REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Sarah Jessica Parker, Britney Spears, Victoria Beckham (nuotr. SCANPIX)

Visas pasaulis stebi turtingų ir garsiausių žmonių gyvenimus. Tikrieji gerbėjai žino kiekvieną savo idealo biografiją ir kasdienį gyvenimą.

19

Visas pasaulis stebi turtingų ir garsiausių žmonių gyvenimus. Tikrieji gerbėjai žino kiekvieną savo idealo biografiją ir kasdienį gyvenimą.

REKLAMA

Tačiau yra keletas faktų, kurias garsenybės stengiasi nuslėpti ir jų neviešinti.

Kitokie Denzelio Washingtono pirštai

Vaikystėje žaisdamas krepšinį patyrė traumą sudūręs mažąjį pirštą su kamuoliu. Pirštas taip ir reikiamai nesugijo, jis vis dar kreivoje padėtyje. Kartais jis išsilenkia arba atsiskiria nuo kitų pirštų.

Benedictas Cumberbatchas buvo pagrobtas Pietų Afrikoje.

2005 metais Benediktas ir du jo draugai buvo pagrobti Pietų Afrikoje. Šeši nusikaltėliai įsisodino aktorių į savo automobilį, siejo viduje esančius vyrus ir nuvažiavo. Tačiau greitai nusikaltėliams aktorius ir jo draugai nebebuvo reikalingi, todėl juos išmetė pakelėje. Nepažįstamasis juos rado kelyje ir padėjo.

Sarah Jessica Parker yra Salemo raganų palikuonė

Sarah protėvis Esther'is Elwell'is buvo paskutinis apkaltintas Salemo raganiumi. Tačiau Ester'iui pavyko pabėgti nuo siaubingo likimo, raganų naikinimo metu jį paleido moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Walt Disney“ ir „Oskarai“

„Walt Disney“ nominuotas „Oskarams“ 59 kartus. Tai pasaulio rekordas! Jo „Oskarų“ kolekciją sudaro 26 statulėlės.

REKLAMA

Paprastai įžymybės atvirai nekalba apie savo apsilankymus pas plastikos chirurgus ir teigia, kad jų grožis yra sveikos gyvensenos rezultatas.

Tačiau žvaigždžių tarpe yra ir drąsių moterų, kurios neslepia to, kad norėdamos išlikti jaunos, jos turi kreiptis į chirurgus ir atlikti sudėtingas procedūras.

Britney Spears

Nors daugelis kalba, kad Britney yra pasidariusi ne vieną plastinę operaciją, tačiau žvaigždė teigia, kad jai teko tik pasiputlinti lūpas. Anot jos, tai buvo labai įdomi patirtis.

Visame pasaulyje gerai žinoma atlikėja Britney Spears gyvenimas jau daugybę metų stebimas it pro padidinamąjį stiklą. Gerbėjai matė jos nuopuolius ir pakylimus. Daugybė žmonių vis dar atsimena, kai Britney psichinė sveikata sušlubavo ir ši nusiskuto galvą plikai.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis prisimena 2007-uosius metus, kai dainininkė patyrė tikrą emocinį lūžį – nusiskuto plaukus ir dingo iš pramogų pasaulio.

Vis dėlto dabar, panašu, kad viskas praeityje. Ilgą laiką su kvaišalais kovojusi Britney Spears, panašu, šiuo metu išgyvena vienas gražiausių savo gyvenimo akimirkų.

Su 13 metų jaunesniu vaikinu Samu Asghariu susitikinėjanti moteris išties pasikeitusi – nors neseniai pora ir buvo išsiskyrusi, atrodo, jog jų santykiai įgauna naują pagreitį, o dėl to 37-erių moteris labai stengiasi.

Vėl į sporto salę sugrįžusi pop scenos diva vadinama Britney Spears savo sekėjams socialiniuose tinkluose demonstruoja įspūdingą figūrą – anksčiau viršsvorio turėjusi moteris šiuo metu, atrodo, galėtų nuversti kalnus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Itin ryškus ir raumeningas pilvo presas, lieknos rankos bei kojos – žinoma atlikėja ne vienai sekėjai yra pavyzdys, kaip galima pradėti sportuoti vyresnio amžiaus.

Neseniai ji pasidalijo įrašu apie vidinės sveikatos svarbą ir socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje. „Įsimylėkite rūpinimąsį savimi – savo protą, kūną, sielą“, – rašė ji.

Victoria Beckham

Dar būdama „Spice Girls“ narė Victoria pasididino krūtis, tačiau ji gailisi dėl savo sprendimo ir nerekomenduoja, jaunoms merginoms keisti savo kūno tik dėl to, kad tai yra madinga.

Tyra Banks

„Topmodelių“ vedėja, manekenė, aktorė, verslininkė, prodiuserė ir net atlikėja – žavingoji Tyra Banks turi daug talentų. 45-erių modelis įkvepia moteris ne tik siekti savo tikslų, bet ir mylėti savo kūną tokį, koks jis yra.

REKLAMA

Asmeninėje socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje Tyra dalijasi nuotraukomis, kurioje ji be lašelio makiažo. Tokios jos neįpratę matyti gerbėjai vis tiek tikina, kad moteris graži ir be storo sluoksnio pudros ar priklijuojamų blakstienų.

Modelis išleido knygą, kurioje ji atskleidė, kad karjeros pradžioje pasitobulino nosį. Beje, moteris dažnai nešioja perukus ir to neslepia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų