REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Vitalija Katunskytė (nuotr. Fotodiena.lt)

Spalio 6-ąją charizmatiškoji bei energingoji dainininkė Vitalija Katunskytė mini savo 65-ąjį gimtadienį. Moteris atvirai papasakojo apie pasikeitusius gimtadienio planus, santykius su svetur gyvenančia dukra bei jai svarbų asmenį, kuriam išpasakoja slapčiausias savo paslaptis bei nuoskaudas.

26

Spalio 6-ąją charizmatiškoji bei energingoji dainininkė Vitalija Katunskytė mini savo 65-ąjį gimtadienį. Moteris atvirai papasakojo apie pasikeitusius gimtadienio planus, santykius su svetur gyvenančia dukra bei jai svarbų asmenį, kuriam išpasakoja slapčiausias savo paslaptis bei nuoskaudas.

REKLAMA

Atvirame interviu, V.Katunskytė kalbėjo apie jai gyvenime itin brangius žmones.

Pradėdama pokalbį apie prabėgusius metus bei savo gimimo dieną, ši atskleidė, kad dukros Monikos jau nematė ko ne metus: „Paskutinį kartą mačiau gal prieš metus. Dabar nėra galimybių pas ją atvažiuoti. Ilgesys tikrai yra, tačiau tik rytas išausta ir mes skambiname viena kitai. Tikrai daug kartų susiskambiname per kamerą ir viena kitą matome. Bendrauju su dukra kiekvieną dieną. Gal po 10 kartų.“

Nepaisant to, kad dabar Monikos nėra šalia Vitalijos, tačiau jų ryšys išliko vis dar toks pats artimas. „Mūsų labai stiprus ryšys su Monika. Labai mes stiprios merginos esame. Mes esame kaip geriausios draugės. Dabar ką jau padarysi, kad negalime susitikti, tačiau niekada neužmirštame viena kitos“, – atskleidė dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA

Vitalija užsiminė, jog jos dukra planuoja grįžti į Lietuvą. Ji neslėpė, kad to labai norėtų: „Gal ji su vyru grįš į Lietuvą. Dabar yra daug visokių minčių. Monika jau daugiau nei 9 metus gyvena svetur. Kaip greitai laikas bėga... Žentas jau 14 metų ten gyvena. Dabar kyla jiems daug minčių apie grįžimą į Lietuvą. Aš senstu, todėl reikia, kad šalia būtų dukra.“

REKLAMA

Šiemet per savo jubiliejų ji nepamatys mylimos dukros, o ir pačią šventę minės visai kitaip nei buvo suplanavus. „Jeigu nebūtų koronaviruso, būčiau užsisakius kokią nors kavinukę. Pasikviečiau artimiausius draugus ir atšvęsčiau, tačiau dabar to nebus. Turėjau tokių planų... Deja. Žmonės dabar bijo. Neduok Dieve, jeigu baliuje žmonės susirgtų. Išsiraučiau pusę plaukų iš sielvarto“, – atsiduso pašnekovė.

Nors per gimimo dieną nebus dukros, tačiau ji nė kiek nesiruošia liūdėti: „Viena gimimo dienos tikrai nesutiksiu. Atšvęsiu namuose, siaurame ratelyje. Svarbiausia, kad visi būtumėme sveiki.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, V.Katunskytė neslėpė, kad šie metai buvo tikrai įsimintami, kaip ir daugeliui žmonių. Tačiau ji nesiruošia liūdėti ir džiaugiasi, kad vis dar yra mėgstama ir mylima savo publikos.

„Metai buvo visai neblogi. Negaliu varyti Dievo į medį. Labai myliu savo darbą ir žiūrovą. Esu be galo laiminga... Nebuvo man baisių nusileidimų. Esu 40 metų scenoje ir žmonės vis dar mane myli ir manęs klauso. Nesu dar pamiršta. Nereikia liūdėti, reikia tik džiaugtis. Džiaugiuosi, kad vis dar padainuoju ir turiu tam jėgų“, – atviravo ji.

Jau trečius metus ji savo klausytojus džiugina pasirodymais, kuriuos rengia ne viena. Vitalija negailėjo gražiausių žodžių savo scenos partneriui Aidui Manikui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Su Aidu Maniku labai susikoperavome. Mes pažįstami jau daug metų... Žmonėms reikia tų pasikeitimų. Mes kartu koncertuojam jau trečius metus. Galvojome, kad tai truks 1 metus ir išsiskirsime. Tačiau mums visai neblogai sekasi. Žiūrovams irgi patinka mūsų duetas. Mes labai gerai prilipome. Jis jaunesnis, o aš šiek tiek vyresnė. Jis labai stengiasi. Šaunuolis vaikinas. Džiaugiuosi juo. Yra padarytas šuolis į viršų. Anksčiau buvau it mama, kuri pasakydavo jam pastabų. Džiaugiuosi, kad jis klauso ir išsiklauso. Tikrai labai fainai. Man smagu su jaunimėliu padainuoti“, – šypteli ji.

A,Manikas priverčia ją pasijausti kur kas jaunesne. Jis jai it energijos šaltinis: „Su juo ir aš kartu atjaunėju. Jam 40-imt, o man 65-eri, tačiau tikrai jaučiuosi gyvybingesnė. Aišku, energinga aš esu jau nuo mažų dienų. Jau mokykloje tokia buvau. Čia jau atsinešiau charizmą iš gamtos. Visada esu pozityviai nusiteikus.“

REKLAMA

Vitalija taip pat užsiminė ir apie kitą jai svarbų žmogų, kuriam gali išpasakoti slapčiausias savo paslaptis bei nuoskaudas.

„Gyvenimas nesusiklostė taip, kaip norėtųsi. Visokių niuansų yra buvę. Yra kaip yra... Viskas jau praeityje. Niekada nereikia pasiduoti. Kam bus geriau, jeigu tu verkšlensi? Žinoma, kad gali vienai draugei ant peties išsilieti, tačiau nereikia apie tai kalbėtis su visais.

Būna, kad ir aš kartais paverkiu. Gyvenime visko buvo. Kai būna man prastai, tuomet išsipasakoju labai gerai draugei. Su ja bendrauju jau 45 metus. Ilona yra nuostabi moteris ir draugė. Ji man kaip sesuo. Visada jai pasiskambinu, pasikviečiu į svečius ir išsipasakoju. Esu toks žmogus, kuris savyje negali laikyti visko užgniaužus. Man reikia su kažkuo pasidalinti“, – atvirai kalbėjo charizmatiškoji atlikėja.

REKLAMA

Baigdama pokalbį apie prabėgusius metus, svarbius asmenius bei gimimo dieną, ji sau palinkėjo tik vieno: „Svarbiausia, kad sveikatos būtų. Norisi dar padainuoti, pabūti su publika. Norėčiau dar 10 metų padainuoti. Tai būtų nuostabu. Balsas dar laiko. Viskas gerai. Bet niekada nežinai, kas gali nutikti. Nereikia per daug visko planuotis, nes būna labai skaudu, jeigu nepavyksta.“

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų