REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Dainininkas Vitas (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Rusijos dainininkas Vitas išgyvena skaudžias akimirkas. Mirė atlikėjo tėvas, Vladimiras Gračiovas.

4

Rusijos dainininkas Vitas išgyvena skaudžias akimirkas. Mirė atlikėjo tėvas, Vladimiras Gračiovas.

REKLAMA

Apie tai pats atlikėjas pranešė socialiniuose tinkluose.

Pasidalijęs savo tėvo nuotrauka, po ja jis trumpai brūkštelėjo, jog mirė jo tėvas, o atsisveikinimas su juo įvyks antradienį Odesoje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, Vitą drąsiai galima vadinti ir paslaptingiausia rusų žvaigžde – jo biografijoje ir gyvenime nežinomųjų daugiau nei sudėtingoje matematinėje lygtyje.

Anksčiau puse lūpų kalbėta apie tai, kad vaikino tėvas – lietuvis, tačiau kurį laiką tai tebuvo faktais nepagrįstos spėlionės. Juolab biografijoje rašoma, jog dainininko motina Lilija 2006-aisiais mirė, o tėvas Vladimiras Gračiovas gyveno Odesoje.

Vis dėlto Vito gyslomis išties teka lietuviškas kraujas. Tai buvo patvirinta 2011-aisiais, laidos „Gyvenimas yra gražus“ žiūrovams. Tą patvirtino pats V. Gračiovas, šią paslaptį saugojęs daugiau nei trisdešimt metų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis vienos dienos nuotykis apvertė daugeliui žmonių gyvenimą. Tai buvo nevaldoma, visa griaunanti aistra, – apie susitikimą su Vito motina laidos kūrėjams pasakojo vyras. – Žinojome, kad negerai elgiamės, nes ji buvo susižadėjusi. Bet gyvenime būna akimirkų, kai nieko negali pakeisti.“

REKLAMA

„Supratau, kaip blogai dėl to ji turėjo jaustis, ir nenustebau sužinojęs, kad skubiai išvažiavo“, –prisiminė biologinis dainininko tėvas.

Po kurio laiko vyras gavo laišką, kuriame moteris pranešė, kad jam gimė sūnus, tačiau prašė savo vaiko neieškoti ir jųdviejų su sutuoktiniu šeimos negriauti.

O toliau įvykiai klostėsi kaip Holivudo filme. Po dvidešimties metų vyras atsitiktinai atėjo į koncertą ir scenoje pamatė... savo kopiją.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų