REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Nick Cannon ir Mariah Carey (nuotr. SCANPIX)

Dainininkės Mariah Carey gyvenimas visuomet buvo audringas, o visai neseniai apie visa tai ji išleido ir knygą. Daugybę detalių ji čia pateikia ir apie savo bei mylimojo Nicko Cannono santykius, su kuriuo praeityje susitikinėjo ir Kim Kardashian.

5

Dainininkės Mariah Carey gyvenimas visuomet buvo audringas, o visai neseniai apie visa tai ji išleido ir knygą. Daugybę detalių ji čia pateikia ir apie savo bei mylimojo Nicko Cannono santykius, su kuriuo praeityje susitikinėjo ir Kim Kardashian.

REKLAMA

Tiesa, kitaip nei Mariah, Kim su vyru nesusituokė.

Knygoje „The Meaning of Mariah Carey“ žinoma moteris pasakojo, kad Nicku Cannonu ji susižavėjo dėl to, jog su juo jautėsi saugi, o taip pat tarp jų buvo stipri trauka. Kaip teigia pati Mariah, ankstesnė jos santuoka su Tommy Mottola buvo visiškai priešinga. 

Nicką knygoje Mariah pavadino „geru vyruku“. „Jis buvo tikintis, ambicingas, o taip pat pramogų pasaulyje praleido daug laiko, tad puikiai suprato su tuo ateinančią beprotybę. Jis į mane kreipė dėmesį“, – rašė M. Carey.

Pora vienas kitam amžiną meilę prisiekė be galo greitai – po kelių savaičių nuo akimirkos, kai ėmė susitikinėti. Tačiau jų santuoka truko 6 metus. Tiesa, jų skubėjimas susituokti buvo aiškus – abu jie svajojo apie šeimą. 

REKLAMA
REKLAMA

„Gamta paskatino mūsų norą susilaukti vaikų“, – pridėjo dainininkė kalbėdama apie tai, kad netrukus jiedu susilaukė dvynių, kuriems šiuo metu 9 metai.

REKLAMA

Panašiai yra sakęs ir N. Cannonas. „Abu supratome esantys toje vietoje, kurioje santykiai nėra iš tiesų mūsų dalykas, tačiau mudu vienas kitam labai patikome. Apie viską pakalbėjome – kas būtų, jeigu būtų? Kalbėjome, kaip būtų smagu, jei susituoktume tik po 3 savaičių bendravimo. Galvojome, kad turime linksmintis, kol linksma, o kai taip nebebus, kai viskas ims jaustis lyg darbas ir užduotys, tada tiesiog pasuksime skirtingais keliais“, – sakė jis.

Tačiau tai, kas prasidėjo labai gražiai, baigėsi ne tokia spalvinga nata. „Nuoširdžiai manau, kad kartu su Nicku būtume ramiai išsprendę dviese, bet įsimaišė mūsų ego ir emocijos (kurios perėjo į daugybę advokatų darbo valandų). Tai buvo sunku“, – knygoje rašė atlikėja. 

REKLAMA
REKLAMA

Kad rastų bendrą sutarimą po skyrybų, porai prireikė net 2 metų. Tačiau nepaisant to, kas įvyko, Mariah iki šiol jį laiko šeimos nariu ir savo atžalų tėvu. 

Ir vis dėlto – kokia poros skyrybų priežastis? Užsienio žiniasklaidoje sklandė gandai, kad N. Cannonas ne tik praleisdavo daugybę valandų dirbdamas toli nuo savo šeimos, bet dar ir buvo neištikimas. Pats Nickas tai visuomet teigė – anot jo, jie paprasčiausiai vienas kitą „išaugo“ kaip pora. 

„Manau, kad jei du žmonės yra santykiuose, jie nuolat turi augti. Situacija turėtų būti tokia, jog abu, būdami santykiuose, turėtų tapti geresniais žmonėmis. O kai pasiekiate tašką, kai nebeaugate, ir vienas kitą tik erzinate… Supratau, kad geriausias tėvas ir geriausias žmogus ypatingai savo vaikams, kadangi jie patys svarbiausi, būčiau tada, jei nebegyvenčiau tuose namuose“, – viešai yra sakęs jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų