REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti naują smagią laidą „Pašnekėkim“ ir daugybę filmų:  muzikinę dramą „Jaunoji žvaigždė“ , įtempto siužeto filmą „Kulka į galvą“, neeilinę meilės istoriją bei pasinerti į netikėtus gyvenimo vingius filme „Trys įtemptos dienos“.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 kviečia žiūrėti naują smagią laidą „Pašnekėkim“ ir daugybę filmų:  muzikinę dramą „Jaunoji žvaigždė“ , įtempto siužeto filmą „Kulka į galvą“, neeilinę meilės istoriją bei pasinerti į netikėtus gyvenimo vingius filme „Trys įtemptos dienos“.

REKLAMA

TV3 Play pristato naują smagią laidą „Pašnekėkim“. Laidos vedėjas Tomas Dzidzevičius žada daug įdomių temų. Pirmoje laidoje jis kalbės apie Lauryną Maybachą – vieną kontraversiškiausių šių dienų asmenybių. Bus kalbama apie tai, kaip Laurynas Maybachas naudoja socialines medijas ir kodėl šį žmogų galima vadinti genialiu verslininku? 

22.00 val. per TV3 „Trys įtemptos dienos“ 2010 m. amerikiečio režisieriaus Paul Haggiso taip pat žinomo kaip filmų („Milijono verta mažulė“, „Laiškai iš Aivo Džimo“, „Paguodos kvantas“) režisieriumi, kriminalinė drama. Džono Brenano (akt. Russell Crowe) šeimyninį gyvenimą galima pavadinti idealiu: namuose jo kas vakarą laukia mylinti ir mylima moteris – Lara (akt. Elisabeth Banks) ir jų mažoji atžala – Lukas (akt. Ty Simpkins). Tačiau vieną dieną idilišką šeimos gyvenimą nutraukia į duris pasibeldusi policija: teisėsaugos pareigūnai apkaltina Larą žmogžudyste ir suima. Tris metus Džonas stengiasi palaikyti žmonos dvasią. Galiausiai Lara netenka vilties ir bando nusižudyti. Džonas supranta, kad žmona tuoj palūš galutinai. Nevilties apimtas, jis nusprendžia, jog vienintelė likusi išeitis yra suorganizuoti Laros pabėgimą - dėl mylimos moters Džonas pasiryžęs rizikuoti viskuo.

REKLAMA
REKLAMA

21.00 val. per TV6 „Kulka į galvą“ 2012 m. veiksmo trileris, kuriame pagrindinį vaidmenį užima Sylvester Stallone, filme pasirodo kaip patyręs žudikas ir Naujajame Orleane daug nešvarių darbelių įvykdęs Džimis Bonomo (aktorius Sylvesteris Stallone) kartu su partneriu Luisu pašalina susikompromitavusį policininką Henką. Deja, juos kažkas išduoda ir, belaukiant užmokesčio, netikėtai pasirodęs smogikas nuduria Luisą. Džimis prisiekia už partnerį atkeršyti. Tirti policininko Henko žūties atvyksta detektyvas Teiloras Kvonas. Netrukus į detektyvą šaunama, bet Džimis ištraukia jį iš mirties nagų. Šie du skirtingi vyrai suformuoja neįtikinamiausią sąjungą, kad surastų Luiso žudiką.

REKLAMA

21.00 val. per TV8 „Vestuvių koplyčia“ 2013 m. kūrėjos Vannesos Parise romantinis filmas, kuris pasakoja neeilinę istoriją. Vieniša menininkė Sara (akt. Emmanuelle Vaugier) yra nusivylusi neseniai įvykusiomis skyrybomis, ieškodama įkvėpimo Sara nusprendžia aplankyti savo gimtuosius namus. Grįžusi netikėtai prisijungia prie iniciatyvos išsaugoti vietinę koplyčią, kurią planuojama uždaryti. 

Go3 – muzikinė drama „Jaunoji žvaigždė“ Aktorės Elle Fanning vaidinama pagrindinė juostos herojė Violeta – paprasta, drovi, šiek tiek naivoka mergina iš mažo Europos miestelio. Gyvendama paprastą gyvenimą, ji turi vieną nepaprastą svajonę: dainuoti. Dainuoti taip, kad išgirstų visas pasaulis. Todėl vieną dieną pamačiusi reklamą apie jaunų atlikėjų konkursą, Violeta jame užsiregistruoja. Taip prasideda didžiausia jos gyvenimo kelionė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų