REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 trečiadieniui siūlo sporto mylėtojams „UEFA čempionų lygos“ rungtynes, smagiai praleisti vakarą su laida „Gero vakaro šou“ ir komedija „Moliūgų pyrago karai“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 trečiadieniui siūlo sporto mylėtojams „UEFA čempionų lygos“ rungtynes, smagiai praleisti vakarą su laida „Gero vakaro šou“ ir komedija „Moliūgų pyrago karai“.

REKLAMA

12:00 per TV3 ir TV3 Play – serialas Vargšė Lialia. Septyniolikmetė Lialia – raudonplaukė čigonėlė, gyvenanti pas senelius. Norėdama išpirkti šeimos skolas, ji nusprendžia apvogti turtingos šeimos namus. Nusikaltimo vietoje Lialią pagauna šeimininko sūnus, bet policijos jis neiškviečia, o pasiūlo merginai susituokti. 

19.30 val. per TV3 „Gero vakaro šou“. Trečiadienio vakaro laidoje pasirodys visiems gerai žinomi aktoriai Nerijus Gadliauskas ir Justina Žiogaitė Butkienė bei dabar dar ir „X faktorius.Žvaigždės“ dalyvė – žavingoji Austėja Lukaitė. Nestokojant puikaus humoro čia netikėtais kampais bus atskleisti jų portretai, taip pat laidos svečiai atliks netikėčiausias užduotis.

21.00 val. per TV8 komedija „Moliūgų pyrago karai“. Puikios šeimininkės Lidija ir Faja prieš dešimt metų taip susipyko per geriausio moliūgų pyrago rinkimus, kad abi atidarė atskiras kepyklėles ir iki šiol konkuruoja. Dabar į moliūgų pyrago karą jos nori įtraukti ir savo suaugusius vaikus – Fajos dukrą Keisę ir Lidijos sūnų Semą. Kuo juodu labiau nekęs vienas kito, tuo geriau! Tačiau porelė ima įsimylėti... Kaip į tokią naujieną reaguos ambicingos, nusileisti nelinkusios mamos?

REKLAMA
REKLAMA

21.45 val. per TV6 UEFA čempionų lygos rungtynės. „Borussia Dortmund“ – „Football Club Zenit“.

Per Go3 žiūrėkite UEFA Čempionų lygos rungtynes„Juventus“ ir „Barcelona“ mūšis. Italijos čempionas Turino „Juventus“ šį vakarą susikaus su „Barcelona“ komanda. Dėl teigiamo pakartotinio koronaviruso testo „Juventus“ versis be ryškiausios žvaigždės Cristiano Ronaldo.

REKLAMA

Katalonijos klubo lyderis Lionelis Messi pasirodys aikštėje, bet jis pastaruoju metu išgyvena gilią krizę. Per šešerias Ispanijos čempionato rungtynes argentinietis nepelnė nė vieno įvarčio! Paskutinį kartą tai buvo nutikę 2005-2006 m. sezone.

G grupėje „Juventus“ ir „Barcelona“ laimėjo pirmuosius mačus. Italijos ekipa svečiuose 2:0 palaužė Kijevo „Dinamo“ pasipriešinimą, o „Barca“ namie 5:1 sutriuškino „Ferencvaros“ futbolininkus.

Italijos ir ispanijos klubai oficialiuose mačuose tarpusavyje kovėsi 11 kartų. Keturiose akistatose pajėgesnė buvo „Barcelona“, trijose – „Juventus“, trijose dvikovose užfiksuotos lygiosios. Pastarąjį kartą komandos santykius aiškinosi 2017-2018 m. sezono grupės varžybose. Tada Turine mačas baigėsi 0:0, o Barselonoje 3:0 triumfavo šeimininkai. 2015-aisiais šie klubai susitiko UEFA Čempionų lygos finale. Tuomet 3:1 pergalę šventė Katalonijos ekipa.

Šias ir kitas UEFA Čempionų lygos rungtynes žiūrėkite tiesiogiai per Go3:

19.45 val. „Krasnodar“„Chelsea“

21.50 val. Dortmundo „Borussia“„Zenit“

21.50 val. „Juventus“ – „Barcelona“

21.50 val. „Manchester United“„Leipzig“ https://go3.lt/sport_tv

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų