REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Katy Perry, Orlando Bloom, Meghan Markle, princas Harry (tv3.lt fotomontažas)

Princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle jau ne vieną mėnesį gyvenimą kuria JAV, o visai neseniai jų kaimynais tapo ir kita žinoma pramogų pasaulio pora, dainininkė Katy Perry ir aktorius Orlando Bloomas.

10

Princas Harry ir jo mylimoji Meghan Markle jau ne vieną mėnesį gyvenimą kuria JAV, o visai neseniai jų kaimynais tapo ir kita žinoma pramogų pasaulio pora, dainininkė Katy Perry ir aktorius Orlando Bloomas.

REKLAMA

Pora už namus Montecito vietovėje paklojo net 12 mln. eurų – tiek pat, kiek ir karališkoji šeima.

Šeima apsigyveno buvusiuose „Duracell“ ir „Chrysler“ vadovo namuose.

Prabangioje Montecito vietovėje gyvena ir daugiau žinomų veidų, pavyzdžiui Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Ariana Grande bei daugelis kitų. 

Tiesa, dar visai neseniai savo ankstesniuose namuose Katy kartu su savo šeima buvo patyrusi tikrą košmarą. 

Kaip pranešama užsienio žiniasklaidoje, visai neseniai jiedu susidūrė su persekiotoju, o norėdami nuo jo apsisaugoti ateityje, netgi kreipėsi į aukštesnes institucijas su siekiu gauti minėto asmenims suvaržymo leidimą, kad šis daugiau niekuomet negalėtų artintis. 

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad vyras, vardu Williamas, netikėtai pasirodė jų gyvenamojoje vietoje, neteisėtai peržengė jos ribas. Vyras paprasčiausiai pasirodė ant O. Bloomo ir K. Perry namų pievelės rugsėjo 8 dieną. 

REKLAMA

Negana to, jis pasidalijo grasinimais O. Bloomui „Twitter“ socialiniame tinkle. K. Perry šis įvykis be galo išgąsdino – moteris ypatingai norėjo apsaugoti savo mylimąjį Orlando Bloomą ir jų dukrelę Daisy. Moteris itin jaudinasi dėl visos šeimos saugumo.

„Labai bijau, kad jis gali turėti ginklų. Taip pat labai bijau ir dėl savo, savo partnerio saugumo, taip pat ir draugų bei artimųjų“ , – tegė K. Perry.

Užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad minėtasis Williamas yra benamis, gyvena mašinoje. 

Panašiai persekiojami šiais metais jautėsi ir Meghan su Harry. 

Apsistoję draugo Tylerio Perry milijardo vertės name Los Andžele, pora nuolat susidurdavo su įsibrovėliais. Tiesa, jie buvo ne konkretūs žmonės, o prietaisai dronai. Pora buvo įsitikinusi, kad juos valdė būtent žiniasklaidos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie mato, kaip dronai nuolat skrenda į juos, ir spėja, kad juos valdo fotografai, tačiau negali nieko teigti. Per vestuves Meghan sulaukė daugybės rasistinių mirties grasinimų, todėl teroro grėsmė jiems yra labai reali. Tačiau nepaisant to, pabandykite įsivaizduoti save jų vietoje, kaip jaustumėtės jūs? Jei dronai skraidytų aplink jūsų galvą tada, kai bandote pažaisti su savo sūnumi?“ – sakė šaltinis.

Negana to, paskutinįkart minėti dronai netgi užfiksavo nuotraukas, kuriose matomas ir jų sūnus. Nusprendę nieko nelaukti, Harry ir Meghan pasamdė „A“ lygio saugumo tarnybą. Tiesa, minėta tarnyba nemenkai pakratys jų kišenes, mat jos kaina vienai dienai siekia beveik 8 tūkst. eurų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų