REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Povilas Meškėla ir Jeronimas Milius (tomasfoto.lt nuotr.) (nuotr. Organizatorių)

Roko muzikos meistrai, su baladžių programa kartu koncertuojantys Jeronimas Milius, Povilas Meškėla ir Česlovas Gabalis džiaugiasi neblėstančiu šio muzikos stiliaus populiarumu. Pasak trijulės, visas gražiausias meilės dainas parašė ne kas kitas, o rokeriai, todėl koncertų metu nesunku užkariauti gerbėjų širdis.

27

Roko muzikos meistrai, su baladžių programa kartu koncertuojantys Jeronimas Milius, Povilas Meškėla ir Česlovas Gabalis džiaugiasi neblėstančiu šio muzikos stiliaus populiarumu. Pasak trijulės, visas gražiausias meilės dainas parašė ne kas kitas, o rokeriai, todėl koncertų metu nesunku užkariauti gerbėjų širdis.

REKLAMA

Šį šeštadienį, TV3 televizijos žiūrovus iš lovų vers azartiška dvikova kulinarinių pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“.

Pramogų ir poilsio centre „Belmontas“ įkurtoje studijoje prie „Kamado Bono“ kepsninių stos ir gaminti bus pasiryžę rokeriai – Jeronimas Milius ir Povilas Meškėla. Muzikos meną įvaldžiusiems laidos herojams teks pademonstruoti savo kulinarinius sugebėjimus ir įtikti juos vertinti atvykusiam kolegai Česlovui Gabaliui.

Burtai nulems, jog Povilas kartu su laidos vedėja Ilona Juciūte-Čibirkiene folijoje keps bulves su traškia šonine ir naminiu amerikietišku „Ranch“ padažu, o Jeronimas, padedamas šrilankiečio šefo Dilano Dampellos Gamage, gamins avokado salsą su grilintomis krevetėmis. Tačiau rytas prasidės ne nuo dvikovos, o nuo aromatingos kavos puodelio, ruoštos su moderniu „Melitta“ kavos aparatu. 

REKLAMA
REKLAMA

Trys legendiniai roko atlikėjai Povilas Meškėla, Jeronimas Milius ir Česlovas Gabalis – draugai ne tik scenoje, bet ir gyvenime, tad nenuostabu, jog vienas kitą pažįstą it nuluptus. Jeronimas apie šio ryto varžovą ir vokalo mokytoją Povilą atsiliepia tik gražiausiais žodžiais, patikindamas, jog jis tikrai nėra toks, kaip dažnai atrodo aplinkiniams.

REKLAMA

„Dažnai aplinkiniai sako, jog Povilas visuomet yra griežtas ir rimtas, tačiau kiek metų aš jau jį pažįstu, niekad šio pasakymo nesupratau, nes tai vienas iš nuoširdžiausių ir paprasčiausių žmonių. Aš džiaugiuosi, jog likimas mus taip suvedė ir mūsų laukia dar daug gražių dalykų“, –  pasakos Jeronimas Milius.

Su „Roko baladžių“ programa koncertuojanti trijulė džiaugiasi neblėstančiu roko muzikos stiliaus populiarumu. Pasirodo, dauguma legendinių, iki kaulo pažįstamų dainų yra sukurtos būtent rokerių.

„Šioje programoje skamba be galo graži, laiko patikrinti ir išjausta muzika. Juk visas gražiausias meilės dainas parašė tik tai rokeriai, su viena gitara ir palaidais plaukais“, –  tvirtina Povilas Meškėla.

REKLAMA
REKLAMA

Muzikantų gyvenimas visuomet būna audringas, galbūt dėl to šiems charizmatiškiems vokalistams niekada netrūko moteriškosios lyties dėmesio. Pasak laidos herojų, rokas kupinas maišto dvasios, kuri, ko gero, ir žavi gerbėjus.

„Rokerius visada labiau myli moterys. Mes visuomet turėjome galimybę pasidžiaugti gerais vakarėliais po koncertų – nuostabia publika ir grįžtamuoju ryšiu“, –  atvirauja Jeronimas Milius.

Tačiau dėl nuolatinio neblėstančio dėmesio „sužvaigždėti“ neleidžia ilgametė patirtis. Visgi, koncertai ir gastrolės padovanoja ne tik gerbėjų ovacijas, bet ir neišdildomus prisiminimus.

„Aš nemoku vaidinti žvaigždės, esu namisėda, renginiuose ar klubuose aš prisidainuoju, tad vaikščioti po juos laisvalaikiu man nebėra reikalo. Kalbant apie smagius nutikimus per koncertus, kažkada, dar karjeros pradžioje, koncertavau Mažeikiuose ir prieš lipant į sceną pranešė, jog koncertuos Žilvinas Gabalis ir Česlovas Žvagulis“, – smagią istoriją prisimins Česlovas Gabalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar rokeriai gabūs kulinarijoje, kokius siurprizus laidos herojų trijulė yra paruošusi savo gerbėjams bei kuris – Povilas ar Jeronimas – nustebins Česlovą kulinariniais stebuklais – sužinosime jau šį šeštadienį, 8:30 val. per TV3 televiziją!

Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai tęsia 12-ąjį sezoną, kuriame dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis Dilanas Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.

Dvyliktasis „Virtuvės istorijų“ sezonas – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų