REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Channing Tatum ir Jessie J (nuotr. SCANPIX)

Išsiskyręs su žmona Jenna Dewan seksualusis Holivudo aktorius Channingas Tatumas netrukus meilę rado kitos žinomos moters glėbyje – Jessie J. Ir nors pora ne kartą skyrėsi ir taikėsi, panašu, kad jų santykiams atėjo galas.

3

Išsiskyręs su žmona Jenna Dewan seksualusis Holivudo aktorius Channingas Tatumas netrukus meilę rado kitos žinomos moters glėbyje – Jessie J. Ir nors pora ne kartą skyrėsi ir taikėsi, panašu, kad jų santykiams atėjo galas.

REKLAMA

Jessie J neseniai paskelbė, jog yra vieniša.

Neseniai moteris „Instagram“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame šoka ir geria raudonojo vyno taurę, o prierašas prie vaizdo įrašą tarytum viską išdavė. „Toks yra vienišės gyvenimas pandemijos metu“, – rašė ji.

Pora ėmė susitikinėti 2018 metais, o 2019 mrtais pasirodžiusi „This Morning“ šou Jessie sąmoningai vengė klausimų apie antrąją pusę. Vėliau, 2019-ųjų gruodį, jiedu trumpam išsiskyrė.

„Nebuvo jokios dramos. Jie tiesiog nusprendė pasukti skirtingais keliais. Channingas ir Jessie turi skirtingus prioritetus ir fokuojasi į dalykus, kurie nesisieja. Jų santykiai buvo linksmi, tačiau galiausiai jiems neišėjo“, – tąkart sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

„Channingui reikia daug laiko leisti Los Andžele, kad galėtų būti su dukra Everly, o Jessie priimtinesnė yra Jungtinė Karalystė“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA

Galiausiai 2020-ųjų sausio mėnesį jie ir vėl ėmė susitikinėti, o balandį, per karantiną, ir vėl išsiskyrė, nepaisant to, kad jį leido kartu. Channingas netgi persikėlė į Jungtinę Karalystė, kad galėtų daugiau laiko praleisti su Jessie.

„Jessie ir Channingas iš tikrųjų vienas kitam rūpi. Tereikia pasižiūrėti į jų meilę keliančius įrašus apie vienas kitą socialiniuose tinkluose“, – pridėjo šaltinis.

„Jie savo santykiams norėjo suteikti dar vieną šansą, deja, jiems nepavyko. Jie išsiskyrė, yra pasiruošę susitikinėti su kitais žmonėmis. Tačiau nereikėtų stebėtis jų susiėjimu ir ateityje“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

 

Tiesa, tąkart Channingas užsoiregistravo ir išskirtinai įžymybėms skirtą pažinčių programėlę „Raya“.

Apie savo buvusį vyrą neseniai prabilo ir jo „eks“ Jenna. 

Ir nors apie jų skyrybas viešumai pranešė Channingas, Jenna pirmąkart pripažino, kad ji buvo ta, kuri nusprendė jį palikti.

Pora susipažino 2006 metais filmavimo aikštelėje, o jų romanas persikėlė ir už jos ribų. Po 3 metų jiedu susituokė ir netrukus susilaukė dukrelės Everly. Deja, 2018 metais jie nustebino pasaulį pranešdami apie savo skyrybas.

Jenna savo knygoje „Gracefully You: How to Live Your Best Life Every Day“ atskleidė, kad nors jiedu išsiskyrė tik balandį, skirtis buvo nutarę jau tų metų sausį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Supratau, kad dinamika, kurioje buvome, netinka nei man, nei mano dukteriai. Visų pirmiausia ir svarbiausia aš turėjau suvokti, kad mums nieko nepavyks, tad perėjau į skausmo stadiją“, – rašė ji.

Sunku patikėti, tačiau pora nusprendė išsiskirti kaip tik naktį prieš naujo Jennos TV šou filmavimą. 

„Žmonės matė Channingą ir mane viską idealizuodami po itin romantiška šviesa. Tai viską man tik apsunkino, nes supratau, kad iš tiesų noriu būti tokia atvira ir tikra, kokia tik galiu“, – pridėjo ji.

Vis dėlto iškart po skyrybų Jenna drąsiai kalbėjo ir apie sudaužytą širdį bei jų santuokos nuosmukį. „Jaučiausi išdarinėta. Man buvo labai sunku. Praradau savo ateities planų ir gyvenimo idealą. Kaip dabar atrodo mano gyvenimas? Nuo ko man pradėti? Su Channingu susipažinau būdama 24 metų, todėl gyvenimo be jo neįsivaizdavau. Skyrybos mane išbandė visais įmanomais būdais“, – atviravo ji.

REKLAMA

„Ėmiau viskuo abejoti, galvoti, kad tai, kuo tikėjau, galbūt nė nebuvo tikra. Ar galima kažkuo pasitikėti?“ – pridėjo ji.

Įdomu tai, kad savo knygoje J. Dewan pripažino, kad šiuo sunku periodu jai padėjo speciali žolelių arba bei ajurvedinės procedūros.

„Dalykas, kurio neketinau atsisakyti sunkiausiu metu, kad jausčiausi geriau, buvo mano dietos“, – pridėjo ji.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad J. Dewan šių metų kova susilaukė vaikelio nuo sužadėtinio Steve’o Kazee. Porai gimė berniukas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad prieš mėnesį 39 metų aktorė pasidalijo šilta savo ir naujojo mylimojo Steve’o Kazee nuotrauka, kurioje matomas ir įspūdingas jos sužadėtuvių žiedas.

REKLAMA

„Tau – visa mano širdis“, – po fotografija „Instagram“ rašė J. Dewan.

Panašia nuotrauka savo paskyroje pasidalijo ir Steve.

„Kai tu pabusi ryte, aš bučiuosiu tavo veidą su tokia šypsena, kokios dar niekas anksčiau nebus matęs. Kai tu pabusi ryte, bučiuosiu akis ir sakysiu, kad tik tave aš mylėjau visus šiuos metus“, – brūkštelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų