REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti karščiausių aktualijų laidą, realybės šou, serialus ir kitas pramogas.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti karščiausių aktualijų laidą, realybės šou, serialus ir kitas pramogas.

REKLAMA

19.30 val. per TV3 – išskirtinė, karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“. Tai atvira drąsių pokalbių ir diskusijų laida apie tai, kas mums visiems rūpi, skauda dabar. Šiandien gvildensime klasuimą – ar Lietuvai reikalingas dar vienas karantinas. Laidos svečiai sveikatos ministras Aurelijus Veryga ir Marijonas Mikutavičius.

14.50 val. per TV8 serialas „Žingsnis iki dangaus“. Visų gerbiamas miško prižiūrėtojas Pjetras, kurio žmonos mirtį gaubia paslaptis, ir naujas policijos vadovas Vinčensas, iš didmiesčio atvykęs dabita, skirtingi tarsi diena ir naktis. Vardan bendro tikslo jie priversti kartu tirti nusikaltimus, vykstančius mažame Italijos miestelyje.

10.30 val. per TV6 „Simpsonai“. Nepaprastos šeimynos – Houmerio, Mardžės, Barto, Lizos ir Megės nepaprastas gyvenimas Springfilde ir nuotykiai tęsiasi.

REKLAMA
REKLAMA

04.00 val. per TV3 Play – „Juokingiausi Amerikos namų vaizdeliai“. Jau keletą dešimtmečių visą pasaulį linksmina smagūs vaizdeliai, kuriuos užfiksavo paprasti žmonės, tokie pat kaip mes. Juokingi nutikimai per vestuves, gimtadienius ir kitas šeimynines šventes, kvaili pokštai ir pašėlę juokeliai, sužlugę koncertai ar netikėtai nutrūkę šokių vakarai - ši laida patiks visiems, kas mėgsta skaniai pasijuokti.

Go3 – realybės šou „Nuogi ir įbauginti“. Realybės šou, kuriame du nepažįstamieji - vyras ir moteris, 21 dieną bando išgyventi laukinėje gamtoje be drabužių, maisto ir vandens.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų