REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
TV3 siūlo (nuotr. Organizatorių)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien kviečia žiūrėti krepšinį, fantastinius ir biografinius filmus bei pasisemti idėjų gražesniems namams su laida „Namų idėja su IKEA“.

5

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien kviečia žiūrėti krepšinį, fantastinius ir biografinius filmus bei pasisemti idėjų gražesniems namams su laida „Namų idėja su IKEA“.

REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėti Eurolygą. „Chimki“„Žalgiris“. „Žalgiriui” – puiki galimybė įveikti išretėjusią „Chimki“ komandą. Septyni. Tiek svarbių žaidėjų pastaruoju metu negali rungtyniauti Maskvos srities „Chimki“ klube, kurį išretino traumos ir koronavirusas. Traumas gydosi „Chimki“ krepšininkai Aleksejus Švedas, Gregas Monroe, Stefanas Jovičius.

COVID-19 diagnozuotas Janiui Timmai, Jordanui Mickey ir Jevgenijui Voronovui. Vienas ar du iš pastarųjų trijų žaidėjų spalio 9-ąją gali įbėgti į aikštę, jei abiejų koronaviruso testų rezultatai bus neigiami. Errickas McCollumas po kelionės iš JAV priverstas laikytis saviizoliacijos. Rimo Kurtinaičio treniruojama „Chimki“ komanda pirmajame ture namie patyrė nesėkmę akistatoje su Atėnų „Panathinaikos“ 76:78. „Žalgiris“ pirmosiose rungtynėse svečiuose 68:67 privertė pasiduoti Pirėjo „Olympiacos“ krepšininkus. „Chimki“, be visų septynių minėtų žaidėjų, pirmadienį VTB Jungtinės lygos mače sugebėjo užtikrintai pranokti Talino „Kalve/Cramo“ 92:74. Į Pamaskvio komandos sudėtį buvo įtrauktas būrys krepšininkų iš jaunimo komandos. Antrojo Eurolygos turo rungtynes tarp „Chimki“ ir „Žalgirio“ žiūrėkite nuo 19.45 val. per Go3. https://go3.lt/sport_tv

17.55 val. per TV3 ir 18:30 val. per TV3 Play - laida „Namų idėja su IKEA“. IKEA ir TV3 bendro projekto metu IKEA interjero dizaineriai šeimoms nemokamai atnaujina pasirinktas namų erdves. Patalpų pokyčių proceso metu interjero dizaineriai dalinasi realiais namų atnaujinimo pavyzdžiais bei praktiškais patarimais. Šį kartą IKEA lankysis pas jauną šeimą – Laimoną, Simoną ir mažąjį Augustą. Šeima neseniai įsikūrė naujuose namuose, kuriuose iki pilnos laimės jiems trūksta tik darbo ir poilsio erdvės palėpės kambaryje. Žiūrėkite ir sužinokite, kaip praktiškai ir jaukiai įsirengti palėpę. https://play.tv3.lt/namu-ideja-su-ikea

REKLAMA
REKLAMA

Per TV8 21.00 val. biografinė drama „Džoja“. Tikrais faktais paremta istorija apie Džoją Mongano. Išsiskyrusi su vyru, kuris vis dar gyvena jos namo rūsyje, Džoja dirba aviakompanijoje ir augina du vaikus. Kartu gyvenanti mama Terė visai nepadeda namuose, tik sėdi lovoje ir per dienas žiūri muilo operas, o vos susitikusi buvusį vyrą Rudį puola į didžiausią barnį. Netikra sesuo puikiai sutaria su jų tėvu ir vis žemina Džoją jos vaikų akivaizdoje.

REKLAMA

Ant Džojos pečių – labai daug atsakomybės, o palaikymo labai mažai, tik iš močiutės ir draugės Džekės. Kartą, šluodama šukes, Džoja nusprendžia sukurti šluotą, kuri išsigręžtų pati. Ji velniškai tiki nauja idėja, bet verslui reikia drąsos ir investicijų. Finansiškai prisidėti pasisiūlo nauja tėčio draugė, verslo jau ragavusi italė. Deja, pirmas bandymas nepavyksta, didžiulė partija šluotų pagaminamos su broku, už kurį reikalaujama sumokėti. Džoja atsisako. Kita moteris jau seniai būtų pasidavusi, bet Džoja dar giliau brenda į skolas, ima naują paskolą, užstato namą ir siekia reklamuoti savo produktą televizijoje, vis populiarėjančiuose pristatymuose su žvaigždėmis. Biografinėje dramoje apie užsispyrusią Džoją Mongano, kuri iš paprastos moters tapo garsia išradėja ir turtinga verslininke, vaidina visas būrys Holivudo žvaigždžių: Jennifer Lawrence, Robertas De Niro, Édgaras Ramírezas, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Bradley Cooperis. Filmo režisierius – net penkiems Oskarams nominuotas, juostų

REKLAMA
REKLAMA

„Optimisto istorija“, „Amerikietiška afera“, „Kovotojas“ režisierius Davidas O. Russellas.

22.00 val. per TV6 kviečiame žiūrėti fantastinių nuotykių kupiną filmą „Burtininko mokinys“. Tai šiuolaikinio Niujorko fone vykstanti klasikinė kova tarp gėrio ir blogio. Filmo pagrindas – Johano Volfgango fon Gėtės kūrinys. Oskaro laimėtojas Nicolas Cage šįkart įkūnija šių dienų Manhetene tarp stiklinių dangoraižių gyvenantį meistrišką burtininką Baltazarą Bleiką. Šis savo ruožtu bando apsaugoti miestą nuo savo mirtino priešo, o norėdamas sustiprinti pajėgas, imasi ieškoti mokinio. Iš pirmo žvilgsnio paprastas vaikinas Deivas tikrai netrykšta džiaugsmu, gavęs burtininko pasiūlymą jam padėti. Galiausiai sutikęs, jis pradeda mokytis sudėtingo kerėjimo meno ir magijos. Po nelengvų mokslų ir pirmosios meilės kerų, vaikinas pagaliau kartu su Baltazaru stoja į lemtingą kovą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų