REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Demi Lovato (nuotr. SCANPIX)

Pastarasis laikotarpis dainininkei Demi Lovato nebuvo pats lengviausias – dainininkė neseniai išsiskyrė su savo sužadėtiniu Maxu Ehrichu, su kuriuo skyrybos tapo sunkesnės, nei ji kada būtų pagalvojusi. 

4

Pastarasis laikotarpis dainininkei Demi Lovato nebuvo pats lengviausias – dainininkė neseniai išsiskyrė su savo sužadėtiniu Maxu Ehrichu, su kuriuo skyrybos tapo sunkesnės, nei ji kada būtų pagalvojusi. 

REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad naują savo gyvenimo etapą ji nusprendė pasitikti pasikeitusi.

Demi atsidavė savo plaukų stilistei Amber Maynard Bolt ir leido nuskusti net pusę galvos. Negana to, dabar, iš tamsiaplaukės, Demi virto į blondinę. Savo pokyčių nuotraukomis dainininkė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose, kuriuose tiesiog trumpai brūkštelėjo: „Kai ką padariau…“

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Demi ir jos vaikinas Maxas išsiskyrė visai neseniai. Pora susižadėjusi išbuvo vos 2 mėnesius, o iki tol buvo pažįstami 5.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašoma užsienio žiniasklaidoje, sužadėtuvės nutrauktos dėl abiejų jaučiamos įtampos. 

„Tai buvo sunkus sprendimas, tačiau abu – Demi ir Maxas – nusprendė keliauti skirtingais keliais ir susikoncentruoti į savo karjeras. Jie vienas kitam jaučia meilę ir pagarbą ir visuomet brangins vienas kito laiką, praleistą kartu“, –  sakė artimi poros šaltiniai.

REKLAMA

Tiesa, jau kurį laiką Demi draugai buvo susidomėję tikrosiomis Maxo intencijomis. O štai Demi sekėjai neseniai pastebėjo taip pat kai ką keisto – Demi sesuo Dallas ir geras draugas Matthew Scottas Montgomery nustojo sekti Maxą „Instagram“.

Tiesa, neseniai buvo pasirodę ir neva suklastoti Maxo įrašai „Twitter“, kuriuose jis prisipažino meilėje buvusiai savo draugei Selenai Gomez. Tai pamačiusi Demi nusprendė netylėti. 

„Labai liūdna, kai žmonės dalijasi netikromis nuotraukomis ir bando supriešinti dvi moteris. Jei moterys konfliktuoja, tai yra jų konfliktas o ne jūsų. Taip, žinoma, išskirti garsenybes ir jų santykius dabar yra kur kas lengviau, nes tai – 2020-ieji, kurie visus mus gąsdina. Tačiau metai ir toliau atrodys tokie baisūs tik iki tol, kol mes nepradėsime sprendimų ieškoti kartu“, – rašė D. Lovato.

REKLAMA
REKLAMA

O štai dabar savo skyrybų viešai nepatvirtino nei Demi, nei Maxas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad 27 metų dainininkė džiugiomis naujienomis apie sužadėtuves buvo pasidalijusi socialiniuose tinkluose. Tąkart ji paviešino itin romantiškas savo ir mylimojo nuotraukas, kuriose bučiuojasi priešais saulėlydį Malibu paplūdimyje.

„Kai buvo maža mergaitė, mano tėtis visuomet mane vadindavo su mažąja parnere – tai būtų skambėję keistai be jo pietietiško kaubojiško akcento. Tačiau man viskas buvo puikiai suprantama. Dabar šie žodžiai ir vėl įgavo prasmę, nes aš oficialiai tapsiu kito žmogaus partnere. Maxai Ehrichai, tave pamilau tą pačią akimirką, kai tave sutikau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo kažkas, ko nebūčiau galėjusi paaiškinti niekam, kas nėra to patyręs anksčiau, tačiau, mano laimei, tu tai taip pat pajutai… Niekuomet nesijutau taip besąlygiškai mylima su visais savo trūkumais jokio kito žmogaus (išskyrus mano tėvus), per visą savo gyvenimą“, – rašė D. Lovato.

„Tu niekuomet neverti manęs būti kažkuo kitu, tik savimi. Ir tu verti mane norėti būti geriausia savo pačios versija. Džiaugiuosi, kad duodi man savo ranką santuokai. Myliu tave labiau, nei kažkokie komentarai gali tai išreikšti ir esu tikroje ekstazėje, kad galiu su tavimi pradėti šeimą. Mylėsiu tave visuomet, mano meile, mano partneri. Už mūsų ateitį“, – toliau rašė ji.

REKLAMA

Maxas savo socialiniuose tinkluose taip pat pasidalijo džiugiomis naujienomis sakydamas, jog visuomet dievins Demi „gryną, gražią ir begalinę sielą“.

Netrukus po to, kai jiedu paskelbė gražias žinias, paparacai porą užfiksavo viename restorane švenčiančius savo sužadėtuves.

Primename, kad pora ėmė susitikinėti kovo mėnesį, kai D. Lovato netyčia sugadino Maxo tiesioginę „Instagram“ transliaciją. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų