REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Sam Smith (nuotr. SCANPIX)

Kartais atrodo, jog garsenybės nesusiduria su bėdomis, kurias kiekvieną dieną išgyvena paprasti žmonės, vis dėlto atlikėjas Samas Smithas neseniai įrodė, kad yra kitaip.

4

Kartais atrodo, jog garsenybės nesusiduria su bėdomis, kurias kiekvieną dieną išgyvena paprasti žmonės, vis dėlto atlikėjas Samas Smithas neseniai įrodė, kad yra kitaip.

REKLAMA

28 metų vyras pripažino niekaip negalintis rasti antrosios pusės, nes tam tinkančių žmonių tiesiog nėra.

S. Smithas užsienio žiniasklaidai atviravo, kad sulaukęs 35 metų jau norėtų auginti vaikus. Vis dėlto jis puikiai supranta, kad tam reikia antrosios pusės, deja, anot jo, Londone susipažinti su naujais žmonėmis yra sunku.

„Aš noriu vaikų, žiūrėti, kaip jie auga ir būti su jais kiekvieną dieną. Noriu būti mama“, – sakė pats save belyčiu laikantis S. Smithas.

Tiesa, kol kas kurti šeimos jis neskuba. „Visa tai tikrai padarysiu, tačiau kol kas savyje turiu kur kas daugiau. Turiu daug ambicijų. Aš stengiuosi nusiraminti, surasti partnerį, tačiau esu ambicingas ir dar noriu dainuoti. Tai – nuostabus jausmas“, – teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto panašu, kad S. Smithas įsitikinęs ir tuo, jog antrąją pusę surasti ne taip paprasta. „Dirbsiu tol, kol susirasiu vaikiną, deja, Londone vaikinų tiesiog neįmanoma rasti. Ieškojau visur. Prisiekiu, ieškau jau 3 metus ir tai pradėjo varginti“, – atviravo jis.

REKLAMA

Visai neseniai save belyčiu pavadinęs S. Smithas įsitikinęs, kad žmonės, kurie apie tai nieko nežino, tiesiog yra pernelyg mažai edukuoti. „Manau, kad jei mano muzika ar lyties išraiška kažkam padeda pamatyti tikruosius save, tai yra nuostabu. Nuostabu kažkam būti pavyzdžiu, tai yra tai, ko aš siekiu. Tačiau taip pat darau klaidas ir turiu trūkumų“, – neslėpė jis.

Tiesa, apie S. Smitho santykius daug žinoma nėra. 2015 metais jis 2 mėnesius susitikinėjo su modeliu Jonathanu Zeizeliu, kuris nusifilmavo jo muzikiniame klipe „Like I can“. Pora dalijosi mielomis akimirkomis ir socialiniuose tinkluose, deja, vėliau dainininkas prisipažino, jog tai buvo klaida. 

REKLAMA
REKLAMA

Tais pačiais metais jis ėmė susitikinėti ir su asmeniniu treneriu Charlie Kingu. Poros romanas įsiplieskė po to, kai jie nuėjo į kelis pasimatymus. Tiesa, S. Smithas niekuomet nepakomentavo, ar jų santykiai buvo rimti.

2016 metais dainininkas rado meilę su britu modeliu Jay Camilleri. Po kurio laiko Jay užsienio žiniasklaidai patvirtino, kad jiedu ėmė susitikinėti, o S. Smithas nuo bet kokių komentarų susilaikė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų