REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Alanas Chošnau (nuotr. Eimanto Genio)

Alanas Chošnau ir GeraiGerai sukūrė lietuvišką versiją 10 metų kūriniui „Moon and Feather“ su nauju pavadinimu „Niekada“

18

Alanas Chošnau ir GeraiGerai sukūrė lietuvišką versiją 10 metų kūriniui „Moon and Feather“ su nauju pavadinimu „Niekada“

REKLAMA

Elektroninės muzikos prodiuseris ir atlikėjas GeraiGerai (Vilius Tamošaitis) prieš dešimtmetį sukūrė anglišką dainą „Moon & Feather“, kurią tuomet atliko Miss Sheep. Šiandien šis kūrinys suskambo naujai – Alano Chošnau balsu, o lietuviškas tekstas įgavo naują prasmę.

„Angliškoje versijoje sudėta istorija apie moterį rašytoją, kuri po dienos šurmulio pasineria į nakties tylą ir mėnesienoje užsiima savo mylima veikla – rašymu. Tai simbolizuoja kiekvieno iš mūsų laisvę ir momentą sau. Tai yra akimirka, kai atitrūkstame nuo kasdienybės ir atsiduodame tikrajai aistrai, kuri mus veja pirmyn“ – prisiminimais dalijasi dainos autorius GeraiGerai.

Vilius užtikrina, kad pirmoji dainos versija buvo simbolinė jo gyvenimo išraiška. „Panirus į muziką man išgaruoja visos problemos, jos galia neįtikėtina ir būtent apie tokią gyvenimo aistrą kalba mano kūrinys. Šiandien kartu su Alanu mes pasakojame jau kitą jos gyvenimo istoriją“ – teigia GeraiGerai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartą studijoje klausėmės daug muzikos ir Vilius netikėtai paleido šią dainą. Sekundžių tikslumu pajaučiau – ją turi išgirsti daugiau klausytojų, ji turi suskambėti naujai ir būtinai lietuviškai. Abu nepaleidom šios emocijos ir manau – neklydome. Dainos atgimimas įvyko ir tikiuosi, kad klausytojams ji patiks“ – sakė atlikėjas Alanas Chošnau.

Daina „Niekada“ yra apie dviejų brandžių žmonių santykius, kurie nutrūko, tačiau paliko daug gerų prisiminimų. Šiame etape nėra nuoskaudų ir skausmo – tik pagarba buvusiam mylimam žmogui ir teigiamos prisiminimų emocijos.

Youtube:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų