerį. Šou žvaigždės taip pat ieško meilės ir sau.

O TV3 Play 21.00 val. kviečia žiūrėti realybės šou „Nuogi ir įbauginti“. Realybės šou, kuriame du nepažįstamieji – vyras ir moteris, 21 dieną bando išgyventi laukinėje gamtoje be drabužių, maisto ir vandens. 

19.30 val. per TV3 animacinis filmas visai šeimai „Vajana“. Narsiosi mergaitė Vajana susipažįsta su pusdieviu Maui, ir drauge jie neria į neaprėpiamus vandenynus, sutinka šiurpą keliančius monstrus ir ieško žinių apie narsiuosius Vajanos protėvius.

REKLAMA
REKLAMA

Po jo, vakarą pratęsti siūlome su „Skruzdėliukas ir Vapsva“ – 21.45 val. per TV3. Mažiausi „Marvelo“ visatos herojai taps didžiausiais galiūnais ir stos į kovą už žmoniją! Ar pavyks Skruzdėliukui nugalėti blogiečius ir kartu pasirūpinti savo dukra?

REKLAMA

22.00 val. per TV6 fantastinis vampyrų ir vilkolakių filmas „Užtemimas“. Jau trečiasis „Saulėlydžio sagos“ serijos filmas, kuris pasakoja apie Sietlo gyventojus, kuriuos baugina mįslingos žmogžudystės, o pikta vampyrė ir toliau siekia keršto. Bela vėl patenka į pavojų. Ji priversta rinktis: meilė Edvardui ar dargystė su Džeikobu. Tačiau jos sprendimas gali įžiebti amžiną karą tarp vampyrų ir vilkolakių.

21.00 val. per TV8 komedija, drama „Geri metai“. Finansų ekspertas iš Londono Maksas Skineris (akt. R. Crowe‘as) vyksta į nuostabųjį Provansą – šioje Prancūzijos dalyje yra nedidelis vynuogynas, kurį jis paveldėjo mirus dėdei Anri. Nemenkų finansinių sunkumų turintis Maksas planuoja parduoti paveldėtą vynuogyną, tačiau netikėtai ši kelionė į nuostabaus grožio gamtos kampelį, kur jis praleido laimingus vaikystės metus, tampa visiškai nauju ir labai netikėtu jo gyvenimo etapu. Atvykus paaiškėja, jog dėdės verslas – ant žlugimo ribos. Namas beveik sugriuvęs, o rūsiai pilni butelių su prarūgusiu gėralu. Maža to, netikėtai iškyla dar viena problema. Vieną gražią dieną į duris pasibeldžia žavi amerikietė ir pareiškia, kad ji – seniai dingusi Makso pusseserė, dėdės Anri duktė, taigi ir teisėta vynuogyno paveldėtoja. Nejau Maksui teks palikti Provanso idilę ir grįžti į niūrų Londoną? Ne taip greitai. Juk viskas tik prasideda! O kur dar meilės istorija...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų