REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Nadežda Babkina

Rusijos dainininkė Nadežda Babkina savo jubiliejiniame koncerte Rusijos dainų teatre vėl nustebino gerbėjus pokyčiais. Gegužės mėnesį moteris buvo įvesta į dirbtinę komą, gulėjo ligoninėje ir atsikratė daugybės svorio.

11

Rusijos dainininkė Nadežda Babkina savo jubiliejiniame koncerte Rusijos dainų teatre vėl nustebino gerbėjus pokyčiais. Gegužės mėnesį moteris buvo įvesta į dirbtinę komą, gulėjo ligoninėje ir atsikratė daugybės svorio.

REKLAMA

Dabar moteris, rodos, kad sugrįžo prie savo ankstesnės išvaizdos ir vėl priaugo kelis kilogramus.

70-metė dainininkė visą vakarą buvo linksma ir koncerto metu dar kartą įrodė, kad jos amžius tėra skaičiai pase, tačiau ji vis dar jauna ir kupina energijos.

„Pagaliau įvyko mano jubiliejinis koncertas „Madingi žmonės“, atšauktas kovo mėnesį dėl pandemijos! Tikėjau, kad šventė įvyks, ir tikėjausi, kad salė bus pilna, nes pagrindinis mano pasiekimas yra mūsų abipusė meilė su žiūrovais, trunkanti daugiau nei keturiasdešimt metų“, – instagrame rašė atlikėja.

Po šio įrašo atsirado komentarai, kuriuose teigiama, kad atlikėja vėl priaugo svorio, atrodo žymiai geriau. 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šį pavasarį atlikėja gulėjo ligoninėje. Iš jos ji išvyko itin sulieknėjusi, gerbėjai jaudinosi dėl jos sveikatos.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigė užsienio žiniasklaida, moteris blogai pasijuto balandžio 1 dieną. Nedelsianti ji buvo išgabenta į ligoninę. 

Pagal moters jaučiamus simptomus, jai buvo įtariamas koronavirusas, todėl atliko testą. 

Kaip papasakojo šaltiniai ligoninėje, Babkinos tyrimai dėl COVID-19 buvo neigiami, tačiau liga „kliniškai atrodo absoliučiai kaip koronavirusas".

REKLAMA

Kiek anksčiau atlikėja buvo įvesta į dirbtinę komą. Siekiant užtikrinti efektyvesnį dirbtinės plaučių ventiliacijos aparato darbą. 

Anot jos gydytojo, ją  toliau gydė antibiotikais bei leido lašelinę. 

Moteris nebuvo fiziškai pajėgi net valgyti, todėl ją maitino per vamzdelį. Moteris gulėjo lovoje ir negalėjo net nueiti iki tualeto.

Tą kartą atlikėjos gydytoja tikino, kad pastarosios dienos buvo nelengvos: „Pirmosios dienos buvo sunkios, todėl buvo sunku susidoroti su liga – ji buvo intensyviai prižiūrima. Neatsitiktinai medicininė koma ištinka asmenį, kai jis negali prisijungti prie mechaninės ventiliacijos. Ji kvėpuoja mechanine ventiliacija, jai perduodamas deguonis.“

REKLAMA
REKLAMA

Po procedūrų jos kūnas labai silpnas, todėl dabar ji prižiūrima tik gydytojų ir kito medicinos personalo. 

Niekas kitas dainininkės palatoje lankytis negali – net jos sūnus Danielius. Artimieji palaiko nuolatinį ryšį su gydytojais, kurie padarė viską, kas įmanoma, kad pasveiktų mylima menininkė. „Ji guli viena palatoje, privačioje klinikoje, jai teikiama kvalifikuota ir labai profesionali priežiūra“, – pridūrė atlikėjos draugas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų