REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
TV3 siūlo (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį siūlo  tragikomišką „Kino pavasario“  filmą „Panikos ataka“, įspūdingiausias „Kanų liūtų“ reklamas, smagius šou ir filmus.

4

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį siūlo  tragikomišką „Kino pavasario“  filmą „Panikos ataka“, įspūdingiausias „Kanų liūtų“ reklamas, smagius šou ir filmus.

REKLAMA

Šeštadienis (11.07)

10.30 per TV3 Play - laida „Autopilotas“. Kokie automobiliai rieda mūsų gatvėmis? Ko galima tikėtis iš ką tik rinkoje pasirodžiusių naujienų ir kas pristatyta paskutinėse pasaulinėse parodose? Laidoje automobilių mėgėjams – praktiniai patarimai, automobilių vertinimas ir viskas, kas susiję su automobilių sportu.

18.05 val. per TV8 detektyvas „Graži diena mirti. Martha's Vineyardo tyrimai“. Buvęs detektyvas grįžta į ramų gyvenimą gražioje Martas Vinjardo saloje, kol ant kranto randa negyvą kūną.

19.40 val. per TV3 žaidimas „GalvOK“. Žaidimo išskirtinumas – įdomūs, keisti, smagūs, juokingi klausimai, paremti mokslu, ir dar smagesni, visiškai netikėti atsakymai, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis. 

REKLAMA
REKLAMA

22.40 val. per TV3 kino pavasario filmas „Panikos ataka“. Tragikomiškas filmas apie įvairiausius mūsų visuomenės sindromus. Šešios paprastų žmonių, atsidūrusių ribinėse situacijose ir patiriančių panikos priepuolį, istorijos. Įvykiai primena linksmuosius kalnelius: vieną naktį moteris susitinka du buvusius vyrus, pora pasirenka blogiausią vietą lėktuve, mergina beveik išsiduoda draugėms, kad yra porno žvaigždė, nuotaka gimdo savo pačios vestuvėse, paauglys pirmą kartą apsirūko žolės, o jaunuolis maldauja mamos, kad ši išsaugotų jo viso gyvenimo darbą. Debiutuojančio režisieriaus satyroje aštrus tarsi skustuvo ašmenys humoras skrodžia šiuolaikinę visuomenę.

REKLAMA

22.00 val. per TV6 trileris „Nesunaikinami 3“. Pasiruoškite lemiamam susitikimui! Tai bus pats asmeniškiausias mūšis, nes Konradas Stounbenksas (aktorius Melas Gibsonas), kadaise su Barniu (aktorius Sylvesteras Stallone) įkūręs „Nesunaikinamus“, šį kartą stoja prieš savo senuosius sąjungininkus. Rūstus ginklų kontrabandininkas neturės svarbesnio tikslo, nei sunaikinti stipriausią kovotojų grupę. Tiesa, Barnis turės visai kitų planų. Piktą draugą jis nuspręs įveikti pasitelkęs naujus vyrus, kurie yra greitesni, jaunesni ir labiau išmanantys technologijas. Patyrę kovotojai turės ką pasakyti jauniesiems, o šie juos mokys šiuolaikinių technologijų gudrybių. Kova bus įtempta kaip niekad ir įdomi tiek veteranams, tiek pradedantiems maksimalistams. Didesnį laimikį veiksmo filmų gerbėjams įsivaizduoti sunku – filme vaidina žinomiausios veiksmo filmų legendos: Sylvesteras Stallone, Jasonas Stathamas, Antonio Banderasas, Wesley‘is Snipesas, Dolphas Lundgrenas, Melas Gibsonas, Harrisonas Fordas, Arnoldas Schwarzeneggeris.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienis (11.08)

10.00 val. per TV6 dokumentinė laida „Praeities žvalgas“. Praeities žvalgas žiūrovus pasitinka dar didesniais nuotykiais. Ne tik jau įprastos temos apie ginklus, Lietuvoje esančius karinius objektus, bet ir kelionės svetur. Katakombos Prancūzijoje, apleistos šachtos Vokietijoje, raketos startas Baikonuro kosmodrome, nelegali kelionė į Černobylio zoną ir dar daugiau kelionių ir nuotykių.

19.30 val. per TV3 ir TV3 Play „X Faktorius. Žvaigždės“. Šį sekmadienį – paskutinis tiesiogiai transliuojamas projekto „X faktorius. Žvaigždės“ finalas. Jo metu paaiškės dalyviai, kurie keliaus į superfinalą. Laukia intriguojanti ir labai įdomi kova – iki laimėjimo vos vienas žingsnis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

21.00 val. per TV8 filmas visai šeimai „Dar kartą – taip“. Ebė – sėkmės lydima vestuvių organizatorė, dažniausiai rengianti įžadų atnaujinimo ceremonijas visiems tiems, kuriems pirmasis pasižadėjimas gal nebuvo tobulas. Surengti šventę paprašo ir sesuo Emilė, norinti dar kartą pasižadėti savo vyrui karininkui, neseniai grįžusiam iš misijų tolimuose kraštuose. Ebė su malonumu sutinka padėti, tik dar nežino, kad visą šventę finansuoti pasisiūlė jos svainio Piterio brolis Danas, su kuriuo ji kadaise buvo susižadėjusi, bet nemaloniai išsiskyrė. Tačiau grįžus į gimtąjį miestelį trauktis jau nėra kur. Ebė bando dirbti su Danu, tačiau grįžta jausmai – ir geri, ir blogi – ir tai gali labai apsunkinti jų bendrą projektą, o gal net sugadinti sesės išsvajotą šventę...

Go3 siūlo žiūrėti „Geriausios KANŲ LIŪTŲ“ reklamos“. Žiūrovai išvys viską, kas ir sukūrė „Kanų liūtų“ fenomeną Lietuvoje: itin sodrias ir ryškias emocijas dovanojančias reklamos istorijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų