REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą „X faktorius. Žvaigždės“ sceną sudrebino paskutinė laida prieš didįjį finalą. Tiesa, čia pasirodė ne tik dalyviai, bet ir svečiai.

Sekmadienio vakarą „X faktorius. Žvaigždės“ sceną sudrebino paskutinė laida prieš didįjį finalą. Tiesa, čia pasirodė ne tik dalyviai, bet ir svečiai.

REKLAMA

Pirmąkart ant „X faktoriaus“ didžiosios scenos žengė pora ne tik scenoje, bet ir gyvenime –  Jeronimas Milius ir Karina Krysko.

Pora atliko itin jautrų kūrinį apie meilę. Jeronimas vilkėjo elegantišku juodu kostiumu, o Karina puikius savo kūno linkius buvo pabrėžusi aptempta blizgia suknele iki pat žemės.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad J. Milius ir K. Krysko rugsėjį paskelbė apie sužadėtuves. Dainininkė socialiniuose tinkluose tąkart paviešino kadrą, kuriame aiškiai matosi sužadėtuvių žiedas.

K. Krysko niekuomet nebuvo linkusi kalbėti apie asmeninį gyvenimą ir stengiasi slėpti jį po 9 užraktais. Tačiau šį kartą ji nustebino savo gerbėjus ir pranešė, jog visai neseniai susižadėjo. „2020.07.16“, – brūkštelėjo Karina Krysko.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbos apie tai, kad Karina ir Jeronimas vienas kitam jaučia šiltus jausmus, sklido jau kurį laiką, o ypatingai žmonės apie tai įtarti ėmė nuo šių metų pradžios, kai atlikėja socialiniuose tinkluose pasidalijo mįslingu kadru. 

REKLAMA

Sausio mėnesio pabaigoje socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje žinoma moteris pasidalijo nuotraukų koliažu, kuriame pozuoja su rugių puokšte bei valganti braškę.

„Jau visai greitai „rugiagėlių puokštę“ paleisiu iš savo rankų… Tikiuosi, atiteks ji tam, kuris geriau ją puoselės ir rūpinsis… O aš nuo šiol ragausiu ir mėgausiuos tik savo nuostabiausia, nerealiausia, skaniausia gyvenimo „braške“!“ – rašė ji.

Grotažymių pagalba dainininkė pažymėjo, ne tik „pokyčius“, bet ir „mano gyvenimo meilė“. Beje, sakoma, kad rugiagėlių puokštę moteris vyrui dovanoja tada, kada puoselėja jam šiltus jausmus. O taip pat tai yra ir ištikimybės simbolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų