REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Gerda Žemaitė (nuotr. Organizatorių)

Trečiadienio rytas „TV pagalbos“ žvaigždei Gerdai Žemaitei prasidėjo itin nemaloniai. Žinoma moteris „Facebook“ kreipėsi į savo draugus bei gerbėjus – pasirodo, kad kažkas pavogė jos „Instagram“ anketą.

12

Trečiadienio rytas „TV pagalbos“ žvaigždei Gerdai Žemaitei prasidėjo itin nemaloniai. Žinoma moteris „Facebook“ kreipėsi į savo draugus bei gerbėjus – pasirodo, kad kažkas pavogė jos „Instagram“ anketą.

REKLAMA

Gerda naujienų portalui pasakojo, kad su tokia situacija susidūrusi dar niekuomet nėra. „Esu patikli, bet esu pati kalta – savo rankomis atidaviau savo paskyrą“, – apgailestavo ji.

Anot G. Žemaitės, viskas įvyko šiandien ryte, jai besiruošiant į sporto klubą, ir viskas – per skubėjimą. „Esu pati dėl to kalta, nežinau, kodėl taip patikliai pasielgiau. Visur pranešama apie tai, kad reikia neatskleisti savo slaptažodžio, tačiau šiandien ryte, skubėdama į sporto klubą, atsidariau „Instagram“, ir ten radau laišką, neva iš paties „Instagram“. Ten buvo rašoma, kad aš viename iš savo įrašų pažeidžiau autorines teises. Jie prašė manęs pasiaiškinimo, pateikė nuorodą, kurioje aš turėjau pasiaiškinti. Kitu atveju, per 24 valandas, jie ketino išjungti mano paskyrą“, – sakė žinoma moteris.

Gerda iškart paspaudė minėtą nuorodą, kurioje buvo paprašyta įvesti slaptažodį. Per daug  į tai neįsigilinusi, Gerda padarė tai, ko buvo prašoma. 

REKLAMA
REKLAMA

„Viskas įvyko žaibišku greičiu – nebespėjau nieko padaryti. Įlindau į savo elektroninį paštą ir ten iškart gavau „Instagram“ laišką, kad kažkas iš kito prietaiso bando pakeisti slaptažodį, o jei noriu apsaugoti savo paskyrą, turiu spausti „čia“. Tačiau, kad ir ką bespaudžiau, man jau metė klaidą, nes tas žmogus, kuris pavogė mano paskyrą, šioje srityje yra gudrus. Jis sugebėjo iškart pakeisti viską – ir telefono numerį,ir el. pašto adresą“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Istoriją, kuri G. Žemaitę sugraudino iki ašarų, žiūrėkite:

Iškart po to ji kreipėsi tiek į patį „Instagram“, tiek ir į pažįstamų rekomenduotą žmogų, galintį padėti šioje situacijoje. Įdomu tai, kad pats „Instagram“ reagavo žaibišku greičiu: „Jau gavau atsakymą, kad jie šią problemą žino, bandys viską sutvarkyti. Bet, aišku, per tą laiką, kol mano paskyra yra neaiškaus žmogaus rankose, gali visko atsitikti, todėl perspėjau žmones apie tai ir „Facebook“ – tegul būna atsargūs.“

Tiesa, „Instagram“ siųstų laiškų ir bandymų paskyrą atkurti G. Žemaitei aktyvuoti nebepavyko. „Esu pati kalta, kaltinu tik save. Negaliu suvokti, kaip galėjau būti tokia kvaila. Jei tiesiog būčiau buvusi namie, nieko nedariusi ir neskubėjusi, galbūt būčiau į situaciją įsigilinusi daugiau, o dabar norėjosi viską padaryti greitai, per tą skubėjimą dabar yra taip, kaip yra“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma moteris teigė, jog dabar jos paskyra yra tarsi išvis išnykusi – pakeistas net ir jos vardas. „Atrodo, lyg tai būtų kažkam kitam priklausanti paskyra. Kiek žinau, ten viskas buvo daryta gudriai, keisti paskyros pavadinimai – pėdos mėtomos. Net neįsivaizduoju, kaip viskas bus toliau. Iki šiol neaišku, ar pavyks tuos duomenis atkurti, ar ne“, – sakė ji.

Vis dėlto priežasties, kodėl kažkam galėjo prireikti jos „Instagram“, Gerda teigė tikrai nežinanti. „Nežinau, ar mano sekėjų skaičius galėjo būti motyvas pavogti – galbūt. Bet vis tiek, juk žmonės mato, kad tai – nebe ta anketa, gali jos nebesekti“, – svarstė ji.

G. Žemaitės pasirodymą „X faktorius. Žvaigždės“ žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų