REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
MMA (nuotr. TV3)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti dviejų dalių komediją visai šeimai „Urmu pigiau“, intriguojančias „Mišrių kovos menų” rungtynes, „X faktorius. Žvaigždės“ superfinalą, kurio metu išaiškės laimėtojas bei smagų žaidimą „GalvOK“.

5

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo žiūrėti dviejų dalių komediją visai šeimai „Urmu pigiau“, intriguojančias „Mišrių kovos menų” rungtynes, „X faktorius. Žvaigždės“ superfinalą, kurio metu išaiškės laimėtojas bei smagų žaidimą „GalvOK“.

REKLAMA

Šeštadienis (11.14)

14.00 val. per TV3 Play – „Žygis per Amerikas“. Buvęs parašiutininkas Levisonas Woodas – garsus keliautojas, jau įveikė Himalajų kalnus ir Nilą, o dabar nusprendė pereiti Pietų Ameriką. Pradėti kelią jis planuoja Meksikoje, o finišuoti Kolumbijoje. Pasiryžęs nueiti penkis milijonus žingsnių arba beveik du tūkstančius kilometrų, Levisonas leidžiasi į iššūkių kupiną kelionę. Ar kojos atlaikys? Kaip jį sutiks vietiniai, ar ras kur pasislėpti džiunglėse? Nežinomybė yra vienas ištikimiausių pakeleivių, tačiau kelionės atradimai nustelbia visus sunkumus, o vaizdų grožis priverčia pamiršti bet kokį fizinį skausmą. 

14.45 val. per TV3 komedija visai šeimai „Urmu pigiau“. Tomas (Steve Martin) ir Keitė (Bonnie Hunt) Beikeriai, per dvidešimt trejus santuokos metus susilaukę dvylikos atžalų, nutaria priimti naujus gyvenimo iššūkius. Iš mažo Ilinojaus miestelio jie išvyksta į didmiestį. Čia šeimos galvos Tomo laukia išsvajotasis darbas – treniruoti futbolo komandą. Staiga ir žmonai nusišypso sėkmė – ji išleidžia savo knygą ir išvyksta į susitikimus su skaitytojais. Tomas lieka vienas ir namie užverda tikras pragaras. Tvarkytis su dvylika vaikų kur kas sudėtingiau nei muštruoti futbolo komandą…

REKLAMA
REKLAMA

Smagią nuotaiką toliau išlaikyti padės linksmiausias TV3 žaidimas „GalvOK“ – 19.40 val. per TV3. Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis. Intelektualioje kovoje susikaus atlikėjas ir „X faktorius. Žvaigždės“ teisėjas Saulius Prūsaitis ir Olimpinio medalio laimėtojas, kikboksininkas Evaldas Petrauskas.

REKLAMA

18.05 val. per TV8 detektyvas „Klastinga mįslė. Martha's Vineyardo tyrimai“. Buvęs Bostono policijos detektyvas, kartu su žavios gydytojos pagalba, siekia išsiaiškinti, kas pavogė brangakmenių sagę ir įvykdė žmogžudystę.

21.00 val. tiesiogiai per Go3 intriguojanti kova – MMA (Mišrių kovos menų) narve veteranas Marius Žaromskis šiandien mes iššūkį pajėgiam lenkui Andrzejui Grzebykui. Tai neeilinis vakaras lietuviui, nes jis debiutuos vienoje populiariausių Europoje MMA organizacijoje KSW (Konfrontacja Sztuk Walki). Tai bus pusvidutinio svorio kategorijos (iki 77 kg) atstovų akistata.

REKLAMA
REKLAMA

40-metis 175 cm ūgio M. Žaromskis anksčiau grūmėsi kitose MMA organizacijose – „Bellator“, „Strikeforce“, DREAM. Lietuvis MMA varžybose pradėjo kautis dar 2000 metais. Jo sąskaitoje – 21 pergalė, 9 pralaimėjimai.

30-metis 184 cm A. Grzebykas MMA varžybose yra pralaimėjęs tik tris kartus. Jis iškovojo 17 pergalių. Lenkas neklumpa jau ketverius pastaruosius metus. Per tą laiką A. Grzebykas įveikė devynis varžovus iš eilės. Prieš šešerius metus Lenkijos sportininkas „Prime FC“ turnyre įveikė lietuvį Mindaugą Veržbicką.

22.00 val. per TV6 veiksmo filmas „Pirmas nužudymas“. Norėdamas daugiau laiko praleisti su sūnumi Deniu, sėkmės lydimas Volstryto brokeris Vilas (aktorius Haydenas Christensenas) su šeima atvyksta į miestelį, kuriame užaugo. Medžiodami jie tampa žmogžudystės liudininkais. Nusikaltėliai pagrobia Denį, o jo ieškoti imasi patyręs policijos viršininkas (aktorius Briuce‘as Willisas). Gelbėti vaiką skuba ir Vilas, sukėlęs policininkui įtarimų – gal jis pats yra susijęs su šiuo nusikaltimu?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienis (11.15)

11.30 val. per TV6 dokumentinis serialas „Krovinių karai“. Kroviniai, kurių negali pervežti tradiciniai rangovai, šio realybės šou dalyviams – ne kliūtis. 6 savarankiški sunkvežimių vairuotojai grumiasi tarpusavyje, kuris įveiks didesnį išbandymą – iš taško A į tašką B nuveš kuo sudėtingesnį krovinį. Nesvarbu – jis sveria kelias tonas, užima kelias eismo juostas, trupa, dūžta ar yra gyvas! Svarbiausia – kliento vertinimai ir laikas. Laidos pabaigoje susumuojami užsakovų atsiliepimai, degalų sąnaudos, kilometražas, baudos, kitos sankcijos, ir išrenkamas serijos laimėtojas. Iššūkiai bus tikrai neeiliniai!

REKLAMA

15.40 val. per TV3 komedija visai šeimai „Urmu pigiau 2“. Tai antroji „Urmu pigiau“ dalis, kurioje Tomas Beikeris su žmona Keite, per dvidešimt trejus santuokos metus susilaukę dvylikos atžalų, surenka visą šeimos klaną į smagią vasaros išvyką. Tačiau čia Beikerių šeimos laukia nemažas išbandymas. Jų svajonių atostogos virsta nežmoniškomis varžybomis su ilgalaikio Tomo konkurento, darbštuolio ir persistengėlio Džimio Murtau šeima. 

19.30 val. per TV3 ir TV3 Play – „X Faktorius. Žvaigždės“ SUPERFINALAS. Šį sekmadienį – tiesiogiai transliuojama projekto „X faktorius. Žvaigždės“ paskutinioji laida – superfinalas. Teisėjus ir žiūrovus sužavėję projekto dalyviai žengs į sceną tam, kad lemiamoje kovoje susirungtų dėl geriausiojo vardo ir pagrindinio prizo. Kiekvienas palaikymo balsas dalyviams bus labai svarbus.

REKLAMA

21.00 val. per TV8 melodrama „Žinoma, dėl meilės“. Meilę sutinkame tada, kai mažiausiai jos ieškome. Eimi, norėdama padėti dukrai įsikurti, atvyko kartu su ja į koledžo bendrabutį. Čia moteris sutiko žavų ir vienišą profesorių Nojų. Netikėta pažintis padovanojo tai, ką Eimi nesitikėjo kada nors vėl pajusti.

Go3 siūlo žiūrėti „Kanų liūtų reklamos“. „Geriausiose 2010-2020 metų Kanų liūtų reklamose“ žiūrovai išvys viską, kas ir sukūrė „Kanų liūtų“ fenomeną Lietuvoje: itin sodrias ir ryškias emocijas dovanojančias reklamos istorijas. Programa leis ne tik pajausti, kaip per 10 metų keitėsi, evoliucionavo reklama, kokios temos mums visiems buvo ar tebėra svarbios. Net ir matytos reklamos, vertinant iš šių dienų perspektyvos, atrodys netikėtai, naujai, arba priešingai – suteiks nostalgijos prieskonį. Reklamas žiūrėkite internetu - Go3 filmų nuomoje. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų