REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Laura Lou Brown (nuotr. Instagram)

Komentarams apie išvaizdą jautrūs esame kone visi, vis dėlto ne visi išgirdę neigiamą žodį savo išvaizdą skubame keisti iš pagrindų. Būtent šitaip pasikeitė daugiau nei 20 operacijų iškentusi mergina, kuri nusprendė, jog nė kiek nebenori priminti senosios savęs.

14

Komentarams apie išvaizdą jautrūs esame kone visi, vis dėlto ne visi išgirdę neigiamą žodį savo išvaizdą skubame keisti iš pagrindų. Būtent šitaip pasikeitė daugiau nei 20 operacijų iškentusi mergina, kuri nusprendė, jog nė kiek nebenori priminti senosios savęs.

REKLAMA

Savo operacijoms ji išleido net 110 tūkst. eurų.

Laurai Lou Brown per pastaruosius 6 metus buvo atliktos kelios krūtų ir sėdmenų operacijos, riebalų nusiurbimas, krūtinės pakėlimas, dukart operuota nosies ir netgi atlikta speciali operacija akių srityje, ką jau kalbėti apie netikrą pilvo presą.

31 metų vieniša moteris visoms operacijoms ryžosi Turkijoje.

„Prieš 5 metus man buvo atlikta pirmoji operacija. Sudalyvavau šou „Ex on the Beach“ ir buvau visiškai natūrali. Tačiau po šou man daugybė internautų ėmė sakyti, kad esu bjauri, labai stora, kai kurie net linkėjo mirties. Tai mane privedė iki to, jog nusprendžiau save visiškai pakeisti“, – atviravo ji.

Moteriai visas operacijas apmokėjo tuo užsiimanti kompanija Turkijoje, tačiau vėliau jai už dalį teko primokėti ir pačiai, mat jos operacijų skaičius buvo begalinis. Paklausta, ar jos negąsdina operacijos užsienyje, ypatingai – Turkijoje, moteris atsakė, kad yra girdėjusi įvairių istorijų, tačiau ji tikino savo meistrais pasitikinti.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteriai buvo tiek kartų atlikta riebalų nusiurbimo operacija, kad daugiau jos kartoti jai tiesiog nebeleidžiama. Vis dėlto jei nori didesnių sėdmenų, svorio jai tenka ir priaugti.

REKLAMA

„Kiekvieną dieną valgau pyragus ir užsisakau maistą iš kavinių, ir taip 3 mėnesius iki operacijos. Tai – tikra svajonė. Tačiau po operacijos turiu laikytis dietos – suvartoti tik 1500 kalorijų, gerti daug vandens ir sportuoti 5 kartus per savaitę“, – sakė ji.

Ir nors tikėjosi, kad nuo tos akimirkos, kai pasikeitė, niekas jos nebevadins bjauria, tai, pasirodo, ne tiesa. 

Neseniai jos draugė socialiniuose tinkluose pasidalijo jos ir savo nuotrauka, po kuria žmonės išreiškė savo nepasitenkinimą. „Komentarai buvo siaubingi – Chloe jų sulaukia kiekvieną dieną. Jei esi natūrali, tave vadina bjauria, jei esi netikra – tave vadina plastikine. Ko tie žmonės nori? Jų simpartijų neįmanoma laimėti“, – įsitikinusi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, pati Laura tokių piktų žodžių sulaukia kiek rečiau. Vis dėlto retkarčiais žmonės vis dar jai prikiša, kad vietoje to, jog vaikščiotų pas plastikos chirurgus, jai reikėtų pradėti lankyti sporto salę. 

Tačiau nepaisant tokių įžeidžiančių žodžių, pati Laura yra įsitikinusi, kad atrodo pritrenkiančiai. „Man nebesvarbu, ką galvoja internautai. Žinau, kad atrodau gerai, todėl manau, kad jie pavydi“, – kalbėjo ji.

Deja, visai kitaip galvoja moters šeima – šie netgi maldavo, kad ji sustotų. „Mano mama ir visa šeima jaučiasi sugniuždyti dėl mano pokyčių ir fakto, kad nebegalėjau su savimi gyventi tokia, kokia buvau. Dabar atrodau visai kitaip. Mano mama netgi sako, kad nebesu ta maža mergaitė, kurią ji užaugino. Atrodau sunkiai atpažįstama“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų