REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Kim Kardashian (nuotr. SCANPIX)

Viena garsiausių pasaulio pramogų pasaulio atstovių Kim Kardashian neseniai atšventė savo 40-ąjį gimtadienį. 

9

Viena garsiausių pasaulio pramogų pasaulio atstovių Kim Kardashian neseniai atšventė savo 40-ąjį gimtadienį. 

REKLAMA

Moters gyvenimas visais laikais buvo itin spalvotas, tačiau tikriausiai apie nė vieną moterį nesklaidė tiek įvairiausių konspiracinių teorijų, kiek apie šią „Instagram“ žvaigždę.

Pateikiame labiausiai žiniasklaidoje nuaidėjusias konspiracines teorijas, kurias įžiebė K. Kardashian.

Ji – slaptoji agentė

2016 metais kai kurie žmonės įtikėjo, kad iš tiesų Kim yra slaptoji agentė. Anot jų, ji slapčia dirbo su „Instagram“, kad paveiktų jaunų žmonių, o ypatingai – moterų – gyvenimo būdą.

„People“ žurnalui paklausus, ar tai tiesa, Kim negalėjo tuo patikėti: „Ką? Kam aš dirbu slaptąja agente?“

Kim turi 6 kojos pirštus

Ne paslaptis, kad Kardashian-Jenner klanas visais laikais mėgdavo savo nuotraukas stipriai patobulinti fotošopo pagalba, o viena fotošopo klaida privertė kai kuriuos patikėti, kad žvaigždė turi net 6 kojos pirštus.

REKLAMA
REKLAMA

Nebegalima pakęsti tokių kalbu, K. Kardashian „Instagram“ istorijose pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame skaičiuoja savo kojos pirštus, jog įrodytų, kad iš tiesų ji turi tiek pirštų, kiek ir visi normalūs žmonės – 5.

REKLAMA

Jos santuoka su Krisu Humphries – apgaulė

2011 metais Kim ištekėjo už profesionalaus krepšinio žaidėjo Kriso Humphries. Jų romanas įvyko be galo greitai. Deja, skyrybos – irgi.

Poros vestuvės buvo didžiulės ir net išskirtos į dvi dalis – vienos buvo skirtos tik „Keeping Up With the Kardashians“ laidai. Negana to, Kim vestuvių dieną pakeitė net 3 vestuvines sukneles.

Deja, pora išsiskyrė jau po 72 dienų, tad daugelis ėmė spėlioti, galbūt visa ši santuoka tebuvo melas, renginys, skirtas tik žiniasklaidai?

„Jau nuo pat pradžių tai atrodė kaip iš anksto suplanuota satuoka. Kim ieškojo vyro ir Krisas jai puikiai tiko. Jai jis nepatiko, bet Kim tikėjosi, kad ilgainiui jo atžvilgiu jai išsivystys jausmai, deja, taip niekuomet nenutiko. Jos jis niekuomet netraukė ir ji negalėjo pakęsti nei su juo bučiuotis, nei miegoti“, – tąkart sakė artimas jos šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, garsioji šeima nuolat tikino, kad šou metu niekuomet neapsimetinėdavo ir viskas buvo tikta.

Kris Jenner specialiai pardavė Kim sekso juosta

Ne paslaptis, jog Kim išgarsėjo tada, kai buvo paviešinta jos sekso juosta, tačiau ne vienerius metus buvo kalbėta ir apie tai, jog iš tiesų jos mama suorganizavo minėtos juostos pardavimą, kad dukra ir visa šeima taptų žinoma.

Žinoma, tokias kalbas šeima taip pat nuolat neigė.

„Calvin Klein“ reklamoje pozavo ne ji, o jos antrininkė

Per daugybę metų Kim tapo tokiu pavyzdžiu visoms moterims, jog atsirado ir nemažai jos antrininkių. O štai 2018 metais, kai buvo paviešintos „Calvin Klein“ mados namų fotografijos, kur pozuoja visa šeima, gerbėjai galvojo, kad jose pozuoja ne ji, o būtent kažkas iš jos antrininkių.

Taip pat gerbėjai tąkart buvo nusitaikę ir į kitą garsią šeimos narę, Kylie Jenner, mat tąkart tikėjosi sužinoti, ar ji laukiasi iš tiesų – tuo metu sklandė gandai, kad mergina laukiasi kūdikio nuo reperio Traviso Scotto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų