REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Princesė Diana (nuotr. SCANPIX)

Princesė Diana visuomet žavėjo žmones savo elegancija ir nepaprastu stiliumi, vis dėlto pasirodo, kad šie bruožai moterį lydėjo nuo pat vaikystės – net ir tuo metu, kai nepriklausė karališkajai šeimai.

4

Princesė Diana visuomet žavėjo žmones savo elegancija ir nepaprastu stiliumi, vis dėlto pasirodo, kad šie bruožai moterį lydėjo nuo pat vaikystės – net ir tuo metu, kai nepriklausė karališkajai šeimai.

REKLAMA

Tai išdavė neseniai jos brolio socialiniuose tinkluose pasidalinta nuotrauka.

Princesės Dianos brolis Charlesas Spenceris neseniai „Twitter“ paviešino mielą jų akimirką iš vaikystės. Čia, jo vyresnė sesuo, vilki rožinę suknelę pūstomis rankovėmis, o pats Charlesas – tarpusavyje derančius marškinėlius ir šortus.

Tiesa, jo pavardė viešumoje neseniai paminėta ir kiek kitame kontekste. Visai neseniai jis pripažino, kad BBC jo „dalinai“ atsiprašė dėl to, jog panaudojo tikrovės neatitinkančią informaciją, kad apgautų Dianą ir gautų iš jos interviu. Minėtame interviu Diana pasakė žymiąją frazė „mes trise“, turėdama omenyje, kad princas Charlesas, dar būdamas vedęs ją, užmezgė romaną su Camilla Parker Bowles. 

„BBC privalo atsiprašyti. Tai yra labai rimta klastotė, kuri teigė, neva Dianos artimiausi patikėtiniai ją šnipinėjo jos priešams“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai mane privertė pasikalbėti su Diana. Taip as Dianą supažindinau su Bashiru, 1995-ųjų rugsėjo 19-ąją. Tai galiausiai privedė iki interviu. BBC viską pripažinti atsisako. Jie tikina, kad Diana nebuvo suklaidinta. Jie ignoravo mano prašymą atsiprašyti už melagingus parodymus, kurie įtikino Dianą susipažinti su Bashiru“, – toliau dėstė princesės Dianos brolis.

REKLAMA

Tiesa, vėliau BBC vis dėlto apsigalvojo. „Norime savo atsiprašymą pakartoti. Kadangi visa tai įvyko prieš ketvirtį amžiaus, mes tvirtai ir teisingai ketiname paieškoti apie tai daugiau esminės informacijos“, – buvo teigiama „People“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad davusi savo lemtingąjį interviu „Panoramai“, kuriame atskleidė savo istorijos pusę, princesė Diana nežinojo, kokios karališkosios šeimos reakcijos sulauks. Negana to, buvo viena priežastis, dėl kurios ji vis dėlto gailėjusi apskritai prašnekusi.

Vis dėlto suvokdama, kad šeima viso to tikrai nepriims geruoju, ji sugebėjo tai nuslėpti. Interviu iš jos ėmė žurnalistas ir geras draugas Martinas Bashniras, tačiau kai jos liokajus gavo užduotį nuvykti jį atsivežti, kokiu tikslu tuomet tai daro, nenutuokė ir jis. Negana to, atgabenti Martiną jis privalėjo paslėpęs po antklode, kad niekas rūmuose to nesužinotų.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, princesė paslaptyje interviu laikė todėl, kad jo metu ketino aptarti privačiausias savo ir karališkosios šeimos gyvenimo detales bei stipriai juos sukritikuoti. Ji kalbėjo apie meilės romanus ir komentarus, kurių sulaukdavo iš karalienės.

Vis dėlto prieš pasirodant interviu. BBC vadovai nusprendė, kad karališkosios šeimos mulkinti negalima, ir paprašė, kad Diana juos vis dėlto informuotų dar prieš pasirodant interviu. 

Ši, savo ruožtu, nusprendė informuoti svarbiausią karalienės personalo asmenį, Robertą Fellowes. Kai ši jam pranešė žinias, jis pagalvojo, kad tai – paprasčiausias interviu apie labdarą. Tačiau kai ji viską patikslino, ramybė tarsi dingo, o visa Jungtinė Karalystė su nekantrumu ėmė laukti minėto interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši programa galėjo reikšti arba BBC, arba karališkosios šeimos pabaigą, o dar labiau tikėtina, kad abiejų“, – sakė vienas iš BBC vadovų pridėdamas, kad net tai jo nesustabdė nuo minties, jog transliuoti minėtą interviu yra būtina.

Ne ką mažiau jaudinosi ir Diana. Karališkosios šeimos ekspertas Robertas Kay tikino, kad ji buvo nervinga, bijojo žmonių reakcijos, tačiau žurnalistas, kuriam ji davė interviu, ją vis patikindavo, kad ji elgiasi teisingai.

Tiesa, to, ką Diana pasakė, nesitikėjo niekas. Moteris išdavė viską – prabilo apie savo asmeninį gyvenimą, pripažino savo jausmus ir kaip ją verčia jaustis nauja princo Charleso mylimoji Camilla. 

REKLAMA

Vis dėlto po jo ji dėl kai ko ir gailėjosi. Kaip teigė jos liokajus Paulas, moteris itin bijojo savo vaikų – princų Harry ir Williamo – reakcijų. 

„Ji kartą man pasakė, jog gailisi, kad pasakė tiek daug. Jai buvo baisu, ką pagalvos berniukai. Ji bijojo jų reakcijos, nes jie vis dar buvo vaikai. Sunku išgirsti, kad jų mama per televiziją sako, jog yra įsimylėjusi Jamesą Hewittą, kaip jį dievina“, – sakė jis.

„Ji visuomet galvojo, kad jos berniukai – pasaulio centras, jos gyvenimo centras, ir niekas jai nebuvo svarbiau, nei jie“, – sakė liokajus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų