REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Birutė Navickaitė ir policija (nuotr. facebook.com)

Vakar pasirodė žinios apie tai, jog nuo Seimo nario Petro Gražulio dukrelę auginanti Birutė Navickaitė atsidūrė policijoje, mat tarp jos ir pareigūno įvyko konfliktas, kurio metu sužalotas pareigūnas.

7

Vakar pasirodė žinios apie tai, jog nuo Seimo nario Petro Gražulio dukrelę auginanti Birutė Navickaitė atsidūrė policijoje, mat tarp jos ir pareigūno įvyko konfliktas, kurio metu sužalotas pareigūnas.

REKLAMA

Birutė taip pat socialiniuose tinkluose dalijosi sužalotos galvos nuotrauka, po kuria tikino, kad kad ją sužalojo policijos pareigūnas.

Šiandien B. Navickaitė į savo sekėjus kreipėsi dukart. Pirmąkart ji skyrė visiems artimiesiems padėkas, o antrąkart – pripažino, kad melavo. Dar vakar moteris teigė, kad už tai, kad jį pavadino „ryžu“, šis ją galva trenkė į žemę.

Pasidalijusi plaukų dažų nuotrauka, šiandien Birutė pripažino: „Gavau plaukų dažus. Dalį. Ne už ilgo turėtų ateiti ir mėlyni, raudoni (ryži). Jais nusidažysiu pirmiausiai, ne dėl atsiprašymo, o ir dėl to, kad pati esu patyrusi be galo daug patyčių ir neturėčiau taip elgtis su žmonėmis, kurie nėra kalti, kad kažkas kažkada su manimi taip elgėsi. 

REKLAMA
REKLAMA

Tas policininkas nėra kaltas dėl mano ambicijų, dėl mano senų nuoskaudų. Dėl mano išgyvenimų jis irgi niekuo nei dėtas, nei kaltas. AŠ PAMELAVAU, KAD JIS TRENKĖ MANE GULDYDAMAS ANT ŽEMĖS Į PLYTELES (galva). Viešai atsiprašau ir pripažįstu, kad jo, kaip pareigūno, veiksmai buvo teisėti ir to nusipelniau.“

REKLAMA

Primename, kad kiek anksčiau šiandien ji jau buvo prabilusi apie minėtą įvykį. „Ačiū artimiesiems, kurie manęs nepasmerkė, ačiū draugams, kurie skambino ir sakė „laikykis“ ir verkė kartu su manimi. Atsiprašau pareigūno, kurį pavadinau „ryžu“ ir  įžeidžiau pasakydama, kad jis trenkė mano galvą į plyteles. Dėkoju ir Petrui už barimą ir NET moralinį palaikymą, kurio nesitikėjau. Įvyko kaip įvyko, o dabar reikia gyventi toliau. Viskas bus gerai“, – rašė ji.

Naujienų portalas tv3.lt primename, kad vakar susisiekėme su Klaipėdos apskrities vyr. policijos komisariato vedėja Andromeda Grausliene, kuri savo ruožtu pateikė versiją apie situaciją.

REKLAMA
REKLAMA

„Policijos pareigūnai atvyko pas minėtą asmenį ir moteris buvo neblaivi. Įpūtė 1,5 promilės. Taip pat atvyko ir vaikų teisės specialistai. Įvyko konfliktas ir minėta moteris policijos pareigūnui trenkė ranka į galvos sritį. Pareigūną apžiūrėjo medikai ir jis dabar gydosi ambulatoriškai. Šiuo metu minėta moteris yra komisariate Palangos. Jai bus pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir surašytas administracinis straipsnis už melagingą pareigūnų iškvietimą“, –  pasakojo A. Grauslienė.

Anot pašnekovės, policijos pareigūnai gavo melagingą iškvietimą: „Pirminis pranešimas buvo, jog moteris nežino, kur yra jos vaikas. Vėliau mergaitė buvo rasta. Išsiaiškinta, kad mergaitė buvo vaikų darželyje. Dėl ko įvyko konfliktas dabar aiškinamės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų