REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Jolanta Leonavičiūtė (nuotr. Instagram)

Trenerė Jolanta Leonavičiūtė žavi ne tik puikia išvaizda, bet ir ištverme, o jau šį šeštadienio vakarą žinoma moteris išbandys save laidoje „galvOK“, kurios metu reikės pademonstruoti loginius gebėjimus.

9

Trenerė Jolanta Leonavičiūtė žavi ne tik puikia išvaizda, bet ir ištverme, o jau šį šeštadienio vakarą žinoma moteris išbandys save laidoje „galvOK“, kurios metu reikės pademonstruoti loginius gebėjimus.

REKLAMA

Šviesiaplaukė moteris šypsosi – apie blondines visuomet buvo sparnuotų frazių, tačiau jai tai nė motais – iš to kartais pašmaikštauti nevengia ir pati Jolanta.

Jolanta pasakojo, kad nepaisant to, kad žaidimai jai patinka įvairūs, azartiška savęs tikrai nepavadintų. Vaikystėje ji su šeima žaisdavo įvairius galvosūkius, stalo žaidimus,  o sportiniai visuomet buvo jos gyvenime.

„Žinoma, mintys apie laimėjimą visada yra, kad ir koks žaidimas, varžybos, galvosūkis bebūtų. Bet tai nėra tikslas. Svarbiausia pats dalyvavimas, procesas. Pergalė – tik priedas, emocija prie visko“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai kuriuos žaidimus ji prisimena ir dabar, dažniausiai – su bičiuliais: „Draugų kompanijoje taip, kartais pažaidžiame stalo žaidimus. Jie pagyvina atmosferą, suteikia daug teigiamų emocijų. O pergalė, kaip ir minėjau, tėra dalis žaidimo.“

REKLAMA

Ypatingai anksčiau apie blondines būdavo galima išgirsti įvairių „sparnuotų“ frazių – tą pripažįsta ir Jolanta. Vis dėlto rimtai į tai moteris sakė nežiūrinti. „Niekada per daug jų nesureikšminu, gal netgi atvirkščiai – pati kartais pašmaikštauju apie savo šviesų plauką. Bet kad ir kokia būtų nuomonė apie blondines, kiekvienas vadovaujuosi savo asmenine patirtimi, ir priimti asmeniškai kitų žmonių stereotipus apie šviesiaplaukes, nematau prasmės“, – kalbėjo ji.

Pažvelgus į raumeningą J. Leonavičiūtės kūną, pavydas galėtų kilti ir vyrams – ne visi turi tiek ištvermės ir ryžto plušėti sporto salėje. „Sporto srityje, kiek teko matyti, vyrai pripažįsta, kad moteris gali būti ištvermingesnė, stipresnė. Bet čia – labai individualus dalykas. Kiekvieno vyro ambicijos bei ego skiriasi. Ne visada didelį ego turintys žmonės sutiks, kad silpnesnioji lytis gali būti stipresnė“, – pastebėjo žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto konkurencijos savo gyvenime Jolanta teigė nematanti – ji nekonkuruoja nei su vyrais, nei su moterimis. „Savo gyvenime konkurencijos nematau. Galbūt dėl to, kad požiūris į viską, kas vyksta gyvenime, yra ne bandymas tapti geresnei už kitus, o savęs tobulinimo, sąmoningumo auginimas, žmogiškųjų savybių ugdymas. Todėl niekad su niekuo nekonkuruoju. Gyvenu dėl savęs, savo mylimų žmonių, o ne dėl svetimų nuomonės ar pripažinimo“ , – sako ji.

Tuo tarpu socialiniuose tinkluose konkurencijos, atrodo, išvengti sunkiau. Kaip pastebėjo pati trenerė, čia daug netikrumo, dirbtinumo: „Sėkmingo, prabangaus, laimingo gyvenimo, perdėtas demonstravimas, kas dažnai realybėje būna priešingai, nei žmogus bando perteikti sukurtoje kompiuterinėje realybėje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kurie nuolat lygina save su kitais socialinėje erdvėje, Jolanta turi patarimą – svarbiausia gyventi savo, o ne kitų gyvenimą. „Kiekvienas yra individualus, unikalus, skirtingas. Savo išore pomėgiais, gabumais. Ne pasiekimai, išvaizda daro mus gražiais žmonėmis, o teigiamos emocijos, kurias mes duodame artimiems ir svetimiems žmonėms. Mano viena mėgiamiausių frazių – nepriimkit gyvenimo taip rimtai, juk nei vienas iš jo neišeisim gyvi“, – priminė ji.

Kaip Jolantai sekėsi laidoje „galvOK“, stebėkite jau šį šeštadienį, 19.30 val., per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų