REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį futbolo sirgaliams siūlo „LFF taurės finalo rungtynes“, nuotaikingus šou „GalvOK“ ir „Xfaktorius. Žvaigždės“, filmus ir  kitas pramogas.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 savaitgalį futbolo sirgaliams siūlo „LFF taurės finalo rungtynes“, nuotaikingus šou „GalvOK“ ir „Xfaktorius. Žvaigždės“, filmus ir  kitas pramogas.

REKLAMA

Šeštadienis (10.24)

14.35 per TV3 ir TV3 Play „LFF taurės finalo rungtynės“.

https://play.tv3.lt/hegelmann-lff-taures-finalas-panevezio-panevezys-marijampoles-suduva-11061183

19.30 val. per TV3 „galvOK“ laidoje susikaus gerai Lietuvoje žinomi žmonės, operos solistas – Liudas Mikalauskas ir „Xfaktorius.Žvaigždės“ dalyvė bei „Studiobymilita“ įkūrėja – Milita Daikerytė. Laidoje netruks šmaikščių akimirkų,  įdomių bei keistų klausimų, paremtų mokslu, ir sulauksite dar smagesnių, netikėtų atsakymų, kuriuos reikia išmąstyti, pasitelkus savo išmonę, fantaziją ir patirtį. Tai – ne žinių patikrinimas, o smagi, praturtinanti patirtis.

22.00 val. per TV6 veiksmo trileris „Nesunaikamieji“. Jie yra šešėlis priešo akies mirksnyje... Jie yra vaiduoklis nakties tamsoje. Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce´as Willisas, Jasonas Stathamas, Jetas Li, Mickey Rourke´as, Dolphas Lundgrenas – tai ne vien garsiausi veiksmo filmų herojai, tai ištisa armija! Šįkart jų užduotis – nuversti žiaurų diktatorių Pietų Amerikos valstybėje. Tačiau tai, kas iš pradžių atrodė tik dar vienas gerai apmokamas darbas elitinei smogikų grupelei, virsta sudėtingiausia misija jų gyvenime, kai reikės iš naujo perkainoti draugystę, ištverti išdavystę ir išnešti sveiką kailį...

REKLAMA
REKLAMA

https://www.youtube.com/watch?v=C6RU5y2fU6s

18.10 val. per TV8 detektyvas „Paslaptis. Mirtina kalba“. Koledžo profesorė Eimė Vislau siekia išsiaiškinti, kas nužudė programinę įrangą, padedančią tirti nusikaltimus, kuriančios įmonės vadovą.

REKLAMA

Nuo 21.00 val. per Go3 žiūrėkite UFC vieną iš laukiamiausių kovinio sporto dvikovų. UFC narve kausis amerikietis Justinas Gaethje ir Rusijos sportininkas Chabibas Nurmagomedovas.

Čempiono vardą gins 32 metų 178 cm dagestanietis Ch. Nurmagomedovas. Jis MMA (Mišrių kovos menų) varžybose dar nėra patyręs nė vieno pralaimėjimo! Rusijos atleto sąskaitoje – 28 laimėtos kovos. Tokios pergalių serijos MMA varžybose dar nėra pasiekęs nė vienas kovotojas. Tiesa, tik 8-iose kovose jis nokautavo varžovus.

Dagestanietis čempiono diržą užsijuosė 2018-aisiais, kai nugalėjo JAV atstovą Alą Iaquintą. Paskui Ch. Nurmagomedovas titulą apgynė dukart – užpernai palaužė garsųjį airį Conorą McGregorą, o pernai rugsėjį – amerikietį Dustiną Poirier. Rusijos kovotojas į UFC narvą žengs po daugiau nei metų pertraukos.

REKLAMA
REKLAMA

31 metų 180 cm ūgio J. Gaethje nusiteikęs palaužti dabartinį čempioną. JAV kovotojas yra laikinasis UFC lengvojo svorio čempionas. Šį titulą amerikietis iškovojo šių metų gegužę, kai pranoko tėvynainį Tony Fergusoną.

https://go3.lt/sport_tv

Sekmadienis (10.25)

12.30 val. per TV3 animacinis nuotykių filmas „Nerealieji“. Kažkada Bobas Paras buvo vienas svarbiausių pasaulio superherojų, visiems geriau pažįstamas kaip ponas Nerealusis. Kasdienis jo darbas buvo gelbėti nekaltiems žmoniems gyvybę ir kovoti su blogiu. Tačiau laikas bėgo ir superherojai tapo niekam nebereikalingi... Praėjo penkiolika metų. Ponas Nerealusis su savo žmona (taip pat buvusia superheroje) ir trimis pašėlusiais vaikais, mėgina gyventi ramų civilių gyvenimą tyliame priemiestyje. Jis gyvena nuobodžiame name, dirba nuobodų darbą ir slapta svajoja, kad smagių kovų su blogio jėgomis dienelės vėl sugrįžtų. Nekantraujančiam vėl leistis ieškoti nuotykių Bobui pagaliau suteikiama tokia galimybė – paslaptingas nepažįstamasis pakviečia buvusį superherojų į atokią salą, kur jo laukia ypatinga slapta užduotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17.00 val. per TV8 kulinarinio realybės šou premjera „Kviečiu vakarienės“. Penkios spalvingos asmenybės, penkios vakarienės kiekvieno iš jų namuose ir piniginis prizas tam, kurio vakarienė bus išrinkta geriausia.

Per Go3 žiūrėkite lietuvišką kriminalinį serialą „Gaujų karai. Princai“. Tai tikrų įvykių įkvėpta kriminalinė istorija, kurioje parodoma vienos iš Lietuvoje egzistavusios nusikalstamos grupuotės „Princai“ veiklos metodai, gyvenimo būdas bei santykiai su kitomis organizuotomis gaujomis. Taip pat paliečiama ir korupcijos teisėsaugos organuose problema. Sumodeliuoti epizodai iš grupuotės gyvenimo yra grindžiami viena iš svarbiausių to meto nusikaltėlių nelegalių pajamų šaltinių - cigarečių kontrabandos. Visi šios istorijos įvykiai sukasi aplink nepavykusio „Princų“ bandymo įgyvendinti didelės vertės kontrabandinių cigarečių krovinio pardavimo užsienio užsakovams ir dėl to kilusios konfrontacijos su Kauno bei Klaipėdos nusikaltėliais.

REKLAMA

https://go3.lt/series/gauju-karai-princai,serial-2042036

19.30 val. per TV3 ir TV3 Play – laida „X Faktorius. Žvaigždės“. Šį sekmadienį – trečiasis tiesiogiai transliuojamas projekto „X faktorius. Žvaigždės“ finalas. Jo metu scenoje pasirodys likę projekto dalyviai. Dviem iš jų kova bus baigta. TV3 televizijos šou paliks mažiausiai žiūrovų balsų sulaukęs dalyvis. Kiti du stos prieš teisėjų teismą. Scenos profesionalai nuspręs, kas turi palikti šou. https://play.tv3.lt/x-faktorius

Po „X faktorius. Žvaigždės“, 21.30 val. per TV3 speciali laida „TV3 Žinios. Seimo rinkimai 2020“

22.00 val. per TV6 nuotykių komedija „Šešios dienos, septynios naktys“. Frenkas padovanoja savo merginai nuostabias atostogas tropikų saloje ir ten jai pasiperša. Tačiau sužadėtinė turi skubiai keliauti į Taitį. Ten nusigauti įmanoma tik mažučiu niekam tikusiu lėktuviūkščiu, pilotuojamu bjauraus būdo lakūno (akt. Harisonas Fordas). Beskrendant į Taitį keliauninkus užklumpa audra ir lėktuvas sudūžta... Du vienas kito nekenčiantys nelaimėliai atsiduria negyvenamoje saloje...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų