REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 penktadieniui siūlo filmų įvairovę – nuo vesternų iki meilės dramų.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 penktadieniui siūlo filmų įvairovę – nuo vesternų iki meilės dramų.

REKLAMA

13.30 val. per TV3 Play – serialas „Parduotas gyvenimas“. Kai turtai ir valdžia nugali žmogiškumą, kai nebelieka vietos užuojautai ir pagalbai, kai pasaulį užvaldo pinigai... Dar negimusi mergaitė vardu Čakor buvo pasmerkta tarnystei turtuolių namuose. Pinigų pertekę žemvaldžiai nusipirko ją įsčiose, suteikdami Čakor tėvams paskolą, kad šie galėtų oriai palaidoti savo senelį. Skaudus mažosios Čakor likimas, atrodo, pasmerkė mergaitės gyvenimą. Tačiau vos jai gimus, mėnulis nušvietė nakties padangę ir padovanojo ypatingą tvirtybę gyventi bei siekti svajonių. Parduotas gyvenimas – įkvepiantis indiškas serialas apie nesuvaržomą laisvę.

19.30 val. per TV3 filmas visai šeimai „Monstrų viešbutis“. Šiame filme atskleidžiama pagarsėjusių gąsdintojų iš „Monstrų biuro“ jaunystė ir jų pažinties pradžia. Žaliasis monstras Maikas Vazovskis gąsdintoju svajojo būti nuo tada, kai vaikystėje apsilankė pelningiausioje Monstropolio kompanijoje. Po vienuolikos metų jis įstojo į Monstrų universitetą, kuriame susipažino su įvairaus plauko bendramoksliais. Maikas stengiasi uoliai mokytis, o jo naujas pažįstamas Salis pasikliauna tik savo žinomos giminės vardu. Semestrui įsibėgėjus abu pirmakursiai bando įstoti į broliją, bet tik iš talentingų gąsdintojų šeimos kilusiam Saliui pavyksta tai padaryti. Tai įskaudina Maiką, konkurencija tarp jų priveda prie nelaimingo atsitikimo ir dėstytojas per baigiamąjį egzaminą „sukerta“ juos abu – Salį už tai, kad per mažai mokosi, o Maiką už tai, kad jis nepakankamai baisus. Kaip seksis monstrams įveikti savo silpnybes ir susidraugauti? 

REKLAMA
REKLAMA

22 val. per TV6 kriminalinis trileris „Šeima“. Du kino grandai – Robertas de Niras ir Michelle Pfeiffer – susitinka filme apie mafijos boso šeimą. Įskundus vieną iš vadeivų, Fredo Manzonio šeima įtraukiama į liudytojų apsaugos programą ir perkraustoma į Prancūziją. Nepaisant FTB agento Stansfildo (aktorius Tommy Lee Jones) pastangų suteikti Manzoniams naują gyvenimą, šie grįžta prie senų įpročių ir problemas imasi spręsti „kaip įprasta šeimoje“. Savaime aišku, grįžus prie blogų darbelių grįžta ir seni pažįstami... Ar pasakys jie Manzoniams nors vieną gerą žodį? Šviežutėlė Luco Bessono, režisavusio „Penktąjį elementą“ ir antrąją „Transporterio“ dalį, juosta, sukurta tarp JAV didmiesčių ir Prancūzijos kaimelių. 

REKLAMA

21.00 val. per TV8 – smagi melodrama „Knygų klubas“. Keturios draugės – Diana, Vivjena, Šarona ir Kerolė kartą per mėnesį susirenka į tradicinį knygų klubą. Taip jos pabėga nuo rūpesčių – viena neseniai tapo našle, kitos santuoka byra, trečia vis negali išsiskirti su vyru, o ketvirtoji nenustoja dailinti savo kūno linijas pas plastikos chirurgus. Vivjenai pasiūlius perskaityti knygą Penkiasdešimt pilkų atspalvių , idėja nesulaukia palaikymo. Tačiau pradėjusios skaityti, draugės taip įsitraukia, kad netrukus knyga jas įkvepia nuotykiams ir norui susigrąžinti gyvenimo aistrą.

Go3 – siūlo vesterną su komedijos elementais „Broliai Sistersai“. Filmas sukurtas pagal rašytojo Patrick'o Dewitt'o to paties pavadinimo visame pasaulyje pripažinimo susilaukusį romaną. 1851-ųjų Oregonas, Kalifornija. „Smagiausi“ aukso karštinės metai. Du bebaimiai nuotykių ieškotojai – broliai Eli ir Čarlis Sistersai – yra nusamdomi susidoroti su jų bosą apšvarinusiu aukso ieškotoju. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų