REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo nario Petro Gražulio ir jo buvusios mylimosios bei dukrelės motinos Birutės Navickaitės santykių audros nerimsta iki šių dienų – pora vis nepraleidžia progos vienas kito paerzinti. Vis dėlto vasarą viskas peržengė ribas – apie tai Birutė atvirai papasakojo laidoje „Prieš srovę“.

Seimo nario Petro Gražulio ir jo buvusios mylimosios bei dukrelės motinos Birutės Navickaitės santykių audros nerimsta iki šių dienų – pora vis nepraleidžia progos vienas kito paerzinti. Vis dėlto vasarą viskas peržengė ribas – apie tai Birutė atvirai papasakojo laidoje „Prieš srovę“.

REKLAMA

Kaip sakė buvusi P. Gražulio mylimoji, kai pasamdė auklę, nė nenumanė, kad tarp jos, pačios Birutės ir Petro užgims tokia kova. Tiesa, įspėjimų, kad jos samdyti nereikėtų, Birutė tikina sulaukusi ir anksčiau. O štai dabar ji sulaukė žinios iš pačios auklės, jog, neva, ji susižadėjo su Petru.

Nuotraukos, kurios įžiebė konfliktą

Kaip pasakojo B. Navickaitė, pasamdžiusi 60-ties metų auklę savo ir Petro dukrelės priežiūrai, ji tikrai nesitikėjo, kad įvykiai pasisuks tokia linkme. Tiesa, įspėjimų apie auklę ji jau buvo sulaukusi. 

REKLAMA
REKLAMA

„Iš pat pradžių nebuvo jokios nuojautos, kad kažkas būtų negerai. Aš ją pažinojau jau ne vienerius metus, bet mes tiesiog taip susitikdavome, pasisveikindavome, persimesdavome pora žodžių. Nesileisdavom į dideles kalbas ir draugystes. Nepagalvojau, kad kažkas tokio gali įvykti“, – pasakojo Birutė.

REKLAMA

Neseniai moteris iš auklės numerio sulaukė dviejų nuotraukų – vienoje auklė pozavo kartu su Petru, o kitoje, neva, gyrėsi Birutei iš vyro gautu sužadėtuvių žiedu.

„Prieš tai atsiuntė jų abiejų kartu nuotrauką ir paklausė, ar aš vėl su juo susipykau, kad Petras vėl su ja miega, nakvoja“, – sakė B. Navickaitė.

Birutė iškart patikėjo, kad jiedu iš tiesų ketina kelti vestuves, o ir auklė jau ne kartą jai yra pasakiusi, kad jiedu – kartu.

O štai Seimo narys viską neigia. „Aš tikrai nežinau Birutės kiekvieno žingsnio ir man nelabai rūpi tas Birutės kiekvienas žingsnis, ką jinai kada veikia, kada ką daro. Man atrodo, kad jei Birutei nerūpėčiau, ji visai nekreiptų dėmesio, kokią moteris prisėdo. Tai gal Birutė įsimylėjusi, bet, Birute, ieškok gražaus, jauno vyro“, – moteriai linkėjo P. Gražulis.

REKLAMA
REKLAMA

Sužadėtuves neigė ir auklė Rūta. Tiesa, kaip vėliau paaiškėjo, Birutei ji taip pat jaučia neapykantą. „Ar jums nedavė Petras paskaityti žinučių? Kaip ji ant jo šneka? Aš, Petro vietoje, jau seniai nosį jai būčiau sulaužiusi už tokias žinutes. Petras yra ant tiek kantrus žmogus, ant tiek jis tašėm veža maistą jai, mergaitei rūbus veža, pinigų duoda, alimentus siunčia, 300 ar 400 šimtus, o ji šitaip šaiposi. Petro vietoje seniai jai galvą būčiau išdaužusi vidury Basanavičiaus gatvės“, – laidoje sakė ji.

Anot auklės, B. Navickaitė – labai baisi moteris, kuri tik apsimeta tylia pelyte: „Pati pakišo užpakalį Petrui dėl pinigų, ir viskas. Nėra ką apie ją šnekėti. Ir ji dar būtent nuo jo norėjo antrą vaiką pasidaryti. Tai ko ji nedaro su savo metų? Bachūrų ji daug turėjo. Kodėl jinai nesidarė jų su sau lygiu? Nes pinigų nė vienas neturi. Be išsilavinimų, nieko nedirba. Tai darbo biržoje stovintys vaikinai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sulaukė žiaurių grasinimų

O štai Birutė tikina, kad romanas tarp auklės ir Petro užsimezgė dar vasarą. Tada jos jausmai Seimo nariui dar nebuvo atšalę, tačiau laikui bėgant viskas pasikeitė. 

„Vasarą, kai išlindo tai, kad jie kartu, aš tikrai pavydėjau. Pavydėjau, be proto pavydėjau. Pati nežinojau, kad galiu šitaip pavydėti. Bet pagal paskutinio pusmečio jų veiksmus, jeigu jie ir susituoks, tai, kaip sakant, jie vienas kitą ir pribaigs, nereikės ir manęs. Lai tik ženijasi ir būna laimingi“, – sakė ji.

Anot moters, baisiausia tai, kad ji iš Petro ir auklės sulaukė baisių grasinimų. „Aš jo [P. Gražulio] būtent to ir paklausiau, sakau, į vestuves pakviestumėt, o ne reketuotumėt. Sakau, kaip suprasti apie tuos 5000, kodėl ji iš manęs reikalauja pinigų tavo vardu? Jis pasakė, kad klausčiau jos“, – sakė Birutė pridėdama, kad Petras apie vestuves nekalba.

REKLAMA

Birutė prideda, kad auklė grasino baisiausias dalykais – net ir vaiko atėmimu: „Ji parašė man taip: „Petras nori pasiimti vaiką, aš esu už tai, krauk pinigus, duok 5000 eurų.“ Lyg aš turėčiau Petrui juos grąžinti, nes tai jų pinigai.“

Daugiau detalių – vaizdo siužete:

Taip pat auklė tikino, kad turi kompromituojančios medžiagos ir apie pačią Birutę. Kaip sakė pastaroji, tai – kažkokie filmukai. 

„Aš gyvai tų jų filmukų nemačiau, tik jų grasinimus, kad jie kažką prieš mane panaudos, tarkime, nuotraukas ar video medžiagą. Bet žmogų gali bet kaip nufotografuoti – ar paslydusį, ar ne ta veido išraiška, ir pasakyti, kad, žiūrėkite, jis toks ir toks. Jei žmogų sekiosi vos ne metus laiko, tu iš žmogaus gali padaryti bet ką“, – sakė B. Navickaitė pridėdama, kad niekuomet neįtarė, kad auklė būtų galėjusi ją filmuoti.

REKLAMA

Auklė Birutei grasino tuo, jog ši – bloga mama, vartoja alkoholį, vaikšto į klubus. Tačiau pati Birutė tikina, kad iš tiesų sublogavusi po linksmybių ji buvo tik kartą. „Sakiau, kad tai turi būti sistemingas elgesys, kada tai kartojasi mėnesiais, savaitėmis. Bet to tai nėra. Jeigu aš kažkur išėjau, kažkur padauginau, esu pasamdžiusi auklę, ir kitą dieną pasiėmiau vaikutį, tai kur yra nusikaltimas? Aš, pavyzdžiui, nesuprantu, ką blogo darau“, –  sakė ji.

Anot B. Navickaitės, tiek Petras, tiek ir auklė yra jai pripažinę apie tai, kad moterį seka, o su savo turima filmuota medžiaga, nori ją pagąsdinti. Tai pripažino ir laidoje „Prieš srovę“ kalbinta auklė, tačiau ji pridėjo, kad sekimo iš tiesų niekuomet ir nebuvo – viskas tik dėl noro sukelti baimę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viskas – tik pokštas, skirtas Birutei paerzinti?

P. Gražulis laidoje pasakojo, kad jis į moterų santykius nesikiša. Anot jo, jos viena su kita tik šmaikštauja. Mat, kaip pasirodė vėliau, minėtas sužadėtuvių žiedas, kurį auklei įteikė Seimo narys, taip pat tebuvo tik pokštas.

Jie abu man tai yra prisipažinę, žinutes parašę, kad filmavo, perdavinėjo Petrui, o jis naudojasi kaip ir ta medžiaga mane paspausti, pagąsdinti. Jis, kaip Seimo narys, einantis už teisybę Lietuvoje, už skaidrią teisėsaugą, jis turėtų elgtis su ta medžiaga kitaip. Matydamas, kad prieš žmogų visa medžiaga yra renkama neteisėtai, jis pats su tuo turėtų kreiptis į policiją. 

REKLAMA

„Tai – iš ausies išimtas auskaras. Aš įsikišau tą žiedą tarp piršto ir nufotkinau. Mes sėdėjom keturiese. Padarėme tokį šou Birutei“, – galiausiai pripažino auklė.

Laidoje auklės buvo pasiteirauta, ar jai negaila šitaip elgtis su Birute, žaisi jos jausmais? 

„O kaip jai negaila Petro, kaip jai negaila manęs? Ji man į dukras tinka, jai 34 metai, o man 60 tuoj. Ji mane per visą gatvę kaltino, kurioje Palangoje aš gyvenu virš 20 metų, pažįstu visą Basanavičiaus gatvę, 16 metų aš ten dirbusi, o ji mane šmeižė nebūtais dalykais, kad Petras man meilužis ir panašiai. Kodėl jinai man jį prikaišioja? Ar ji man lovoje rado su juo gulintį, ar besibučiuojančius? Ar ji mane girtą kada nors matė, kad aš Petrui ant kelėnų sėdėčiau? Iš kur tokios mintys pas ją ir žodžiai?“ – atsakė auklė.

REKLAMA

Birutė teigia suprantanti, kodėl Petras galėtų norėti šitaip iš jos šaipytis. Anot jos, jis vis dar negali atleisti moteriai už tai, kad ji visai Lietuvai pripažino apie jų santykius. „Pyksta ir priekaištauja, kad jam kas antroj troboj žmonės tai primena. Jo akyse aš kalta. Siūlė, kad eičiau už jį agituoti. Sakė, kad taip nuodėmes išpirksiu. Neagituosiu aš tokio žmogaus“, – rėžė B. Navickaitė.

O štai Petras, apibendrindamas visą situaciją, visa tai laiko tik pokštu. Anot jo, jis šitaip pajuokavo „netyčia“. 

„Aš esu toks biški pašmaikštaujantis žmogus ir gal kartais ne visi tą šmaikštavimą supranta, paima už rimtą dalyką. Man tai tikrai tokie dalykai kelia juoką. Aš viską, Birute, tau atleidžiu. Mylėkime vaiką, džiaukimės šituo gražiu leliuku“, – laidoje sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prisiminkite P. Gražulio „pokštus“ Seime:

Taip pat Seimo narys pridėjo, jog Birutės elgesiu nesistebi, ir jos pavydą supranta. „Ji, galbūt, parašė, iškeikė, o už minutės – lyg nieko nebūtų. Pati sako: „Neklausyk tų nesąmonių, kurias rašau.“ Aš manau, kad tikrai esame žmonės, visi kažkur klystame, darom kažkokias klaidas, bet ji yra mylinti mama. Birute, palaikau tave, būk laiminga ir džiaukis kūdikėliu“, – sakė P. Gražulis.

Ištrauką iš laidos „Prieš srovę“, kurioje atskleidžiama visa istorija apie Gražulį, jo buvusią mylimąją ir auklę, pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų