REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo: sporto mylėtojams – „LTeam konferencija 2020“ tiesioginę transliaciją, romantikos pasiilgusiems – melodramą „Amžinai mano širdyje“, o aštresnių pojūčių mėgėjams – įtampos kupiną filmą „Spąstai“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo: sporto mylėtojams – „LTeam konferencija 2020“ tiesioginę transliaciją, romantikos pasiilgusiems – melodramą „Amžinai mano širdyje“, o aštresnių pojūčių mėgėjams – įtampos kupiną filmą „Spąstai“.

REKLAMA

Nuo 09.30 val. tik per TV3 Play – „LTeam konferencija 2020“. „LTeam konferencija“ – tradicinis sporto profesionalų bei sveikos gyvensenos mylėtojų renginys. Šie metai tikrai buvo išskirtiniai sporto gyvenime – atidėtos Tokijo olimpinės žaidynės ir tarptautiniai startai, keitėsi tiek sportavimo, tiek renginių organizavimo, tiek, apskritai, bendravimo būdai. Taigi, konferencijos organizatoriai kviečia susitikti virtualiai.

Konferencijoje bus kalbama karščiausiomis temomis: kas laukia naujajame olimpiniame cikle ir su kuo susidurs aukšto meistriškumo sportininkai; kaip sportuojančius žmones paveikė karantinas; kaip trenerio ir sportininko santykiai veikia rezultatus; kaip valdyti krizę ir komunikuoti krizės metu, kaip keičiasi didelių renginių veidas? Konferencijoje kalbės olimpinės žvaigždės, treneriai, psichologai ir sporto medikai, verslo vadovai ir komunikacijos ekspertai. https://play.tv3.lt/lteam-konferencija

REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV3 „Spąstai“. Veiksmo, kriminalinė drama pasakojanti istorija apie grupę draugų, kurie smulkiai suplanuoja vagystę, tačiau apiplėšimas tampa mirtinai pavojingu, kai vienas draugų išduoda kitą ir pasprunka su grobiu. Apgautasis Sonis siekia keršto ir sudaro sąjungą su pavojingiausiu miesto gangsteriu, kad atgautų tai, kas jam priklauso. Kai jis vėl akis į akį susitiks su savo senu draugu, jam teks priimti sprendimą, kuris pakeis jo gyvenimą. 

REKLAMA

21.00 val. per TV6 mokslinės fantastikos filmas „Geležinis žmogus 3“. Už įspūdingus vaizdo efektus ši juosta buvo nominuota Oskarui ir BAFTA apdovanojimui. Garsieji komiksai „Marvels“ pristato trečiąją „Geležinio žmogaus“ dalį, kurioje Tonis Starksas (akt. Robertas Downey jaunesnysis) turės stoti į lemiamą kovą. Sėkmingai besiverčiantis pramoninkas Starksas turi viską: prabangų namą, gerą verslą ir gražią žmoną (akt. Gwyneth Paltrow), tačiau tai staiga ims dužti į šipulius. Geležinis žmogus tapo labai įtakingo veikėjo, kurio galia siekia toliausius žemės kampelius, priešu. Nusitaikęs į tai, kas Starksui brangiausia, šis sieks galutinai jį sutriuškinti. Geležinis žmogus gali pasikliauti tik savo kostiumu, išradingumu ir instinktais. Ši kova – ir atsakymo į amžinai Starksą kamavusį klausimą paieškos: kas sukuria herojų – magiškas kostiumas ar jį vilkintis žmogus? 

REKLAMA
REKLAMA

21.00 val. per TV8 melodrama „Amžinai mano širdyje“. Dženos ir Čarlio keliai išsiskyrė – mergina išvyko laimės ieškoti į didmiestį. Po penkerių metų, darbo reikalais grįžusi į gimtuosius namus, Džena suprato, kad ji vis dar nepamiršo Čarlio.

Go3 siūlo žiūrėti 19.45 val. tiesioginę Eurolygos transliaciją. Vienvaldis turnyro lyderis Kauno „Žalgiris“, nugalėjęs visus keturis varžovus, šiandien namie grumsis su „Valencia“. Pastaroji laimėjo du sykius iš trijų. Ispanijos kube rezultatyviausiai rungtyniauja vidurio puolėjas Bojanas Dubljevičius. Jis pelno 14,3 taško, sugriebia po 5 kamuolius, sukaupia 16 naudingumo balų. Žalgiriečiai lenkia varžovus pagal daugumą statistikos rodiklių. Kauniečiai pirmauja Eurolygoje pagal tritaškių taiklumą (41,7 proc.), o „Valencia“ krepšininkai pagal šį komponentą yra tik 16-ti (31,9 proc.). Eurolygoje tarpusavio akistatų rezultatas 5:2 Ispanijos ekipos naudai. https://go3.lt/sport_tv

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų