REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pasikalbėkim“ rubrikoje žurnalistė Renata Šakalytė kalbina TV3 projekto „X faktorius. Žvaigždės“ dalyvę, grožio studijos „Studio M“ įkūrėją Militą Daikerytę. Jaunoji verslininkė sėkmingai skinasi kelią muzikiniame projekte, nors iš pradžių nesitikėjo, kad sulauks tokio didžiulio žiūrovų palaikymo.

„Aš į „X faktorius. Žvaigždės“ ėjau norėdama tiesiog sudalyvauti įdomiame projekte, susipažinti su naujais žmonėmis, išbandyti save ir pažiūrėti, ar vis dar galiu dainuoti. Nebuvau išsikėlusių kažkokių didelių tikslų ar susikūrusi ambicingų lūkesčių. Bet matydama, kiek daug žiūrovų mane palaiko, balsuoja ir rašo gražias žinutes linkėdami sėkmės, pradėjau į savo pasirodymus scenoje žiūrėti dar rimčiau. Aš tikrai atiduodu visą save, įdedu labai daug širdies ir taip darysiu iki galo. Man nesvarbu, ar pakliūsiu į super finalą, ar ne, kadangi kiekvienam pasirodymui ruošiuosi taip, lyg jis būtų super finalas,“ – tikina Milita.

Mergina pasakoja, kad iki pilnametystės ji aktyviai dainavo ir dalyvavo įvairiuose konkursuose. Bet sulaukusi aštuoniolikos metų, nusprendė padaryti pauzę. 

REKLAMA
REKLAMA

„Aš aiškiai supratau, kad daugiau nebegaliu dainuoti vaikų auditorijai. Man reikėjo pasikeisti, pereiti į suaugusiųjų kategoriją ir tas perėjimas nebuvo lengvas. Privalėjau koreguoti savo dienotvarkę, gyvenimą, daugiau važinėti koncertuoti į naktinius klubus, o tai jaunam žmogui buvo daug iššūkių reikalaujantis etapas. Galiausiai natūraliai pajutau, kad tai kol kas ne man ir nutariau pasitraukti iš scenos. Tiesa, vėliau buvau trumpam grįžusi į ją, kai dalyvavau „Eurovizijos“ atrankoje, tačiau tuo metu jau buvau visa galva pasinėrusi į grožio studijos kūrimą. Manau, kad viskas įvyko taip, kaip turėjo įvykti. Dabar aš grįžau su nauja energija, gerokai brandesnė ir turinti žymiai daugiau ką parodyti“, – šypsodamasi sako Milita.

REKLAMA

Mergina neatmeta, kad ateityje gali pasukti į profesionalios atlikėjos kelią, tačiau kol kas daugiausia dėmesio skiria savo sukurtai grožio industrijai puoselėti, darbui socialiniuose tinkluose ir meilei.

„Taip, mano širdis užimta. Tas žmogus yra visiška mano priešingybė, bet jis nėra viešas asmuo ir nenori kol kas tokiu būti. Galiu pasakyti tik tiek, kad abu esame labai užimti. Bet kiekvieną sekmadienį, kai užlipu ant „X faktoriaus“ scenos, jis stebi mano pasirodymus žiūrovų salėje. Sėdi pačiame gale, niekam nekrisdamas į akis. Man labai svarbus jo palaikymas,“ – atvirai sako Milita.

REKLAMA
REKLAMA

Ar mergina jau pagalvoja apie santuoką, šeimą ir vaikus? Ar jai tai svarbu? Ką atsakytų savo mylimajam, jeigu šis pasipirštų? 

Visą interviu su M. Daikeryte žiūrėkite video įraše.

„Pasikalbėkim“ – tai tv3.lt rubrika, kurioje žinomi ir įdomūs Lietuvos žmonės dalinasi savo kasdienybės akimirkomis. Dėl ko jie liūdi, džiaugiasi, ką naujo atranda ir kuo gyvena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų