REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
2
Eurolyga (nuotr. TV3)

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo krepšinį ir dramas – nuo realių, vykstančių mūsų gyvenime iki fantastinių, pavaizduotų filmuose.

2

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo krepšinį ir dramas – nuo realių, vykstančių mūsų gyvenime iki fantastinių, pavaizduotų filmuose.

REKLAMA

Šiandien 19.30 val. per TV3 ir 20.30 val. per TV3 Play – laida „Farai“. Pareigūnai ne tik baus, drausmins, bet ir skubės padėti bėdos ištiktiems piliečiams. Kūrėjų tikslas – iš arti parodyti policijos misiją, parodyti, kad nepaisant policijos streikų ir skambių šūkių, pareigūnai sunkiai dirba. Nors šūkaujama, neva nusikalstamumas klesti nežabojamas, jis vis dėlto intensyviai tramdomas. Laidos operatoriai dirba Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Druskininkuose, Mažeikiuose, Jonavoje ir kituose miestuose, atskleisdami ten esančių pareigūnų darbo pobūdį, gyventojų charakterį, nusikalstamų veikų pobūdį ir mastą. 

Go3 kviečia žiūrėti Eurolygos rungtynes. Naujasis Eurolygos sezonas prasidėjo – stebėkite įspūdingas „Žalgirio“ ir kitų komandų kovas tiesiogiai per Go3. Šį ketvirtadienį, spalio 1 d., žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA

20:15 Stambulo „Anadolu Efes“ - Sankt Peterburgo „Zenit“

20:45 Pirėjo „Olympiacos“ – Kauno „Žalgiris“

21:45 „Barcelona“ – Maskvos „CSKA“

21:45 „Valencia“ – Vilerbano ASVEL"

Per TV8 21.00 val. melodrama „Karališkos širdys“. Henkas sužino, kad paveldėjo turtą kitoje šalyje. Su dukra Kele atvykęs pasirašyti dokumentų nustemba, kad jam priklauso karalystė.

REKLAMA

Per TV6 23.05 val. kriminalinė drama „Kvantikas“. Kvantike yra ruošiami patys stipriausi ir gabiausi Amerikos pareigūnai – Federalinių tyrimų biuro agentai. Bet nereiškia, kad kiekvienas čia atvykęs nuo vaikystės svajojo dirbti FTB. Studentai patys įvairiausi: nuo raumeningų, savim pasitikinčių vaikinų iki tylių ir kuklių gėjų, nuo blondinių grožio karalienių iki skaromis apsigobusių islamisčių.

Treniruotės bus tokios sunkios, kad jų mokytojai išsiaiškins viską apie juos, visas silpniausias vietas. Loginiai rebusai, išbandymai prieraišumu ir bendromis paslaptimis. Konspiraciniai ir atvirumo testai. Tai akademijos užduotys, bet greitai jie turės praktiškai pademonstruoti, ką išmoko. Įvykus didžiuliam teroro išpuoliui paaiškės, kad vienas iš jų gali būti prie to prisidėjęs. Kas slepia didžiausią paslaptį, o kas turi daugiausiai ryžto ją atskleisti? Nenuspėjama proto ir strategijų kova prasideda!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų