REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)

Nors princo Williamo žmona Kate Middleton kol kas tik hercogienė, akivaizdu, jog ateityje jos laukia ir karalienės titulas. Pasirodo, kad moteris apie tai jau neretai pasvajoja, o iš tiesų gavusi šį titulą, ketina įvesti ir savo tvarką.

6

Nors princo Williamo žmona Kate Middleton kol kas tik hercogienė, akivaizdu, jog ateityje jos laukia ir karalienės titulas. Pasirodo, kad moteris apie tai jau neretai pasvajoja, o iš tiesų gavusi šį titulą, ketina įvesti ir savo tvarką.

REKLAMA

O tiksliau, pakeisti kai ką, kas, jos manymu, jau nebetinka.

Neseniai užsienio žiniasklaidai artimas hercogienės šaltinis papasakojo, kad Kate kartais jau elgiasi kaip karalienė ir būtent taip ją ėmė matyti kiti. „Karališkoji šeima negalėtų būti laimingesnė“, – sakė šaltinis.

Vis dėlto pasirodo, kad Kate ketina pakeisti ir kai kurias nusistovėjusias karališkosios šeimos taisykles, o taip pat ketina apsiimti ir dar daugiau pareigų. „Taip pat ji labai dalyvauja socialinėse medijose, jai tapo lengviau duoti interviu televizijai, bendrauti virtualiai. Ji ketina tai noriai tęsti ir ateityje“, – pridėjo ji.

Tačiau yra kai kas, kas Kate kelia nerimą. Anot šaltinių, labiausiai hercogienė baiminasi dėl to, kad nebegalės tiek laiko artimiesiems skirti ir toliau. „Šeima Kate reiškia viską, tad vienas iš didžiausių jos rūpesčių, kad ateityje nebegalės būti su George’u, Charlotte ir Louisu, kai jiems to reikės“, – sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai Kate ir Williamas atšventė svarbią progą – 10-ąsias savo vestuvių metines. Šia proga siūlome prisiminti įsimintiniausias detales, kurias jiedu atskleidė interviu.

REKLAMA

Kaip princas Williamas pasipiršo?

„Tai įvyko prieš 3 savaites, atostogų Kenijoje metu. Mes kartu turėjome šiek tiek privataus laiko, kurį leidome kartu su draugais. Tuo metu supratau, kad laikas pagaliau yra tinkamas. Mes jau kurį laiką kalbėjome apie santuoką, tad tai nebuvo didelė staigmena. Nusivežiau ją į labai gražią vietą Kenijoje ir pasipiršau“, – sakė princas Williamas.

Williamas labai jaudinosi dėl žiedo

„Savo kuprinę maždaug 3 savaites visuomet nešiojau visur, kad ir kur beeičiau, ir iš tiesų jos nepaleidau. Žinojau, kad jei ji dingtų, atsidurčiau bėdoje, nes viskas, ką suplanavau, buvo idealu. Girdime daugybę baisių istorijų apie piršlybas, ir kaip jos nueina šuniui ant uodegos – tačiau viskas praėjo labai labai gerai, ir man buvo labai malonu, kad ji pasakė „taip“, – lemtingą momentą prisiminė princas.

REKLAMA
REKLAMA

Kate turėjo nemalonų nutikimą su mama

„Iš tiesų buvo gana nemaloni situacija, nes aš žinojau, kad Williamas [prieš pasipiršdamas] atsiklausė mano tėčio, tačiau nežinojau, ar tai žinojo mano mama. Grįžau iš Škotijos ir mano mama neleido man suprasti, ar ji žino, ar ne. Tad mes žiūrėjome viena į kitą ir jautėmės gana nemaloniai. Tačiau galiausiai buvo nuostabu jai viską pasakyti, ir ji buvo dėl mūsų be galo laiminga“, – sakė K. Middleton.

Kaip Kate susipažino su Williamu?

„Manau, kad pirmąkart kai tave pamačiau, buvau visa raudona, nes tuo metu bėgau, o taip pat su tavimi susipažinti man buvo nedrąsu. Tačiau Williamo kurį laiką [universitete] nebuvo, tad turėjau laiko daugiau apie jį sužinoti. Tačiau artimais draugais tapome labai greitai“, – pridėjo K. Middleton.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip Kate iš tiesų jautėsi išsiskyrusi?

„Tuo metu nebuvau labai laiminga, tačiau galiausiai tai padarė mane stipresniu žmogumi. Atrandi tokių dalykų apie save, kokių nemanei turintis. Manau, kad santykiai gali žmogų išnaudoti, kai esi jaunas, tad laiką sau tikrai įvertinau, nors tuo metu taip ir negalvojau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų