REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Kate Winslet, Leonardas DiCaprio ir Jamesas Cameronas (nuotr. Vida Press)

Daugiau nei 20 metų skaičiuojanti režisieriaus Jameso Camerono juosta „Titanikas“ savo populiarumo nepraranda ir iki šiol.

20

Daugiau nei 20 metų skaičiuojanti režisieriaus Jameso Camerono juosta „Titanikas“ savo populiarumo nepraranda ir iki šiol.

REKLAMA

Vis dėlto ten vaidinusios žvaigždės nemažai pasikeitė, o daugelis po tiek laiko savo gyvenimo su aktoryste nė nebesieja.

Kate Winslet

Legendinė aktorių pora – Kate Winslet ir Leonardo DiCaprio – gerbėjų širdis užkariavo jau prieš 22 metus.

Daugelis buvo linkęs galvoti, kad tai – vieni pavyzdingiausių Holivudo aktorių, vis dėlto laikas parodo kitaip.

Socialinio tinklo „Instagram“ asmeninėje paskyroje kuklioji K. Winslet vmėgsta dalytis pikantiškais kadrais, kuriose ji – tikrai ne ta gera mergaitė, kurią esame įpratę matyti.

Seksualūs ir figūros linkius pabrėžiantys apdarai, blogi įpročiai ir išsidarkę plaukai – būtent tokią Kate prieš daugelį metų užfiksavo fotografai.

REKLAMA
REKLAMA

Alexandrea Owens

Ji buvo Cora Cartmell, o jos mielumui tuo metu nebuvo ribų. Mergina šoko kartu su Jacku, o savo didžiulėmis akimis papirko visus filmo žiūrovus. Taip pat ji iš Jacko sulaukė mieliausios frazės, kai konkuravo su Rose, mat vaikinas mažajai gerbėjai pasakė, jog ji vis tiek lieka geriausia jo mergaite.

REKLAMA

Corą suvaidino aktorė Alexandrea Owens, kuri visai neseniai Kalifornijos universitete baigė rašymo studijas.

Kitaip nei kiti aktoriai, kurie vaikystėje yra suvaidinę tam tikrus personažus, Alexandrea džiaugiasi, kai žmonės ją atpažįsta.

„Net keli žmonės per pastaruosius metus mane prisiminė iš „Titaniko“. Pavyzdžiui, visai neseniai, kai apsilankiau bare su draugais, mus aptarnaujanti mergina paklausė, ar filmavausi „Titanike“. Ji netgi prisipažino iškart norėjusi pasakyti man frazę: „Tu vis tiek lieki geriausia mano mergaite, Cora“, bet bijojo suklysti“, – apie smagų nutikimą pasakojo Alexandrea.

REKLAMA
REKLAMA

„Visai netrukus pristatysiu savo parašytą komediją, o taip pat dabar kuriu ir novelę“, – dar praėjusiais metais užsienio žiniasklaidai apie savo gabumus pasakojo ji.

Mergina sako iki šiol prisimenanti savo pirmą sceną su Leonardo DiCaprio bei bendravimo su juo akimirkas.

Billy Zane

Aktoriui Billy Zane  teko vaidinti pavydų Rose sužadėtinį Caledoną Hockley.

Po staiga užplūdusios šlovės vyras pasirodė šalia garsiausių Holivudo aktorių, vaidino tokiuose serialuose, kaip „San Francisko raganos“ ir pan., tačiau taip ir neatsikratė blogiuko įvaizdžio.

Išvaizdus aktorius greitai pelnė moterų simpatijas. Seksualus balsas ir vyriškas sudėjimas padėjo jam ne kartą atsidurti gražiausių pasaulio vyrų sąrašuose. Visgi 52-ejų Billy akivaizdžiai sensta. Jis priaugo svorio, pražilo ir nebeprimena dailaus blogiuko iš romantikų pamėgtos dramos „Titanikas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Danny Nucci

Bet ne ką mažiau aplodismentų nusipelnė ir antrojo plano aktoriai, kurie puikiai papildė pagrindines filmo žvaigždes. Vienas tokių - Danny Nucci.

Jis „Titanike“ atliko geriausio Jacko draugo Fabrizio partiją filmo pradžioje. Neseniai 51-erių sulaukęs aktorius nusifilmavo iš viso 89 filmuose ir serialuose. 2003 metais jis vedė antrą kartą ir su žmona Paula Marshall susilaukė dviejų vaikų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų