Skrebutis su avokadu, humusu ir kiaušiniais pagal Živilę: puikiai tiks savaitgalio pusryčiams

Šiandien TV3 laida „La maistas“ svečiavosi pusryčių restorane „Kavos era“. Restorano šefė Živilė ir Tomas Rimydis bei Vylius Blauzdavčius pasidalins nuostabiais receptais, kuriuos galėsite pasigaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima ramiai pasimėgauti gardumynais kartu su visa šeima.

Skrebutis su kiaušiniu (nuotr. Dovilės Ramaškaitės)
7

Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamins virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.

„Šitie blynai labai sotus, taigi tikrai tiktų ir pietums. Jei neturite šviežių kukurūzų, juos puikiai galite pakeisti konservuotais. Aš naudoju čederio sūrį. Čederį pasirinkau dėl jo skonio ir dėl to, kad labai gerai lydosi net ne prie aukštos temperatūros“, apie savo patiekalą kalbėjo Vylius.

(7 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Nuostabios idėjos vėlyviesiems savaitgalio pusryčiams

Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas  Rimydis gamins omleto suktinį su sūdytu upėtakiu.

Restorano „Kavos era“ virtuvės šefė Živilė paruoš pusryčių skrebutį su avokadu, burokėlių humusu ir be lukšto virtais kiaušiniais. Ji pasidalins patarimais ir pademonstruos, kaip išvirti tobulą kiaušinį be lukšto.

Dar daugiau patarimų ir receptų – sekmadienį 9.30 val. laidoje „La maistas“ per TV3.


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų