REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Skaisgirė ryžosi populiariai procedūrai (nuotr. Organizatorių)

Nors televizijos ekranuose, renginiuose, žurnalų viršeliuose ir įvairiose fotosesijoje žinomą laidų prodiuserę Vaidą Skaisgirę gerbėjai yra įpratę matyti visuomet pasipuošusią, tačiau moteris tikina kasdienybėje esanti natūralumo šalininkė.

11

Nors televizijos ekranuose, renginiuose, žurnalų viršeliuose ir įvairiose fotosesijoje žinomą laidų prodiuserę Vaidą Skaisgirę gerbėjai yra įpratę matyti visuomet pasipuošusią, tačiau moteris tikina kasdienybėje esanti natūralumo šalininkė.

REKLAMA

Ji nebijo rodytis be makiažo, o neseniai pirmą kartą išbandė grožio procedūrą, kurios dėka iš vis galės pamiršti vieną makiažo priemonę, rašoma pranešime spaudai.

Visuomet veikli ir aktyvi televizijos laidų vedėja bei prodiuserė Vaida Skaisgirė atvirauja, jog jos kasdienybė sukasi dideliu greičiu: nuolatiniai filmavimai, fotosesijos, renginiai, kūrybiniai darbai ir susitikimai verčia moterį atrodyti stilingai, gražiai ir pasitempusiai. Žinoma, Vaida tikina, jog kiekviena moteris yra graži savo natūralumu ir savitumu, tačiau reta kuri vos išlipusi iš lovos išdrįstų žengti raudonu kilimu. 

„Dažnai moteriai makiažo priemonės yra neatsiejamos nuo kasdienybės, jomis mes paslepiame nepageidaujamus trūkumus bei paryškiname savo bruožus. Pati kasdien nenaudoju daug kosmetikos – dažniausiai tai būna odą pasausinanti biri pudra, antakių pieštukas, blizgis, tačiau po procedūros, kurią išbandžiau, makiažo man visai nebeprireiks – štai ką gali antakių mikropigmentacija. Gražiai sutvarkyti antakiai veidu duoda išties daug“, – pasakoja Vaida, neseniai pirmą kartą išbandžiusi dažną moterį gąsdinančią mikropigmentacijos procedūrą antakiams.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris džiaugiasi atradusi profesionalę meistrę, išsklaidžiusią visus mitus ir baimes. Mat dažna moteris galvoja, jog mikropigmentacija atrodo nenatūraliai, dirbtinai. 

REKLAMA

„Dažnai yra galvojama, kad ilgalaikis makiažas sukurs dirbtinumo efektą. Gal čia skonio reikalas, tačiau man nelabai patraukliai atrodo juodi, lyg su markeriu nubrėžti ar ištatuiruoti antakiai. Būtent tokie vaizdai ir pagimdė mitus apie mikropigmentaciją. Neslėpsiu, tikrai bijojau, kad skaudės, kad galbūt kitą dieną negalėsiu niekam pasirodyti, tačiau meistrė Monika Poškutė greitai išsklaidė visas abejones, o rezultatas džiugina kiekvieną dieną pažvelgus į veidrodį“, – teigia Vaida.

Mikropigmentacija yra kosmetinė procedūra, kurios metu plonos adatos dūriais į odą yra įleidžiamas atitinkamos spalvos specialus pigmentas. Priešingai nei tatuiruočių metu, šis pigmentas po odą implantuojamas ne taip giliai ir atliekamas specialiu, moderniu aparatu, kurio dėka procedūra yra subtili ir neskausminga.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors technologinis pasaulis kasdien sparčiais žingsniais žengia į priekį, daugelis vis dar turi stereotipinį mąstymą apie mikropigmentaciją – jog tai yra dirbtina, skausminga, nenatūralu. Tačiau šiuolaikinė pigmentacija yra atlikta gerai tik tada, kai ji yra nematoma ir nepastebima. Renkantis švelnias, pastelines spalvas, galima sukurti itin natūralų efektą, kuris paryškins turimus bruožus, paslėps menkus trūkumus, o aplinkiniai galbūt net neįtars, jog jums buvo atlikta tokia procedūra“, - pasakoja mikropigmentacijos meistrė, sertifikuota lektorė ir „Nano“ akademijos įkūrėja Monika Poškutė.

Mikropigmentacijos mokslas nėra nauja sritis. Net XX a. pirmajame dešimtmetyje moterys ryždavosi šiai procedūrai tam, kad visus metus turėtų paraudusius skruostus. Tiesa, su laiku mados ir tendencijos keitėsi. Dirbtinį įvaizdį pakeitė natūralumas, o ilgalaikio procedūros ilgainiui tapo tokios populiarios, kad šias paslaugas šiandien atlieka ko ne kiekvienas kosmetologijos salonas. Deja, pasak M. Poškutės, siekiant kokybiško ir patenkinamo rezultato, be galo svarbu rasti patyrusį, sertifikuotą šios srities specialistą, kuris įvertinęs odos ir plauko būklę, parinks geriausią procedūros pobūdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Dažnai klientės ateina turėdamos įvairiausių baimių ir prisiklaususios gausybės mitų. Internete matomi atlikti nekokybiški darbai su mėlynomis lūpomis, dirbtiniais antakiais atbaido moteris, tačiau profesionalaus specialisto, išmanančio tiek odos anatomiją, tiek koloristiką, atliktas darbas tokių gąsdinančių rezultatų nepaliks. Ilgalaikis makiažas nėra amžinas, tačiau jo gyvavimo laikas priklauso nuo kiekvienos klientės odos tipo, plauko struktūros. Visgi, išvalyti odą nuo netinkamai įvesto pigmento gali užtrukti iki metų laiko, todėl be galo svarbu pasirinkti patikimą mikropigmentacijos meistrą“, - teigia M. Poškutė.

Šiandien mikropigmentacija yra naujas žingsnis makiažo pasaulyje, tačiau tai taip pat puiki išeitis norintiems paslėpti randus, praplikimą, nudegimus, pakoreguoti veido simetriją ar net atlikti krūties aureolės atkūrimą.

„Pati populiariausia procedūra, žinoma, yra antakių paryškinimas, tačiau jai klienčių dėmesiu nenusileidžia ir lūpų šešėliavimas ar blakstienų augimo linijos pigmentacija. Naudojant šią techniką galima pagelbėti išspręsti ir praplikimo problemas, kurios aktualios tampa ir vyrams. Taip pat prisidedant prie medicinos pasaulio, mikropigmentacija yra puikus pasirinkimas po įvairių operacijų, pavyzdžiui atstatant krūtų aureoles“, – pasakoja M. Poškutė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų