REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Laima Tamulytė-Stončė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Dainininkė Laima Tamulytė-Stončė, geriau žinoma kaip Mama Rock’n’Roll, su vyru Gediminu išgyvena gražiausias akimirkas. 

14

Dainininkė Laima Tamulytė-Stončė, geriau žinoma kaip Mama Rock’n’Roll, su vyru Gediminu išgyvena gražiausias akimirkas. 

REKLAMA

Porai gimė pirmagimė.

Apie tai Laima pranešė socialiniuose tinkluose. 

Kaip matyti „Facebook“ pasidalintoje L. Tamulytės-Stončės nuotraukoje, porai gimė mergaitė.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad apie tai, kad laukiasi, Laima socialiniuose tinkluose pranešė vos prieš kelias savaites.

Dar kiek anksčiau šį rudenį Laima save išbandė ir projekte „X faktorius. Žvaigždės“. Tiesa, tąkart jos žodžiai tapo pranašiški.

„Tiesa, žinoma moteris ir pati iki šiol dar nėra įsitikinusi, ar scenos jai per šiuos metrus trūko: „Nežinau, ar pasiilgau šio personažo. Tai yra didžiulė atsakomybė. Kai esi jaunas, tuomet tau atrodo, kad visas pasaulis po kojomis ir tu eini žymiai drąsiau. Dabar atėjo ta branda, kuomet supranti, kad kiekvienas tavo poelgis yra atsakingas žingsnis. Pradedi vertinti kokybę. Neši tam tikrą žinutę apie save ir atliekamas dainas. Man atrodo, kad aš buvau drąsesnė prieš 14 metų nei dabar. Dabar aš labiau suvaldyta. Dabar Mama Rock'n'Roll yra labiau mama nei Rock'n'Roll“, – naujienų portalui tv3.lt sakė ji. 

REKLAMA
REKLAMA

„Dabar ant scenos lipau kaip Laima. Aišku, kad niekur nepabėgsiu nuo šio pseudonimo. Mane Lietuva įsidėmėjo. Niekur ir nebėgu. Jis buvo mano labai mylimas ir pačios sugalvotas įvaizdis. Viskas prasidėjo ne nuo dainavimo, o nuo renginių vedimo ir humoristinių pasirodymų. Ant nieko nepykstu ir nespjaudau, kas vis dar pavadina Mama Rock'n'Roll, bet dabar pastebiu, kad dauguma mane pažįsta kaip Laimą. Džiaugiuosi, kad atgavau savo tikrąjį vardą“, – šypteli ji.

REKLAMA

Palaikymo, dalyvaudama „X faktorius. Žvaigždės“ projekte, Laima  sulaukė ir iš vyro Gedimino, kuris tikino, kad nėra ko prarasti. „Vyras man pasakė, kad aš pati geriausiai žinau ar to noriu, ar ne. Dalyvauti šiame projekte verta 100 proc. Tai yra toks projektas, kuriame dirbi su profesionalais. Turi galimybę susitikti su kolegomis. Man jis mielas širdžiai. Visus metus stebėdavau šį projektą. 

Su savo antrąją puse kalbėjau apie projektus, kuriuose nedalyvaučiau. Sakiau, kad neičiau į tuos, kuriuose yra baimės faktorius. Kuriuose turi perlipti save. Man buvimas scenoje teikia malonumą“, – kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų