REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Arnoldui Schwarzeneggeriui atlikta širdies operacija (nuotr. Twitter)

Arnoldas Schwarzeneggeris gerbėjams pranešė, kad jaučiasi „fantastiškai“ po operacijos, kurios metu buvo pakeistas širdyje esantis aortos vožtuvas.

6

Arnoldas Schwarzeneggeris gerbėjams pranešė, kad jaučiasi „fantastiškai“ po operacijos, kurios metu buvo pakeistas širdyje esantis aortos vožtuvas.

REKLAMA

Arnoldas Schwarzeneggeris (73 m.) atskleidė, kad jam buvo atlikta antroji širdies operacija ir pasidalijo nuotrauka iš ligoninės.

Pirmoji širdies operacija buvo jam buvo atlikta 2018 m., kurios metu buvo operuotas dešinysis prieširdis, kuriame buvo pakeistas plaučių pusmėnulinis vožtuvas.

Penkių vaikų tėvas „Twitter“ pasidalijo savo nuotrauka po operacijos, pranešdamas savo sekėjams, kad operacija praėjo gerai.

Jis rašė: „Ačiū Klivlendo klinikų komandai, aš turiu naują aortos vožtuvą ir, po paskutinės operacijos, naują plaučių pusmėnulinį vožtuvą.

Aš jaučiuosi fantastiškai ir jau buvau išėjęs pasivaikščioti po Klivlendo gatves pasigrožėti nuostabiomis statulomis. Ačiū kiekvienam mane gydžiusiam gydytojui ir slaugei!“.

REKLAMA
REKLAMA

Netinkamai funkcionuojantis aortos vožtuvas gali sukelti kraujotakos problemų, sukeldamas sunkumų širdžiai pumpuoti kraują visame kūne, rašoma thesun.co.uk.

REKLAMA

Kaip įrodymą, kad jaučiasi gerai, Arnoldas taip pat pasidalijo keletu nuotraukų iš savo pasivaikščiojimo ir pozuodamas su statulomis.

Veiksmo filmų žvaigždės įrašas sulaukė daugybės gerbėjų dėmesio, kurie linkėjo jam sveikatos.

Vienas rašė: „Būk sveikas ir būk saugus. Pasaulyje liko per mažai herojų.“

Kitas gerbėjas nerimavo: „Jūs turite saugotis bet kokia kaina“.

Dar vienas komentatorius juokavo, remdamasis Terminatoriaus personažu: „Manau, kad sugedusias dalis lengva pakeisti, kai esi mašina. Būk stiprus!“.

Tikimasi, kad Arnoldas ir toliau gyvens visavertį gyvenimą, nes aortos vožtuvų operacija gali ne vieneriais metais prailginti paciento gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų