REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Gerda Žemaitė (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Praėjusią savaitę „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė „Facebook“ paskelbė liūdną žinią – kažkas įsilaužė į jos „Instagram“ anketą. Moteris tąkart kaltino save, mat per neatidumą išdavė savo slaptažodį neva iš „Instagram“ gautoje žinutėje. Ir nors Gerda iškart kreipėsi į profesionalus, anketos atgauti iki šiol nepavyko.

12

Praėjusią savaitę „TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė „Facebook“ paskelbė liūdną žinią – kažkas įsilaužė į jos „Instagram“ anketą. Moteris tąkart kaltino save, mat per neatidumą išdavė savo slaptažodį neva iš „Instagram“ gautoje žinutėje. Ir nors Gerda iškart kreipėsi į profesionalus, anketos atgauti iki šiol nepavyko.

REKLAMA

Tiesa, žinomai moteriai pasisekė – jokių reklaminių įsipareigojimų ji neturėjo, o ir prarastų sekėjų, kaip sako ji pati, nėra taip stipriai gaila. Labiausiai jai nerimą kelia kiti dalykai.

Prarastos anketos gaila ne dėl sekėjų skaičiaus

Ištikimiausi G. Žemaitės gerbėjai galėjo pastebėti, kad neseniai „Instagram“ atsirado dar viena jos anketa. Žinoma moteris pripažino, kad kol laukia žinių apie senąją, kurią pavogė, laikinai ėmė naudotis kita, tačiau vilties dar nepraranda.

„Susikūriau kitą anketą, tačiau joje dar nieko nedarau – nekeliu nuotraukų, nes vis dar neprarandu vilties atgauti savo senosios anketos. Kreipiausi į vieną žmogų, kuris turi kontaktų ir bando viską padaryti, kad man ją sugrąžintų, bet iki šiol matau savo paskyrą pakeistu pavadinimu. Dar vakar vakare per sūnaus telefoną pažiūrėjau“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors daugelis žinomų žmonių vis svajoja apie dar didesnį sekėjų skaičių, Gerdai šis nuostolis atrodo mažiausias: „Man labiausiai gaila ne tų sekėjų, o tiesiog fakto, kad mano duomenis kažkas pasisavino ir jais naudojasi. Tai – labai nesmagi situacija. Suprantu, kad tai gali užtrukti, nes ir pati suprantu, kad „Instagram“ turbūt gauna milijonus tokių žinučių.“

REKLAMA

G. Žemaitė buvo ir viena tų, kuri dalyvavo skandalingame „Laimėk mašiną“ konkurse – būtent tuo metu jos sekėjų skaičius stipriai paaugo. „Iki to konkurso, turėjau nepilnai 40 tūkst. sekėjų, o konkurso metu jų padaugėjo apie 10 tūkstančių. Bet man tai net nėra esmė – pati situacija yra nemaloni. Gali man anketos ir negrąžinti, bet norėčiau, kad ir ją pavogęs žmogus nebegalėtų ta paskyra ir visu turiniu naudotis“, – sakė ji.

Vis dėlto Gerda pripažįsta, kad neaišku, kaip viskas būtų pasisukę, jei kaip ir kiti influenceriai ji tuo metu, kai prarado anketą, būtų turėjusi kokių nors įsipareigojimų reklamos užsakovams: „Iš principo, nebuvau, ir pati tikrai niekuomet savęs nelaikiau influencere, o su tiek sekėjų dar tikrai esi labai mažytis. Negaudavau iš to ir didelių pajamų. Žinoma, jei būčiau daug dirbusi su reklama, turėčiau daug užsakymų, galbūt į tai reaguočiau kitaip, netektis būtų didesnė.“

REKLAMA
REKLAMA

Nepraleisdavo nė vienos Natalijos Bunkės „Instagram“ istorijos

Dabar „TV pagalbos“ žvaigždė pasakojo, kad pastebėjo malonius pokyčius ir kasdienybė – netekus „Instagram“ anketos, sumažėjo noras naudotis mobiliuoju telefonu. O taip pat ji šį laiką ėmė išnaudoti ir ateitiems planams – kokiu turiniu ji galėtų dalintis vėliau.

„Galiu pasakyti, kad pirmas 2 dienas buvo žiauriai keistas jausmas. Atrodo, tarsi ir norėtumei nusifotografuoti, kažkur pasidalinti, bet supranti, kad viso to neturi kur dėti (juokiasi). Buvo kažkoks trūkumas, bet dabar pastebėjau, kad ir telefonas nebeišsikrauna vakare. Dabar pripratau ir suprantu, kad priklausomybės tikrai neturėjau“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiais laikais nuo socialinių tinklų madinga daryti savotiškas pertraukas, o štai Gerdai tai pavykdavo natūraliai – kiekvieną savaitgalį. „Kiti sako, kad savaitgaliai būtent ir yra tas laikas, kai visi labiausiai stebi veiklą „Instagram“, bet jei aš kažką veikdavau su šeima, dažnai visą dieną niekuo nesidalindavau. Puikiai žinau, kad tada pamažėja tavo anketos pasiekiamumas, bet aš porą dienų niekuo nesidalindavau ir kartu pati pailsėdavau“, – sakė ji.

Tiesa, žinomai moteriai gaila, kad jos anketa buvo pavogta būtent tuo metu, kai ji pajautė didesnį norą ja naudotis, skleisti žinutes. „Savo „Instagram“ anketą esu susikūrusi seniai, bet anksčiau ja nė kiek nesinaudodavau, tačiau turėjau apie 20 tūkst. sekėjų, nors jiems neduodavau jokio turinio. Intensyviau ją naudoju tik pusę metų. Ir, kai tik atrodė, kad įsivažiavau, visa tai pačiai pasidarė labai įdomu, kaip tyčia anketą pavogė. Bet, manau, kad niekas gyvenime turbūt nevyksta šiaip sau. Kartais tokie dalykai savaime priverčia sustoti, pamąstyti. Didelės nuoskaudos tikrai neturiu“, – atviravo Gerda.

REKLAMA

Nemažai žmonių šiais laikais susiduria ir su problema, jog naudodami socialinius tinklus nenoromis ima save su kitais lyginti. Gerda pasakojo, kad šios problemos niekuomet neturėjo – priešingai, visuomet matė gerąją to pusę. 

„Man būdavo įdomu pasižiūrėti, ką veikia žinomi žmonės, pavyzdžiui, Indrės Stonkuvienės ir Gintarės Gurevičiūtės profiliai man būdavo labai įdomūs, ir mamų, kaip, pavyzdžiui, Ingos Žuolytės.  Čia rasdavau ir labai naudingų patarimų. Paskutinis, kuriuo pasinaudojau, buvo Lauros Mazalienės apie vaikų manipuliaciją, kai kažko negavę jie krenta ant žemės. Susiradau daugiau informacijos, netgi nusipirkau knygą, kuri labai naudinga“, – kalbėjo ji.

REKLAMA

Pagyrų G. Žemaitė negailėjo ir kitai žinomai influencerei: „Taip pat ir Natalijos Bunkės anketa man labai patinka – ji daug pasakoja apie reklamos užsakymus, su savo sekėjais yra labai atvira. Nebūdavo dienos, kai nepasižiūrėčiau, kuo Natalija pasidalijo savo „Instagram“ istorijose.“

Anot jos, socialiniuose tinkluose pats renkiesi ką ir kaip naudoti – paprasčiausiai svarbu žinoti, kas tau artima. „Jeigu tu eini ir žiūri tai, kas tave erzina ar yra tau nepriimtina, tai natūralu, kad tada pradėsi save lyginti, galbūt savęs nevertinti. O man tai – pasilinksminimo ir naudingos informacijos priemonė, kai žinau, kur jos ieškoti ir kur ją rasti“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų