REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Žana Friske (nuotr. SCANPIX)

Prabėgo penkeri metai nuo garsios Rusijos atlikėjos Žanos Friske mirties. 41-erių moters gyvybę pasiglemžė smegenų vėžys.

12

Prabėgo penkeri metai nuo garsios Rusijos atlikėjos Žanos Friske mirties. 41-erių moters gyvybę pasiglemžė smegenų vėžys.

REKLAMA

Moteris išgarsėjo 1996-aisiais. Ji dainavo sparčiai išpopuliarėjusioje grupėje „Blestiaščeje“, vėliau ėmėsi solinės karjeros ir nusifilmavo keliuose kino juostose.

Liga pasiglemžusi atlikėjos gyvybę

Sunki liga Ž.Friskei buvo diagnozuota netrukus po sūnaus Platono gimimo. 2013-ais aktorės galvoje buvo aptiktas neoperuojamas smegenų auglys. Pasak gydytojų, viskas paūmėjo po sūnaus gimdymo, atlikėja jautė nuovargį.

„Jaučiau, kaip lengvai, su kiekvienu iškvėpimu iš manęs traukiasi gyvybė“, – pasakojo moteris.

Rusijoje dainininkei iškart buvo pranešta, kad išgelbėti jos neįmanoma, todėl moteris nuskrido į Niujorką, ten buvo pasiūlytas eksperimentinis gydymas. Vėliau paaiškėjo, kad jis padėjo tik laikinai. Ten taip pat buvo pranešta, kad ligą paskatino gimdymas.

REKLAMA
REKLAMA

Knygoje parašytoje po atlikėjos mirties, pasakojama, kad atlikėja gailėjosi jog jai teko gimdyti: „Jeigu būčiau žinojusi, kad gimdymas gali išprovokuoti ligą, apskritai nebūčiau gimdžiusi.“

REKLAMA

Medikai bandė išgelbėti moters gyvybę, gerbėjai procedūroms aukojo didžiulius pinigus, tačiau tai nedavė jokių vaisių.

Mirus Žanai, šou verslo atstovai ir aktoriai išsakė savo užuojautą socialiniuose tinkluose, dėl aktorės ir dainininkės mirties.

Vienas iš pirmųjų žinią apie Ž. Friske mirtį komentavo Filipas Kirkorovas: „Lik sveika, mylimoji Žana, Lik sveika, drauge. Tikra drauge. Aš verkiu. Tuo neįmanoma patikėti. Tai žiauru“, – rašė socialiniame tinkle.

Artima Ž. Friske draugė Olga Orlova, dirbusi kartu su ja grupėje „Blestiaščeje“, taip pat pripažino, kad dainininkė visada liks jos širdyje. „Prižiūrėk mane iš viršaus. Aš labai tave myliu“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Žinią norėjo nuslėpti

Tiesa, sužinojusi apie ligą atlikėja buvo neviltyje ir šią žinią iš pradžių stengėsi nuslėpti: „Aš linkusi nepastebėti akivaizdžių dalykų, užmerkti akis, vildamasi užmigti ir atsibusti išgelbėta.“

Kartu su mylimuoju, sūnaus tėvu Dmitrijumi Šepelevu ji paruošė pranešimą spaudai, kuris per kelias dienas surinko didžiulę sumą pinigų, reikalingų gydymui.

Tą kartą Dmitrijui filmuotis buvo labai sunku, jo akyse kaupėsi ašaros, vyras sunkiai rinko žodžius.  

„Tas, kuris nebuvo arti mirties, nesupras. Tai aštrus, gėdingas, išsigimėliškas dvigalvis jausmas – išeinančiojo meilė ir pavydas pasiliekantiesiems“, – knygoje rašo Ž.Friske.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasipiršo kitai

Ilgus metus kentęs gedulą, Žanos vyras susirado naują širdies draugę, kuriai pasipiršo. Anot starhit.ru, judviejų draugystė trunka jau dvejus metus.

Nors Dmitrijus vengia bet kokio kontakto su žiniasklaida, tačiau gerbėjai žino apie jo santykius su interjero dizainere Jekaterina Tulupova. Teigiama, kad pora jau ruošiasi vestuvėms, tačiau konkreti data lieka paslaptyje. 

Pasak vyro, jis su Jakaterina susipažino dėka jų vaikų. Tiek Dmitrijus, tiek Jakaterina yra vieniši tėveliai. Vaikus į darželį leidę tėvai krito vienas kitam į akį ir taip užmezgė romantiškus santykius.

Poros bičiuliai tvirtina, kad Dmitrijaus ir Jekaterinos santykiai rimti, tačiau kol kas tuoktis jie neskuba. Juo labiau, kad jau kartu apsigyveno.

J. Tulupova ir D. Šepeliovas savo asmeninio gyvenimo socialiniuose tinkluose neafišuoja, tačiau viešumoje savo laimės neslepia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų