REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti ir išlieti ne vieną ašarą filme „Brangusis Džonai“, pasijuokti su lietuviška komedija „Moterys meluoja geriau. Kristina“, smagiai praleisti laiką su „Ledynmetis. Žemynų atsiradimas“ bei pasijusti superherojumi filme „Pragaro vaikis“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti ir išlieti ne vieną ašarą filme „Brangusis Džonai“, pasijuokti su lietuviška komedija „Moterys meluoja geriau. Kristina“, smagiai praleisti laiką su „Ledynmetis. Žemynų atsiradimas“ bei pasijusti superherojumi filme „Pragaro vaikis“.

REKLAMA

Visą šeimą kviečiame susiburti prie TV3 ekranų 19.30 val. su smagiu filmu „Ledynmetis. Žemynų atsiradimas“. Po jo,  21.10 val. „Pragaro vaikis“ − 2019 m. fantastinis, nuotykių filmas. Antžmogiška jėga pasižymintis raudonodis demonas, geriausias „Paranormalių reiškinių tyrimų ir gynybos biuro“ agentas, pradeda kovą su galinga viduramžių kerėtoja – Kraujo Karaliene (aktorė Mila Jovovič).

Go3 – Lietuviška komedija „Moterys meluoja geriau. Kristina“ TV3 žiūrovus pavergęs ir žiūrimiausių laidų viršūnėse karaliavęs lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“ subrendo ir kino filmui. Jame – įvykiai, kurių nematė serialo žiūrovai. O daugiausia dėmesio skiriama Kristinai ir jos santykiams su Pauliumi. Čia − nematytos moteriškos gudrybės, stiprūs jausmai, žmogiškos silpnybės ir daug humoro su puikiai pažįstamomis herojėmis ir dar nematytais personažais, kuriuos įkūnys žinomi Lietuvos žmonės: Marijus Mikutavičius, Andrius Bialobžeskis, Giedrius Drukteinis ir kiti. 

REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV6 veiksmo komedija „Geležinkelio tigrai“.  1941 m. gruodžio mėnesį Japonija išplečia karinę invaziją į Pietryčių Aziją. Geležinkelis iš Tiandzino į Nandzingą Kinijoje tampa pagrindiniu karinio susisiekimo keliu. Geležinkelio darbininkas Ma Yuanas (akt. Jackie Chanas) vadovauja kovotojų už laisvę komandai. Jis, gerai pažįstantis geležinkelių tinklą, nusprendžia užpulti japonų kareivių saugomą traukinį, gabenantį maisto produktus, ir viską išdalinti badaujantiems žmonėms. Nedidelė beginklė kovotojų už laisvę komanda pradeda kovą su Japonijos kareivių būriu.

REKLAMA

21.00 val. per TV8 „Brangusis Džonai“ 2010 m. amerikiečių režisierės Lasse Hallstrom sukurta romantinė drama, pelniusi ne vieną „Teen Choice Awards“ apdovanojimą ir MTV kino apdovanojimą už geriausią pasirodymą. Pasakojimas apie du jaunus žmones. Jie susitiko visiškai atsitiktinai - jis išgelbėjo jos rankinę, nuo tilto nuslydusią į jūros bangas. Armijoje tarnaujantis Džonas sugrįžo namo trumpoms atostogoms, bet pažintis su jauna, žavia koledžo studente amžiams pakeis jo likimą. Nelauktai įsimylėjęs, jis sulaukia tokio pat atsako iš jos. Po žaibu prabėgusių romantiškiausių jų gyvenime dviejų savaičių jaunuoliai priversti išsiskirti ištisiems metams. Visus dvylika mėnesių jie bendrauja laiškais, o kiekviena praėjusi diena priartina jų džiaugsmingą susitikimą. Deja, susitikimas trunka neilgai. Įskiepytas pareigos jausmas Džonui neleidžia ramiai mėgautis mylimos merginos draugija, kuomet pasaulį sukrečia rugsėjo 11-osios išpuoliai. Seržantas vėl užsirašo į armiją. Ar jaunuolių meilė ištvers šį išsiskyrimą? Ar pirmoji meilė gali būti laiminga?

21:00 val. per TV3 Play „Nuogi ir įbauginti“ Realybės šou, kuriame du nepažįstamieji – vyras ir moteris, 21 dieną bando išgyventi laukinėje gamtoje be drabužių, maisto ir vandens.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų