REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Sebastian Bear-McClard ir Emily Ratajkowski (tv3.lt fotomontažas)

Seksualioji manekenė Emily Ratajkowski visai neseniai visus pribloškė žinia, jog laukiasi. Tai paaiškėjo tik tada, kai moteris, demonstruodama savo suapvalėjusias kūno formas, papuošė žurnalo „Vogue“ viršelį.

12

Seksualioji manekenė Emily Ratajkowski visai neseniai visus pribloškė žinia, jog laukiasi. Tai paaiškėjo tik tada, kai moteris, demonstruodama savo suapvalėjusias kūno formas, papuošė žurnalo „Vogue“ viršelį.

REKLAMA

Vis dėlto ar daug žinote apie jos sužadėtinį, Sebastianą Bear-McClardą?

Emily ir Sebastianas paparacų pirmąkart buvo užfiksuoti besibučiuojantys 2018 metais, per Valentino dieną. Tiesa, įdomu tai, kad iš praėjusio savo vaikino, Jeffo Magido, su kuriuo susitikinėjo 3 metus, apartamentų Emily tuomet buvo išsikėlusi vos prieš kelias savaites. Negana to, vos po kelių savaičių ji jau buvo susižadėjusi su Sebastianu.

Kaip ir kada pora tiksliai susipažino, kol kas nėra aišku, tačiau artimas E. Ratajkowski šaltinis yra teigęs, kad jie pažįsti metų metus – romantiški jausmai gimė tik vėliau. „Jie visi buvo bendroje draugų kompanijoje. Jis niekuomet nebuvo svetimas“, – sakė tąkart šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis Sebastiano nežino, ir nelaiko jo garsenybe, iš tiesų jis – pašėlusiai sėkmingas aktorius ir prodiuseris. Pavyzdžiui, jis dirbo kaip prodiuseris filme „Good Time“, kuriame vaidino garsusis Robertas Pattinsonas. Būtent už šį filmą jis netgi buvo nominuotas „Gotham Independent Film“ apdovanojimams.

REKLAMA

Nepaisant to, kad pats nėra didžiausias socialinių medijų fanas, kuriose jo mylimoji Emily yra tokia populiari, ir pats savo „Instagram“ anketą netgi yra išsitrynęs, Sebastianas nemažai laiko leidžia su interneto platybėse puikiai žinomas veidais. O jo geriausias draugas – „The Fat Jewish“, kurio tikras vardas Josnas Otrovsky. Šis socialiniuose tinkluose yra itin populiarus.

Tiesa, Sebastianą dažnai galima išvysti Emily „Instagram“. Nuotraukose pora vienas kitam nuolat demonstruoja be galo šiltus jausmus.

Įdomu tai, kad nors daugeliui galėtų pasirodyti priešingai, iš tiesų Sebastiano turimas turtas yra net dvigubai didesnis, nei Emily. Teigiama, kad jo turtas siekia 10 mln. eurų, o jo mylimosios – 5. Tiesa, 2019 „New York Post“ pranešė, kad Sebastianas savo nuomininkui buvo skolingas 101 tūkst. eurų. Apie tai buvo prabilusi jo mylimoji Emily, kuti teigė, kad žmonės, kurie gyveno tame pačiame pastate, specialiai apie jį skleidė melagingus gandus, jog galėtų užsidirbti papildomai.

Pora neseniai paskelbė, kad turės vaikelį, o jo lytis jiems neįdomi – negana to, jie abu įsitikinę, kad vaikas jos nežinos pats, kol jam nesueis 18 metų. Vis dėlto pora jau ir anksčiau turėjo kuo rūpintis – drauge jie augina šunį Colombo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų