REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį apkalbų platformoje „Discord“ pasklido intymaus pobūdžio nuotrauka, kurioje užfiksuota atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia.

Penktadienį apkalbų platformoje „Discord“ pasklido intymaus pobūdžio nuotrauka, kurioje užfiksuota atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia.

REKLAMA

Po užvirusių kalbų Mia neišlaikė ir instagramo sekėjams guodėsi, kad mano, jog intymi nuotrauka pasklido dėka buvusio vyro Nerijaus Antanavičiaus ir jo dabartinės mylimosios, grupės „69 Danguje“ narės Godos Alijevos.

„Žiauriai nesmagu visiems pranešti, bet jaučiu, kad bręsta konfliktas. Nenoriu savo paskyroje turėti negatyvo. Sulaukiau daug žinučių iš jūsų ir man tai daug reiškia. Tai, kas mūsų nenužudo, padaro stipresniais. Kaip šioje situacijoje, jaučiuosi pakankamai gerai“, – savo sekėjams sakė V.Pilibaitytė.

Pasak Mios, ji nuotrauką yra mačiusi jau anksčiau, intymią akimirką nufilmavęs ir įvairiuose įrenginiuose išsisaugojęs Nerijus Antanavičius ją ne kartą bandė šantažuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Portalui 15min moteris užsiminė, kad būtent dėl šio šantažo ir ištekėjo už N.Antanavičiaus: „Dėl ko šitiek laiko buvau su savo buvusiu vyru santuokoje? Nes jis mane nuolatos šantažavo. Jis ir vaizdo įrašų turi prifilmavęs man nežinant ir nematant. Nuotraukos nuo mūsų vestuvių pradžios buvo daromos nuolatos ir aš už tai buvau šantažuojama. 

REKLAMA

Ir tos išėjusios nuotraukos yra darytos būtent jo, kadrais jis pasidalijo su viena savo drauge, kuri į tai irgi yra įsivėlusi. Žinau net ir tai, kodėl jis rinko informaciją, kompromatą prieš mane – jis turėjo labai aiškią priežastį nuo pat mūsų santuokos pirmosios dienos“, – žurnalistams kalbėjo Mia.

Atlikėja mano, kad vyras ją šantažuoja dėl to, kad nori nuslėpti kriminalinę padėtį, taip pat Nerijus jai yra skolingas krūvas pinigų.

„Būtent dėl to, kad yra mane stipriai apvogęs, jis rinko informaciją ir kompromatą apie mane. Tam, kad tiesiog tylėčiau. Ir aš tylėjau. Labai ilgai tylėjau“, – 15min.lt pasakojo Mia.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi dėl paviešintų nuotraukų Mia teigė didelio šoko nepatyrusi. Po šitiek metų santuokoje jos buvusio mylimojo elgesys jau esą nebestebina. Tiek N.Antanavičius, tiek G.Alijeva savo kaltę neigė ir tikino, kad su niekuo nėra susiję.

Naujienų portalas tv3.lt bandė susisiekti su Mia, tačiau nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų