REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Primadonos Alos Pugačiovos bei komiko Maksimo Galkino dvyniai Liza ir Haris užaugo. Šiemet savo vaikus garsioji pora jau palydėjo į pirmąją klasę, o prieš kelias dienas M. Galkinas savo „Instagram“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame prie pianino sėdi mažoji Liza.

Primadonos Alos Pugačiovos bei komiko Maksimo Galkino dvyniai Liza ir Haris užaugo. Šiemet savo vaikus garsioji pora jau palydėjo į pirmąją klasę, o prieš kelias dienas M. Galkinas savo „Instagram“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kuriame prie pianino sėdi mažoji Liza.

REKLAMA

„Kaip greitai jie užaugo“, – po vaizdo įrašu stebėjosi mergaitės tėtis.

Po šiuo įrašu, kuriame prie pianino sėdi Liza, kaip mat pasipylė susižavėjimo mergaitės gabumais kupini komentarai.

„Kokie nuostabūs talentingi jūsų vaikai! Na, tai stebuklas“, – buvo rašoma viename iš komentarų.

„Miela, tokia žavi, protinga ir graži Lisa“, – pagyrų negailėjo komentatorius.

„Liza yra šaunuolė, kaip ji viską teisingai paaiškina ir iliustruoja!“, – stebėjosi kitas.

„Kokia protinga mergina! Maksimai, labai malonu žiūrėti vaizdo įrašus su savo vaikais, tokie jie yra kūrybingi, smalsūs“, – pagyrų ir tėvams negailėjo dar vienas komentatorius.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau šiais metais Instagrame  M. Galkinas paviešino, kaip atrodė jo vaikų – Lizos bei Hario rugsėjo 1-osios šventė.

„Mokykla. Štai ir atėjo Rugsėjo 1-oji. Ruošėsi, rūpinosi, pasipuošė ir nuėjo“, – brūkštelėjo vyras.

REKLAMA

Vaizdo įraše nufilmuota iškilminga rugsėjo 1-osios ceremonija. Vaikučiai pasipuošę uniformomis, dailiai susišukavę bei nekantriai laukia naujų mokslo metų pradžios.

Vaizdo įraše pasirodo ir M.Galkinas bei A.Pugačiova. Moteris pasipuošė baltos spalvos suknele, juoda odine striuke. Gerbėjai negailėjo gražiausių žodžių primadonai bei gyrė, jog ji atrodo kur kas jauniau.

Akį patraukė ir meilūs M.Galkino bei A.Pugačiovos apsikabinimai. Jiedu nuolat šypsojosi bei nevengė demonstruoti šiltų jausmų.

Naujienų portalas tv3.lt primena,  2011 m. įvyko ilgai lauktos dainininkės vestuvės su Galkinu. Santuoka buvo sensacija: visa šalis svarstė, ar Primadonna ir 27 metų jaunesnis parodistas jaučia gilius jausmus, ar poros santykiai yra tik viešųjų ryšių triukas ir pasaka. Komikas atkirto, kad sėkmė jį pasiekė dar ilgai, kol nebuvo užmegztas ryšys su Alla Pugačiova, rašo „Star hit“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjo metai žvaigždžių pora vis dar švytėjo iš laimės. Pora kartu sukūrė tikrą pasaką: jie apsigyveno gotikinio stiliaus dvare, primenančiame pilį, netoli Maskvos, atokiau nuo smalsių akių. Net ir patys aršiausi skeptikai pripažino: nepaisant reikšmingo amžiaus skirtumo, akivaizdu, kad menininkai sugebėjo sukurti stiprią šeimą. Tai patvirtino dvynių – Lizos ir Harry – gimimas 2013 m.

„Mūsų surogatinė motina nežinojo, kam ji pagimdė vaikus. Mes visi žinojome apie ją. Sumokėjime jai daugiau nei rinkos kainą, bet aš visada taip darau. Ji į šį procesą žiūrėjo labai atsakingai, jokių skundų nebuvo “, – dalijosi Galkinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo pirmųjų gyvenimo dienų paparacai medžiojo šeimą dėl vaikų nuotraukų, todėl pora priėmė vienintelį teisingą sprendimą: norėdami sumažinti savo persekiojimą, socialiniuose tinkluose pradėjo skelbti vaikų nuotraukas. Liza ir Harry per naktį tapo „Instagram“ žvaigždėmis.

Dvynių atsiradimas sutuoktinius dar labiau suartino: abu stengėsi susitarti dėl darbo grafikų, kad praleistų daugiau laiko su įpėdiniais. Kai Pugačiova baigė sceninę karjerą, ji buvo be galo laiminga, kad jos vyras tapo pagrindiniu šeimos maitintoju, ir ji galėjo pasinerti į motinos vaidmenį.

„Jaučiuosi atsakingas už savo šeimą ir vaikus. Net dviguba atsakomybė dėl mūsų amžiaus skirtumo. Alla dažnai sako: „Noriu turėti laiko juos kažko išmokyti“. Alla yra nepaprasta mama, pati geriausia iš visų “, – žavėjosi komikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų