REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė šiandien švenčia savo dukros Patricijos 8-ąjį gimtadienį. Šia proga žinoma moteris naujienų portalui tv3.lt atvirai papasakojo apie deja, bet sugriuvusius šventės planus, dukros charakterį bei planus apie gausesnę šeimą.

23

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė šiandien švenčia savo dukros Patricijos 8-ąjį gimtadienį. Šia proga žinoma moteris naujienų portalui tv3.lt atvirai papasakojo apie deja, bet sugriuvusius šventės planus, dukros charakterį bei planus apie gausesnę šeimą.

REKLAMA

Nijolė pasakojo, kad nepaprastai sunku matyti nusiminusį vaiką, mat Patricijos gimtadienio planai sugriuvo.

Anot žinomos moters, pandemija sujaukė ne tik gimtadienio planus, bet ir gyvenimo: „Yra, kaip yra. Gimtadienį dabar švęsime trise: aš, Patricija ir vyras. Vyras su Patricija yra saviizoliacijoje, negali net iš namų išeiti. Dovanėles palieka visi terasoje. Vaikas negali net išeiti iš namų ir padėkoti. Labai skauda širdelę į ją žiūrint. Ji turi būti saviizoliacijoje, kadangi aš sirgau koronavirusu. Vaikas tikrai nusiminęs...“ – atsiduso pašnekovė.

Patricijos hobis – jodinėjimas žirgais, todėl ir gimtadienį ji svajojo paminėti žirgyne. „Turėjome švęsti gimtadienį žirgyne su jos draugais. Draugams turėjo vykti edukacinės pamokėlės. Ji pati lanko žirgyną, todėl norėjo parodyti, kaip jodinėja. Gal dėl to ir taip liūdi, nes neišsipildė gimtadienio svajonė. Šiemet ši svajonė neišsipildė, bet bus kiti metai, ir dar kiti...“

REKLAMA
REKLAMA

Nors šiuos gimtadienio planus teko atidėti, tačiau Nijolė viliasi, kad pradžiugins dukrelę bent jau dovanomis. „Užsakinėjome dovanas internetu. Baisu buvo, kad galime jų negauti. Viena tik dovana neatėjo, tačiau daug jų užsakėme. Nupirkome dovanas už visus senelius, krikšto tėvelius... Bandysime pralinksminti dovanomis, balionais, tortu. 

REKLAMA

Ji pati parašė sąrašą, ko norėtų dovanų. Patricija kolekcionuoja žirgus, todėl siejome dovanas su žirgais. Vyras dar sugalvojo, kad padovanoti gaublį. Sumanėme, kad ji ant jo žymės šalis, kuriose jau buvo. Kai jai buvo 3 metai, mes buvome išvykę į Meksiką. Ji iš tos kelionės viską puikiai prisimena. Net labai keista... Reiškia, kad vaikui keliauti tikrai reikalinga. Plečiasi akiratis. Tikimės, kad po visų šių pandemijų mes vėl galėsime keliauti“, – kalbėjo atlikėja.

Kalbėdama apie santykius su dukra, Nijolė tikino, jog ji yra tiek mamos, tiek tėčio vaikas: „Nenorėčiau nuvertinti ir tėčio. Mes abu ją auginame. Būtų negražu išskirti, kieno labiau ji vaikas. Mes esame šeima kartu, todėl ji gauna tos meilės iš mūsų abiejų tiek pat.“

REKLAMA
REKLAMA

Nijolė atvirai papasakojo ir tai, jog su vyru vis dažniau pasikalba apie šeimos pagausėjimą. Tačiau Patricija tam nepritaria. „Ji pakankamai stipraus charakterio, nelinkusi dalintis ar nusileisti. Mes kalbame su ja apie šeimos pagausėjimą. O ji – visiškai prieš broliuką. Mes su vyru norėtumėme broliuko, bet iš Patricijos leidimo negauname. Jai būtų sudėtinga su tėvelių dėmesio pasidalijimu. Aišku, ji turi tokį jausmą rūpintis... Augina ir myli jūrų kiaulytę, tačiau nežinau, kaip būtų su meilės pasidalijimu šeimoje“, – šypsojosi žinoma moteris.

Baigdama pokalbį apie dukros 8-ąjį gimtadienį, Nijolė palinkėjo, kad Patricija niekada nenusimintų ir žinotų, jog tėvai ją be galo myli.

„Savo dukrai palinkėčiau skaityti daugiau knygų, pažinti jų pasaulį. Aišku, kad būtų sveika, turėtų daug gerų draugų ir nesijaustų vieniša. Noriu, kad ji žinotų, kad tėveliai ją labai myli“, – šyptelėjo grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų